Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)

Jbt…jedino ja imam problem sta da igram.
Nemam vise inspiraciju:sweat_smile:

Konacno presao Days Gone . Red je bio, i ako je igra dobra, preduga je za moj ukus. Jedino sto me je iritiralo je motor. Neka moja ocjena 8/10

1 Like

Upravo pocinjem Sekiro shadows die twice. Ovo ce mi biti prva souls igra. I ako sam imao u planu bloodborne ova mi je naisla.

3 Likes

Heh, srecno. Nije bas najlaksa igra za prvo Souls iskustvo.

Ja se uglavnom zanimam sa DMC5, gameplay mi je previse cudan i japanolik, mesavina cool detalja i nekih zastarelih mehanika (pre svega kamere). V mi je zanimljiviji nego Nero, mada mi je i dalje svaki okrsaj malo razocaranje, cak i kada dobijem SS score. Bosovi na kraju svakog nivoa su prelaki na Devil Hunter nivou, ponekad poginem samo jednom i iskoristim revive opciju. Ovo nije hard-as-nails DMC koga se ja secam.

1 Like

Znam da nisi trophy whore ali da quotujem powerpyxa

• Estimated trophy difficulty : 10/10 – among the hardest platinums

Probaj mozda hell and hell da vidis sta je hard as nails

What makes it so challenging is that you must gain S-Ranks on Hell and Hell difficulty. Hell and Hell difficulty means you die in one single hit while enemies have the same amount of health as in Son of Sparda (which is 4 times the health they have on Human difficulty). If you take only a single hit it will void the S-Rank since you lose the no-hits and no-continues damage. Furthermore, the game grants you only 3 retries per mission. You can’t revive with red orbs or your gold orbs like you do on lower difficulties. If you die 3 times you have to replay the mission from the start, there are no checkpoints. To get an S-Rank the only option is to not take a single hit. To make things even worse, you aren’t allowed to use the Infinite Devil Trigger unlock because it reduces ranks by -80% and makes S-rank unobtainable.

1 Like

Igrao danas jedno 3h sekiro. Stigao do onog Demona na konja ili sta vec. Za sada ide ono, poprilicno lagano s obzirom sta sam ocekivao. Sto mi je zanimljivo vidim da na sekiro temu ima postova koji djeluju kao novinarski paragrafi o skilovima i slicno. Ja bukvalno do sada nisam ni usao u meni od igre. Onako kako me je igra bacila tako i igram, i ne planiram da mijenjam. Takodje ne shvatam to mini boss, boss sekvence putovanja i slicno. Idem redom, pravo pa na sta nabasam. Da napomenem da osim prvih 20min gdje sam htio da brisem igru, sada uzivam u umiranju, i ako sam dosta ginuo nisam se osjecao ne fer( kao sto u vecini igara psujem od developera do antagoniste :joy_cat: ) jedino bi kontrole mogle biti preciznije, tipa nekad cisto nece na vrijeme da parry uradi ili roll u stranu, sto ovdje mnogo kosta. Za sad mi se igra svidja, vidjet cemo za dalje

2 Likes

Heh, samo polako sa procenama, do tog konjanika je sve prelako (ukljucujuci i njega), verovatno se nisi susreo ni sa Ogre-om koji je prvi tezak mini bos. Taj uvodni deo vise sluzi kao tutorijal.

Jesam, chained ogre. Trebalo mi je oko 10 pokusaja. On i mapom dodje prije konjanika.

1 Like

Ja nisam neki fan racing igara ali me nesto navuklo na forzu motorsport 6 koju smo dobili uz live. Igrao sam i forzu horizon 4 ali mi nije bilo zanimljivo kao ovo i nzm sta je to tacno sto me zadrzava u igri. Za sada samo japance teramo.

Imam pitanje za sve fifa igrace. Na kupujem prodajem ima dosta jeftino da se nqbavi fifa 19, planirao sam da je uzmem i da je testiram onako posteno. E sad , zanima me da li vredi sada kupovati i kakav je carrer mode( master liga u pesu) posto me taj mode najvise zanima i ne planiram da se bakcem sa online sadrzajem. Da li je ovde iko igrao offline sa drustvom?

Imas na razmeni naloge nosioce za 1000 dindži, mozda i jeftinije. Pa ako ces samo onako par partija odigrat okej je, ali za nesto vise normlano da se ne isplati. Sljedeca fifa izlazi za manje od mjesec dana, a i pored toga fifa 19 je dosta napljuvana. A ako gledas disk nikako skuplje od 15e.

1 Like

Meni je prvi pravi zid predstavljao onaj Ashina Seven Spears. U sustini je opcionalan, ako se dobro secam, jer sedi na vr’ brda s pocetka igre, al me uhvatio inat. Satima sam ginuo dok ga nisam najzad pobedio… imam ptsd od tog iskustva.

Jos se nisam vratio igri, stadoh onomad kod majmuna u mocvari.

Mene trenutno koci vatreni bik. Malo odmaram pa cu kasnije na 2 rundu. Izgleda da je slabost svakog protivnika firecracker u prosthetic arm. A ne pada mi napamet da se tjeram sa tim.

Hm, ne bas. Online (FUT) je prestao sa apdejtima skoro, a za karijeru si vezan za stare igrace i timove. Bolje uzmi Fifu 20 i izigraj se ko covek sledece sezone. Nadji negde nosioca i igraj na svom main accountu, jer ce se svake godine prenositi neki loyalty bonusi. Stara Fifa je uvek losa ideja.

2 Likes

Bese on ide na pary block pa ga onda izudaras, bezis bezis pa opet isto.

Probao, parry mi je nemoguca misija, jedino idem za njim i u du*e ga ubijam. Medjutim njemu dodjem na pola healtha max, ja uginem.

Ma stun bwe ja radio na kontroleru na laptopu, imas i na youtube-u nisam znao kako a znao da ima neka fora i vrlo lako videces.

Plati ea acess 5$ mesec dana imas fifu 19 tamo

@MikiBanter Ja cu prodati fifu 19 nosioca za 1000 din. ako te zanima.

Hvala na ponudi ali sam odustao. Sacekacu fifu 20 pa cu videti sta i kako.

2 Likes