Znaci okej je da pocnem sa Bloodborne,ono sta sam vidio na review je da je brza u odnosu na ostale souls igre.
PS:Gledam da je narucim sa base.com ,koliko traje otprilike dostava do nasih zemalja?
Znaci okej je da pocnem sa Bloodborne,ono sta sam vidio na review je da je brza u odnosu na ostale souls igre.
PS:Gledam da je narucim sa base.com ,koliko traje otprilike dostava do nasih zemalja?
Ok je da pocnes sa BB jer je dosta drugaciji od ostalih Souls igara.
Nioh je dosta laksi, ne bih ga svrstao bas u istu kategoriju.
Zavisi iz kog skladišta šalju, ako šalju iz. Švajcerske onda 4-5 dana, ako ide iz UK, onda od dve nedelje do 20 dana.
Upravo ovo što je @padawan napisao. Nioh je verovatno najlakši i ima dosta checkpoint-a koji se nalaze na kraćim rastojanjima. BB je dosta brži od ostalih FS igara i po meni i najbolja njihova igra.
Problem koji ti se može javiti je da kada završiš ove igre, posle krenuti neki DS osim možda DS3 će ti biti problem jer će delovati sporo.
Pogledaj još i The Surge, isto je jako dobra igra i verovatno najlakša od svih souls like igara.
Pise da salju iz BaseCH, znaci par dana se mogu nadati.
Imas i Lords of the Fallen, mnogi su kenjali za ovu igru, a meni je bas legla, plus sto mi u nekim delovima izgleda i bolje od dark souls-a. Generalno dizajn likova, armor-a i svega mi je mnogo bolje, a igra na popustu bude 4-6 dolara sa svim ekspanzijama sto je dzabe za takvu igru.
Nisam igrao, ali deluje mnogo mračna, mračne lokacije, slaba vidljivost.
Dodajem svoj glas u prilog tome da pocnes s Bloodborne.
S tim sto ti savetujem da budes spreman na to da ti se igra verovatno nece svideti na prvu loptu – barem je tako meni bilo. Narocito prvih par sati, dok bauljas po kaldrmi, oruzje ti gubi ostrinu, frustracija raste, a onda te na mostu doceka vristeca spodoba koja te pocisti u tri zamaha – ako uopste stignes do mosta. Master-class dizajna koji aktivno zeli da ti izgradi osecaj teskobe i beznadja.
Treba vremena da se naviknes na taj specifican ritam i sijaset japanstina koje su prilicno neudobne posle godina relaksacije uz ispolirane, fokus-testirane zapadnjacke drzalice za ruku.
Al ako te uhvati, ne pusta. Bloodborne svet ima krajolike koji su medj najlepsim, grozomornim predelima koje su moje oci videle. Nikad ne znas sta te ceka iza sledece okuke, a svako toliko nadjes neku prechicu i shvatis s enormnim olaksanjem da vise neces morati odredjenu deonicu da prolazis. Cak i borbe s obicnim protivnicima znaju da budu epske, a tek kad pobedis nekog bossa, osecas se ko da si upravo ispeo mount everest. Meni su bukvalno znale ruke da se tresu od adrenalina.
Pa nije bas mracna, cak stavise sarenija je od svih ostalih souls igara.
Zavrsio Rise of Tomb Raider iz gamepass-a posle duugo vremena.
To je igra zbog koje sam izmedju ostalog uzeo Xbox One, pa se smorio negde blizu pocetka, posle izasla unapredjena Pro verzija… Pola vremena sam se igrao sa podesavanjima TV-a i preseta (quality, native 4K i performance) - najbolji je maksimalan kvalitet grafike koji gura blizu 4K i dodaje kojekakve efekte. Nativna 4K nema antialiasing, pa ne izgleda bas toliko dobro.
