Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)

Nije.

Superfrog je najbolji platformer svih vremena.

1 Like

Uplatio ea access i vidim ima fifa 19, vesto sam izbegao i skinuo burnout paradise remastered po zilioniti put. Hasnt aged a bit, jos uvek ultra zabavno iako mi open world pristup igri nikad nije legao.

I uporedo jedan chapter dnevno detroit. Majko moja kako taj David Cage zna da igra na emociju, strasno.

Izgleda kao klon Super Marija.

U svemu superioran klon

http://hol.abime.net/2223

:smiley:

1 Like

Au leptejebo kakvu sam sad samarcinu popio od nostalgije

Superfrog! :pleading_face:

Ryse: Son of Rome…presao je u jednom dahu,igra po meni fenomenalna…ne znam zasto ljudi kritikuju ovu igru.
Jedina zamerka trajanje igre.

3 Likes

Zamolio bi te za pomoć.
Imam par pitanja:

• da li može da se uradi kupovina EA Access-a preko dopuna, kao što se to obično radi kod kupovine igara?
  • da li traži povezivanje neke kartice i da li prolaze naše kartice u tom slučaju?

Hvala unapred.

Isto kao i sve na storeu.

Uznes dopunu, odes na store nadjes ea access platis i kad pokrenes isti i selektujes igru vodi te na store i pise da je igra free i ima malo plavo Ea access.

Ps4 vidi access kao i svaku drugu igru na store-u sa cenom.

Sjajno. Hvala puno.

EDIT: Kupio i radi sve bez problema, deli se kao i obično, tako da eto meni EA igara za 10 funti godišnje :smiley:

@Akiris, @padawan hvala još jednom za odgovore i pomoć.

Što se tiče Superfrog-a, jedna od najboljih platformi koju sam igrao, srećna vremena Amige 500. Uradjen je HD remake za PS3 i PS Vita, na viti sam se baš lepo ponovo izigrao sa njom, ali nije bio isti efekat, ipak je to bilo drugačije kada sam bio klinac.

Obzirom da je suša što se igara tiče, igram malo ps plus igre, Guacamelee super, nisam očekivao tako dobru igru, znam da kasnim, ali mi se bas dopala :blush:

1 Like

Vratila se lidija pre 2 dana, ja na godisnjem, pa igramo satima Dragon Quest Builders 2.

Isti ko original, kako dobre strane tako i lose, s tim sto su sve sisteme zategnuli i kudikamo pojacali ucesce gradjana. Plus te jedan prati npc sve vreme i pomaze u borbama i sakupljanju.

Tek smo presli prvo poglavlje sinoc, bilo je mnogo uzbudljivije i s ozbiljnijim kvestovima nego u celokupnoj prvoj igri. Da se razumemo, i dalje je to minecraft s laganom pricom, al unapredjeno na svakom polju.

Posto jelte u accessu ima fifa 19, naravno da mi djavo nije dao mira i instalirao. Pokrenuo, odigrao jednu partiju i skontao zasto sam je obrisao in the first place.

2:2 85. Minut, imam napad pogodim tri(!) puta stativu u jednom napadu. 87, minut protivnik ima korner i napuca mi alabu u glavu i autogol. Kad nisam polomio sve.

Jebo fifu

3 Likes

Eh naucis da zivis sa tim.

Alaba je dobio strava novu karticu, to je jedino bitno :stuck_out_tongue:

Presao i Shadow of Tomb Raider. Fifa me je opet usporila u prelasku, ali Paititi je konacno spasen. Nisam na kraju sigiran da li mi je vise legao od Rise-a, ali je definitivno graficki za koplje iznad, pogotovu podzemni tuneli u kojima se sukobljavate sa kanibalima. U opcione kripte nisam zalazio, ne vidim neku svrhu za prelazak igre, koji je na normal ionako lagan. Verovatno sam preskocio brdo dodatnog sadrzaja, ponudio je i new game +, ali ceka me jos dosta igara iz gamepass-a, ako stigne i najavljeni DMC5 bice veselo…

1 Like

Velik propust definitivno

Kakav je ovaj Detroit Become Human?
Je l igrao neko, o cemu se radi u igri uopste?
Ja je skinuo jer je free za ovaj mesec.

Jaako jako dobra igra. Vise manje je walking simulacija, ali prica kad te savata, ne pusta.

Ako si nekad igrao heavy rain, beyond 2 souls ili Fahrenheit onda ce ti biti sve jasno. Ako nisi, probaj svakako, ne mogu reci da je igra za svakog ali greota je ne probati jer je po meni jako dobra plus je bila free pa ako si je capio na plusu ne kosta te nista.

2 Likes

Probao sam juce i odigrao prvu misiju.
Vec mi se svidela, to ce da mi bude igra za cisto uzivanje, kao neki filmic :blush:

Samo pazi, jer ces malo malo imati situaciju da mogu protagonisti da poginu. To ako ti se desi nastavljas dalje bez njega, a nema nazad. I ceo jedan deo igre ce ti izostati.

A odluke bas umeju da budu teske…