Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)

Uh, meni je unro gospodin u prvoj misiji, kada sam ga zrtvovao…:smirk::expressionless:

To je ok, nastavi da igras

1 Like

Upravo poceo The last of us, pre nekih 15 minuta.
Ne mogu da ubacim spoiler blur, ne znam zasto, ali ko je igrao zna koja je prva potresna scena…
Obecava svakako.

Meni je bila odlicna na pocetku, ali su pretjerali kada odu na Mars da se bore…

2 Likes

Bio je spoiler blur.

Meni se nije pojavio nesto mi baguje.

Hahahah to me zesas za spoiler verovatno :joy:
Zabagovalo mi nesto nisam ni video da l je stavio blur

Pa s obzirom da su pecurke glavni protivnici :joy: :joy: :joy:

Jedna od prvih igara koje sam uzeo za PS4… Evo već peta godina, odigrah toliko igrica sa odličnom SP kampanjom i nijedna nije ostavila takav utisak na mene kao TLoU. Eventualno bih tu dodao priču koja prati avanturu Kratos i njegovog sina Atreusa. Uživaj u igri. Ja jedva čekam drugi deo.

1 Like

Hoce li biti na ps4 ili cekaju da bude launch uz ps5. O vecini igara se vise ne prica

Ne verujem da će biti launch title za PS5 jer smo trejler i gejmplej videli pre nešto više od godinu dana. Ako gledamo prvi deo koji je objavljen na kraju životnog ciklusa PS3 a zatim godinu dana posle objavili remasterizovanu verziju za PS4. PS4 je tržišno prejak da bi ga preskočili. Moje neko mišljenje je da će to uraditi i sa drugim delom koji bi mogao za izadje za PS4 u prvom kvartalu 2020. a zatim ukoliko PS5 izadje za praznike 2020. recimo kao PS4 novembra-decembra meseca, da će TLoU 2 u svojoj ultra high ili remaster verziji za PS5 nazovimo je kako god biti jedan od bundlova ili jedan od naslova koji će biti dostupni za PS5 day one uz Gran Turismo.

1 Like

Jedno pitanje, je l vam je smetalo kretanje lika u tlou?
Ili sam ja retardiran pa ne znam da se pomwram lepo.
Vrhunska igra, samo mi je ovo malecka zamerka

Hoh nisi probao days gone, ja onoliku retardiranost kretanja nisam vidio. Lik tu i tamo, ali motor cista 0. Inace kad vec pricam o igri cini mi se da sam pri kraju nasao sam zenu u onaj kamp i obavio masu poslova,posljednji je bio oko centrifuge cini mi se , ako na kraj nesto ne zeznu igra je vrh, osim motora kojeg sam vec okarakterisao

Probao sam days gone.
Inace sam horor fanatik.
Volim filmove i igre sa zombijima, gde je neka apokalipsa itd…
Prica mi se uklopila, medjutim sama igra i sadrzina mi je dosadna.
Previse skupljanja resursa i to me je odbilo.
Poceo sam tlou, vidim da ce mi biti jedna od omiljenih sony ekskluziva posla uncharted serijala.
Posle su na repertoaru Until Dawn i Daying Light :slightly_smiling_face:
A od oktobra opet fifa :expressionless:

Ratchet & Clank , skroz gotivna igra, igra je zaista skroz simpaticna, sarena sa dosta raznovrsnih i zanimljivih lokacija i zabavnim, raznovrsnim i fluidnim gejmplejom, igra svakako spada u sam vrh svog zanra :wink:

Takodje nabavio sam i Kingdom Hearts 1,5 + 2,5 Remix , odigrao 1,5 nekoliko sati , isto skroz gotivna igra, super je ideja, mastovitost, svetovi i legendarni likovi koji su obelezili mnoga detinjstva ali nekako ne mogu da se otmem utisku da je u tehnickom smislu , pre svega mehanika i gejmplej su prosto zastarili , sto je i logicno ipak se radi o igri iz 2002. godine , ali zato ne sumnjam da je Kingdom Hearts 3 mnogo fluidniji i bolji u tom smislu.

Ljudi predlozite neku najbolju trkacku igru za potrebe kad svrati drugar koji mnogo voli trke.
Dakle nesto cisto za zezanje, nesto sto ce mininalno da se igra.
Ja imam CTR, al on bi da proba neku realniju, ovo mu je previse za decu

Sto se ps-a tice drive club ili grid(cini mi se on ima couch co op ili kako se to vec zove).

1 Like

E bas sinoc uzeo da igram posle duze pauze i dosao do tog mesta – malo je reci da sam se iznenadio! Sta li ce dalje biti…

Al moram da kazem da mi je vec malo dosta – igra vredi i bilo mi je lepo vecinu vremena, al ne razumem ljude koji takve igre zele da igraju beskonacno… Meni je prica ipak zanimljivija od open-world zezancija. Daj istu pricu, al kondenzuj u 20 sati, a ne 200.

. . . . . . . .

Zavrsih Leon A kampanju u RE2 pre nedelju-dve, pa kao krenuo Claire B kampanju – kad ono, ista policijska stanica, isti hodnici, iste zakljucane sobe, a zombi horda odmah udarnicki krenula da mi zagorcava zivot. I bi mi nekako previse. Ne znam dal mi se provodi jos desetak sati u skoro istom okruzenju, a opet zao mi da ne zavrsim igru kako treba.

. . . . . . . .

Uzeh ocekivano No Man’s Sky VR, hocu reci, Beyond. Bio upola cene, hvala im. Srocicu utiske podrobnije u PSVR temi kad odigram jos malo, al ovako na prvu loptu mogu da kazem da su mi utisci pozitivni al nisam pao na dupe. Definitivno je ovo pravi nacin da se igra dozivi, al i pored par ‘wow’ momenata sam se vise osecao ko da sam na malo siroj pozornici sa alien scenografijom nego u citavom proceduralnom univerzumu. Lone Echo mi je ostavio mnogo bolji prvi utisak, u smislu posete drugacijoj realnosti i osecaja da si mrvica u ogromnom svemiru.

Najveci strah mi je da ce se igranje stvarno samo svesti na tabananje po jednim te istim brezuljcima koji samo imaju drugacije boje i sakupljanje jednih te istih resursa. Tek sam se odlepio sa svoje pocetne planete (koja je, btw, bila ledena i vizuelno dosadna), tako da mi je jos rano da donosim zakljucke. Aj videcemo koliko varijeteta donesu ostale mehanike poput izgradnje baze, novih vozila i letelica, itd.

Jos jedan momenat za kraj – igram igru na Riftu, i covece kakvo je olaksanje imati i ruke i pechurkice za kretanje, bez kompromisa.

1 Like

I mene nervira, cini mi se da je vec 2 godine igram, nikada kraja, ali jos gore uopste se i ne osjecam kao da je kraj blizu. Igra pravi takav osjecaj kao da sam bukvalno tek poceo da je igram

Driveclub, Project Cars 1 i 2, GTS, Assetto Corsa, a ako si baš za arkade imaš 3 NFS-a.
Driveclub je jedina arkada da ima smisla igrati, jer vuče na simulaciju, PC1&2, GTS; AC su simulacije vožnje i po meni bez volana, bolje ih je ne igrati, nije isti osećaj. Volan imam zato i kažem.

1 Like