Generalno gledano prica u Rise-u je malo slabija. Cut scene su za klasu ispod Uncharteda, Immortals su potpuno nepotreban natprirodni element, ali su opcione grobnice pravi Indijana momenat. Voleo bih veci fokus na istrazivackom aspektu, u sledecim nastavcima. Guns blazing akcioni deo i pored spektakla gde stalno nesto eksplodira i rusi se, nekako mi je opet slabiji. Ima dosta pentranja, ali to je opet nekako u duhu serijala. Malo me je smorila i Rusija jer je 90% igre sneg i led. Napucavanje je odlicno, iako mozda prelako na normalnom nivou tezine.
Koliko sam shvatio, upravo to ces i dobiti u Shadow of the Tomb Raider, ako ti se nije lara smucila. Onda su se naravno nasli ljudi koji su se zalili na to da nema dovoljno napucavanja, ne moz’ svima udovoljiti…
Taman sad odigraj Shadow, sve sto je bilo bezveze u Rise-u je sredjeno i bas je dobra igra. Grobnice su brutalne i ima bas dosta istrazivanja, pravi Tomb Rider.Po meni za dva koplja iznad Uncharteda 4 sa svojim pakleno repetitivnim gameplayom.
Inace odigrah skoro Lost legacy ispravili su dosta smarackih monenata iz U4 i cak se sprdali sa guranjem kutija i to, meni je mnogo vise legao od osnovne igre ovaj dlc. Mada kao i da nije dlc nego odvojena igra jer imas fino da se igra.
E, super. Nastavio sam odmah nakon Rise-a, sve izgleda za klasu bolje, od cut scena i facijalnih animacija, osvetljenja, broja poligona + dzungla je mnogo inspirativnije okruzenje od Rusije. Ne bi bilo preterano reci da je Shadow trenutno najlepsa igra na bilo kojoj platformi, mada jos nisam imao prilike da vidim Uncharted 4 u 4K HDR-u.
Rekoh vam ja
Drago mi je da to cujem, al deluje mi ko da je prica mnogo glupava. To je glavni razlog sto je nisam jos probao.
(imajte u vidu da sam cinicni mizantrop koji ne trpi nijednu tv seriju jer mu sve deluju bedasto)
Za sada je rano jos za pricu, ali karakteri deluju uverljivije zbog odlicnih facijalnih animacija i cut scena, Lara pogotovu deluje zivo. Nije to jos sve na Naughty Dog nivou, ali je napredak ocigledan. Takodje ima opcija da se ukljuce spanski dijalozi, doduse samo u smeru od NPC-jeva ka Lari koja im uredno odgovara na engleskom.
@n00dle Jesi završio Days Gone? Kakvi su finalni utisci?
Nisam jos. Delimicno do toga sto je igra bas velika, delimicno do toga sto frilensujem posle posla i vikendima, tako da mi ostaje bas malo vremena/energije za igranje bilo cega.
Posle sad vec dosta sati, sve sto sam ranije pozitivno naveo i dalje stoji. Prica postaje sve zanimljivija kako idem dalje, narocito sad kad sam stupio u novu mapu. Misterija moje zene se samo produbljuje. Likovi i njihovi odnosi mi se jako svidjaju, te stvari koje radis stoga uvek imaju nekog smisla u kontekstu price.
Jedna stvar koja se malo izgubila jeste onaj osecaj prezivljavanja posle apokalipse. Sad kad mi je rezervoar na motoru povelik, freaker gnezda sva spaljena a fast-travel tacke otkljucane, nema vise one tenzije dok vozis od gradica do gradica, uvek u potrazi za gorivom i potrepstinama. Videcemo kako ce biti na novoj mapi, tek sam usao.
Moram da dodam da se osecaj pucanja nije posebno popravio, cak ni sa boljim skillovima i oruzjem.
Al posle sve ove pisanije, na kraju sam pre neki dan pauzirao Days Gone i poceo RE2, koji me svrbi vec nedeljama da probam. Ocigledno mi jos nije dosta zombija…