Presao danas Dark pictures Man of Medan, sta da kazem. Kratka je igra(3 sata mozda me trebalo), ali ja naprosto gotivim ovakve igre,interactive, a jos horror.Sacuvati sve likove i nije toliko tesko(pazite na iznenadne qte).Igrao sam pirat verziju, igra je bila bagovita do bola(black screen, jedva ga rijesio, audio i subtitle cesto kasneitd), i da kazem da je igra kratka da bih mogao da se emocijonalno svezem sa likovima.Sve u svemu,ako volite ovakve igre, 100% dajte sansu,na par momenata me igra prepala dobro.Ceka se sljedeci nastavak(2020, mada te godine izlaze 2, kao i narednih par, tacnije svakih 6 mjeseci). Morat cu i until dawn nekad preci, kad mi naidje dobra ponuda.
Takodje presao danas Batman Arkham Asylum, iz Batman Arkham collection.Sta da kazem, ove batman igre su kao vino, sto starije to bolje, i uvijek im se rado vracam. Na redu je city pa knight.
Blair Witch sam totalno zaboravio, pogledacu koji review, ako je igra prepuna zavrzlama i glupih zagonetki i beskonacnog tumaranja mozda je i preskocim. Ali horror igre i filmovi su mi gotovo uvijek must.