Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)

Poceo i ja juce Days Gone, za kojim sam bio nahajpovan od kako je izasao. Za sad je sve ok osim motora cije gorivo traje 1 minut voznje.

Ja ga kupio, ostavicu ga za avgust kad budem imao odmor da na miru igram. Jedva cekam

Uzeo sam Wipeout na popustu i igram ceo dan danas. Koja ludnica od igre. Pogotovo ona trka sa zonama gde se vozilo (letelica) krece sve brze i brze i treba dogurati do zone 60, gde se u tom trenu vec krecete nenormalnom brzinom i ne znate gde bijete, a health letelice samo treperi. Dva puta zaginuo na 59. zoni, smorio sam se. Ali sad idem nazad. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Običan ili VR mod.
Probaj VR, opasno je dobro.

1 Like

Jedino sto je uzas za stomak.

Dozivljaj je neverovatan u VR-u, samo sto mi je model voznje pomalo dosadan. Cak sam gledao tutorijale, da vidim propustam li sta. Ne znam dal je do mene. I dalje mi sedi na drajvu, vraticu joj se jednog dana da probam jos koji put.

Stavili su gomilu postapalica u VR modu da sprece mucninu, neke je cak tesko iskljuciti, dok nadjes gde se kriju opcije. Al kad sam pogasio sve, osecaj vratolomne brzine je odlican.

Igram obican mod posto nemam VR, to ne mogu ni da zamislim kako je posto je igra i ovako poprilicno brza. :smiley:

Ljudi imam problem sa pubg-om na ps4.
Kupilo juce drugar i ja nalog, ja uzeo guesta on nosioca.
Sve lepo instalirali i kad hocemo da pozovemo jedan drugog u party nesto nece.
Ne stize poziv odmah na vreme nego kasni, a i kada se udje u poziv za squad pise “unable to join party”.
Zna li neko resenje?

Isti problem smo imali drugar i ja sa COD WWII, zajedno uzeli nalog i istu gresku nam izbacivalo…
Mozda, ali mozda je do toga da ne mozete igrati zajedno zbog toga sto koristite “istu” igru. Mi smo ranije uspevali, ponekad nam izbaci isti problem, ali posle par pokusaja uspemo. Medjutim, posle nekih pola godine igranja, nismo mogli vise uopste da se povezemo…

1 Like

Ovo nema logike. Objašnjenje je vrlo jednostavno, konzole nisu povezane, a čak i da jesu, opet ne bi smelo da bude problema. U pitanju je koncept deljenja igre, koji je legalan po PSN-u.

Kada se postavi na jednoj konzoli nosioc nalog, predje se na osnovni nalog i sa njega igra, a guest igra sa naloga koji je kreiran na drugoj konzoli. Znači nikako se ne koristi isti nalog na dve konzole u isto vreme, a to je jedino što može da napravi problem.

Meni ovo zvuči više kao problem do same igre i servera na kojem radi, nego da je problem neke druge vrste ili do PSN-a. Da je ovakavo stanje, onda bi kompletan koncept RI pao u vodu i ne bi bilo smisla kupovati share-ovane igre.

2 Likes

Kao sto kaze Zoki, nalog koji je registrovan na nosilac konzoli nema veze sa nalogom koji je ulogovan kao guest i na kome je kupljena igra. I to 100% radi jer smo ortak i ja tako delili Fifu godinama, koja je kupljena na jednom naologu, i igrali prijateljske utakmice sa 2 razlicita naloga.

Pretpostavio sam sa nije do toga.
Nego da je do same igre ili servera, ali pitam da nije mozda region lock igra…Sta znam

Ne verujem da je do same igre. Taj isti drugar i ja imamo problem i sa Fifom, a nije jedini sa kojim se nisam uspeo povezati na Fifi. Sa druge strane, kako COD WW2, tako i Fifa mi radi sa nekim drugim ljudima. Slican problem mi se desavao i sa NBA-om.
Pomislio bih da je problem do mene, ali drugar ima isto problema sa nekim drugim ljudima, dok mu sa druge strane sa nekima i radi…

Sta napisah… :roll_eyes::unamused:

NAT type 1 i nema te igre koja nece raditi.

Kakvi su klosari ispali saigraci…
Opasno te zajebao sa epic stitom, ali sva sreca pa mu je falilo municije :slight_smile:
Sto furas R-45? I na kojoj je ovo platformi bilo?
Jako mi je kako si skinuo ovog palog brata dok si Brus Lija gadjao :slight_smile:

1 Like

a sećam te se kad si peti put radio uninstall na Apex-u…eeeee…

2 Likes

Zagazio malo u Driveclub Bikes ekspanziju i igra mi lezi perfektno. :slight_smile: Od grafike do gameplay-a, i ispunjen osecaj kada perfektno ispovezete nekoliko uzastopnih krivina sa tacno onoliko gasa ili kocnice koliko je potrebno. Fizika je super uradjena, mada dugo nisam igrao Moto Gp, tako nemam predstavu koliko je ovo realisticno ili ne. Ali meni odgovara. Jedina i najveca zamerka koju imam je soundtracks. Ono je toliki ocaj da vrte 3 pesme kroz celu Driveclub igru. Na kraju sam iskljucio audio za soundtracks.

Ps, Djoko sto ne rece da peglas Apex na Xbox-u. :slight_smile: Tu sam i ja. Inace i tu stvarno ima debila, od 10 partija naletim na dve u kojoj imam normalne saigrace, ovi ostali ili odmah padnu i izadju, ili se zalecu sami, zaginu i izadju, ili trce sami na drugi kraj mape tripujuci da ce oni sami da pobiju preostale timove (za njih se ni ne trudim da ih ozivim, eventualno ako se zadesi da mogu da stignem do njih). Imao sam dva pacijemta u timu koji su 5 min stajali jedno pored drugog i teabag-ovali se medjusobno, skakutali u krug i sl, da bi na kraju kad su pali pingovali obojica konstantno da ih ozivim.

Madden 20 i WoW :smiley:

Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Auuu kakva igretina, verovatno uz Raymana najbolji noviji platformer, po mom objektivnom misljenju najbolji platformer svih vremena.

1 Like

Da nisi ti u pitanju ne bih vjerovao. :slight_smile:

1 Like