Pametnija odluka
Mijenjao upravo Sekiro za Batman trilogy collection. Nije soulsborne za mene, onaj bull me maltene 50 put ubio. Sad malo da obnovim batman znanje.
Son I am dissapoint meme
hahahahah, zamisli ga da je jos probao lady butterfly…verovatno bi konzolu lansirao kroz prozor
Probao sam sinoc piratsku PC verziju Control. Nakon groznog texture pop-ina i 90% low poly tekstura u nekim scenama, sredio sam problem instalacijom poslednjih drajvera i nasao optimalna podesavanja za najbolji kvalitet slike/fps. Ima neke 2 verzije za pokretanje, DX11 i DX12. I naravno nista od HDR-a. PCMR, sta reci… Jedino ce se ovajditi vlasnici GTX karti zbog ray tracinga, ali nisam uopste siguran da je upgrade toliko znacajan i svodi se na bolje refleksije.
Sto se tice same igre, Remedy je sada vec totalno odlepio. Pocetak igre je kao da si uleteo u sred cetvrte sezone neke SF serije. Max Payne je imao psihodelicne momente. Alan Wake je balansirao na granici razuma, ali je imalo neki stivenkingovski horor smek. Quantum Brake je vec ozbiljno zastranio u vremenskoprostorne kontinuumske zavrzlame koje je bilo tesko pohvatati. Control in media res, pocinje kao potpuni haos i ludilo. Gde je nestalo gradjenje likova, klasicni elementi drame, uvod, razrada i zakljucak? Ko ovim ljudima pise scenarije?
Sa druge strane drago mi je sto Remedy ulaze u visokobudzetne sngle player igre, mozda su i poslednji mohikanac strejt singl plejera izvan indie industrije. Osecaj napucavanja je dobar, rag doll fizika je bila savrsena jos pre 15 godina u Max Payne-u i Remedy zna kako da je najbolje upotrebi. Imam utisak da ce gameplay sa specijalnim mocima biti interesantan, iako za sada otprilike vuce na to da je 80-ish metacritica fer ocena. Ne znam koliko ce da me privuce da “gulim stolicu” ispred PC monitora, pored konzolnih divota koje nas ocekuju u septembru i oktobru. Posle toga, mozda i stigne u gamepass.
Gledao sam par gameplay klipova, dosta mi se svidja sta vidim. Najvise ta hladna arhitektura i psihodelicne boje tvojih telekinetickih moci.
Najmanje mi se svidja kad se oseti taj momenat tv serije s lepim glumcima koji nesto glumataju (there was an… (duga dramska pauza) …incident)
Ne daje mi se puna cena. Al jednog dana, sto da ne.
Poceo Rdr2, zakoračio u otvoren svet posle onog prvog cheptera-tutoriala. Sve, sve, ali kontrole lika, majko moja…
Ja sam mislio da ću iskreno da polomim kontroler na PS3 kod prvog dela. Pa se tešio da je ipak igra odavno izašla i da je možda to okej. A onda dvojka i ista muka
DMC5 postaje sve bolesniji kako igra odmice, posto vas obasipa novim skillovima i oruzjima, pa cak i likovima. Dante je mocniji i zabavniji od Nero-a i V-ja. Pocinjem da uzivam u OP-nessu koji vam pruza DMC i over the top nasilju nad demonima.
Prosto je zadivljujuce da su uspeli da izvuku iz X-a 60fps-a u nativnih 4K sa grafikom gde sve prsti od boja i efekata u zaru borbe, i na OLED TV-u izgleda na momente nestvarno. Osecam zahvalnost prema MS-u sto nam je omogucio ovakav spektakl kroz gamepass, ali, znaju oni sta rade.
Na drugoj strani tehnoloske lestvice stoje poljski developeri Blair Witch-a, koji je stigao juce u pass ali ne ostavlja bas dobar prvi utisak. Izmedju 20-30 fps-a na X-u, sa ne bas najmodernijim engine-om na svetu i izrazenim tearingom ekrana, nisu bas mnogo naucili posle Observera i Layers of Fear-a kada je u pitanju optimizacija. Ali kazu na Eurogameru da nije los horor dozivljaj. Mami me da igram zbog mastilo-crne na OLED-u, jer se vecina igre odvija u mrklom mraku. Kazu da pas malo vadi utisak i da je super kao kompanjon, pa ako se bas plasite, eto ipak niste bas potpuno sami u ukletoj sumi.
Au brate koja ti je ovo klosarska fora da namerno ne dignes saigraca?!
Ja takve odmah prijavim za nepropisno ponasanje u multiju…
Igras li na XO? Da opalimo zajedno? Ali da obecas da ces biti timski igrac
Pre neki dan sam igrao sa nekim kretenima. Ja napadnem drugu ekipu i skinu me. Moji nisu hteli da me ozive, ali sam zato snimao kako igraju zajedno u tandemu sa drugom ekipom. Naravno, njih 4 su bili jaci od svih ostalih. Skartovali mene i jos jednog iz druge ekipe. Kakvi klosari, nisam mogao verovati…
Takvim likovima da pozelis da banuju konzolu, ne nalog… Ili da mu grom spali konzolu
P.S. Svaka cast za partiju i skill. Igras na PS4 ili sam pogresno ukapirao?
Bez obzira, ako je on dete, nemoj i ti biti
Mada je on dobio pobedu, bio podignut ili ne…
Ono sto najvise mrzim jesu likovi koji cim padnu, odmah i izadju iz partije… Au kako mi to na zivce ide
Nego, ako si slobodan danas, mozemo na XO da opalimo. PS4 sam prodao, jos letos (da skupim pare za ono baksuzno putovanje), ali mi je XO jos uvek tu.
Ako budes bio raspolozen danas da rokamo, salji mi ime da te dodam i da gledam i ucim
Probao sam Blair Witch sinoc, ali nisam uspeo da se iskobeljam iz prvog prvcijatog kampa u sumi - napravili su “genijalnu” foru da produze trajanje igre vrtenjem igraca u krug. Ne postoji mapa, imas samo baterijsku lampu u ruci, u potpunom mraku, pa se snadji. Posle 20-tog vracanja na pocetno odrediste, zaspao sam. Toliko o napetoj horor atmosferi, a zaista ima potencijal: mracna suma, senke, vestica koja vreba iza svakog coska, suspens muzika i zvucni efekti, ali sta vredi kada je najveci “horor” bezglavo tumaranje. Steta.
Ista situacija, samo sto ja nisam zaspao nego se presaltao na drugu igru, ali dacu joj jos.sanse jer verovatno treba malo dalje da se odmakne da bi osetili tu neku horor atmosferu…
Poceo je juce…po meni solidna igra,nema nesto boljih horora od ovoga trenutno.
Negde sam pri kraju igre Tlou.
Definitivno najbolja igra koju sam igrao do sada.
Sta su napravili ljudi, svaka im cast…
Ja sam prešao Blair Witch. Igra je vezana za psa i za snimke koji se gledaju na kameri. Tako da zna biti jako komplikovano u početku. Ali kasnije postaje jako lako. Sama priča je sasvim ok, ništa epski.
Haha, ovo je bio najbrzi prelazak i najkraci review na svetu, ali svaka cast
Koliko traje igra ?
Između 6 i 8 sati, u zavisnosti koliko se zaglaviš na zagonetkama. A i tumaranjem u šumi
Ja ne radim review ovde