Jbg jake su cene, dosta ih je uradilo preorder, mada mi je logicnije da nema nosioca. U najgorem slucaju za 10-tak dana ce da se pojavljuju guestovi ovih koji su presli.
Mozes i da napravis sopstvni share i stavis guesta za manju cenu a tebe isto da kosta (razlika je posrednicka marza).
Nema jacu cenu, ima samo na UK, na US je 60$ kao i u svim drugim slucajevima. Posrednike kosta nesto jace od 50e da naprave share, a prodaju za 60e, tako da je tu jasna racunica.
Blizu 40h, 101% kompletiran prvi prelazak - boga pitaj koji sveukupno. Svaki planet istražen, svaki mineral ekstraktovan, svaka sporedna misija pređena.
Smatram da je ovo najbolje sci-fi ostvarenje u gaming žanru općenito… Svaki dio igre je briljantan na svoj način. Atmosfera kojoj zavide i najpoznatiji sci-fi filmski klasici, priča zagrnuta u veo tajnosti, odnosi ili neodnosi sa ekipom koji se kasnije savršeno uklapaju u priču koju ste gradili do zadnjeg trenutka. Dokaz da igra može biti remek djelo u 720p, katastrofalnim stutter-om i pop-upima, sa 18fps u nekim segmentima… I da Andromeda ne ispuni očekivanja, pogotovo ona u žanru, zahvalan sam Bioware-u na biseru kojeg ni vrijeme osporit ne može.
Sada slijedi drugi prelazak, napucavanje lika sa 50lvl na 60lvl i izbor glavnih odabira za ME2.
Jedan fantastičan video koji opisuje zašto je Mass Effect bezvremenski klasik. I nešto sa čim se apsolutno slažem:
Mass Effect 2 jeste bolja igra, ali nikako, bolji Mass Effect.
Taman pošao danas sa ME drugim prelaskom, kontam da pokupim ujedno i achievement za hardcore težinu, ulazim u sedmi sat i primjetim da mi je igra sama prešaltala na slabiju težinu. E što me ispi*di, pa ljudi moji… Nije što je pišljivih 25G, već 15-ti put prelazim igru. Pirati, *ebem vas u umalo ne rekoh… Plus petak, *ebeni, navečer.
Izvinjavam se za spam teme, samo sam hteo da zamolim Djordja za jedan thread o novom radnom mestu. First arrival, kolege, zadaci, utisci… Nesto kao thread kad je stigao u Kanadu… Ako ga ne mrzi.
Da ne saljem coveku p.m, izgleda ne voli to.
Slabo ste aktivni kad cika pleja nije tu. Uletesmo u mts na Nbg, koji luksuz jbt… Al moramo da radimo 16h dnevno, imamo rok mesec dana da renoviramo ceo sprat. . Cetvrti. Ako ispostujemo rok, dobijamo i 3. Pa ako tada ne padne ps4 izvrsicu drzavni udar. Sorry za spam teme, dJecaci (zensko ovde nece zaci narednih 8 godina)