Šta trenutno igrate? 2017

Nastavljamo ovde, prethodna tema ide u penziju.

Zavrsio Watch Dogs 2 pre 3 dana. Danas pocinjem(uz MP TF 2 naravno :slight_smile: ) The Last Guardian, bas da vidim to cudo od igre…vidim da ga vecina dosta hvali.

Igram trenutno Fifu FUT team i Diablo III Reaper. U Fifi od 3 partije dve budu sa nekim totalnim manijacima koji igraju kao zmajevi. Namucim se da izgubim dostojanstveno sa 2:0 ili 3:1 i onda naidje neki nesrecnik pa ga otkinem 5:0 bude mi zao da dajem vise golova bojim se ugasice konzolu.

1 Like

Odigraj sa Vukanom ako smes, pa da okaci posle rezultate na XBR :smiley:

1 Like

Ja ovih dana igram samo mp, i to CoD IW, MW Remastered i BF4.

Rado bih zapoceo sada poslednju Witcher ekspanziju, imam je spremnu na konzoli, ali ne zelim da zapocnem pa da je nastavim tipa za mjesec dana i da tako remetim momentum. Ostavljam to za neka vremena kad cu znati da cu moci da je igram u komtinuitetu dok je ne zavrsim.

Nisi ga presao? Ih blago tebi, sta bih dao da opet dozivim onaj osjecaj kada sam prvi put zavrsio igru. Kakav kraj, maestralno

2 Likes

Isto kao i ja, igra mi stoji, igrao sam ga 2 sata i samo kada sam se setim kolika je to igretina odustao. Takodjer je imam na nalogu- stoji mi i ceka “jedan lepi dan” da ju pocnem :slight_smile: .Pogotovo mojim trenutnim tempom igranja ja ju nebi zavrsio ne za mesec nego tri meseca :slight_smile: .

Kako sam ja bio uplasen kad sam zapoceo igru :smiley: sva ta prica o duzini, o brojnim satima i brojnim krajevima koje je moguce dobiti u zavisnosti od odluka, a jos meni to bio prvi rpg takvog kalibra koji sam planirao da predjem. Mislio sam da ce to bit preveliki zalogaj za mene, narocito sto se vremena tice. I mic po mic, zavrsih ga, pocistih mapu uzduz i popreko. Bukvalno mi nista nije ostalo.

Ako sam mogao ja koji nikakvog iskustva sa takvim igrama nisam imao da ga predjem bez nekih problema i odricanja, onda cete moci i vi, lagano. Isplati se, predobro je to iskustvo da bi bilo propusteno.

Nakon par meseci sam nastavio Digital Devil Saga 2, jer sam stigao do kraja, ostalo mi da pređem jedan prokleti lavirint i još dva bossa, pa kraj.

Taj jebeni lavirint je prepun portala, i treba potrefiti pravi redosled. To ne bi bilo tako strašno da ima nekih indikacija da se napreduje ka cilju a ne u krug. Piše mi da sam dotle stigao za 20 sati. U stvarnosti sam proveo još toliko pokušavajući da provalim gde treba da idem. Na kraju sam popizdeo, pogledao walkthrough, stigao do savea ispred pretposlednjeg bossa i rekoh, ajde sad, idemo u akciju.

Boss ima dva oblika: jedan može samo magija oštetiti, drugi mogu samo fizički napadi… A ceo moj party se oslanja na magiju, nijedan nema neke posebne fizičke napade…

Nema veze, ojadiću sa magijom dok ne promeni oblik, a onda da se buffujem i branim, ne bi trebalo da bude problema… Lol, nope. Boss poništava svaki buff i debuff prilikom promene oblika. Fuck.

Ok, preguraću nekako, sa dosta healovanja. Nope, boss ima duplo više napada od tebe, i ako te jednom uhvati u combo, ne pušta te. Pa dobro bre, šta mogu da radim? Jedino da grindujem.

Pogledam koliko vremena bi trebalo makar jednom liku da nauči neki solidan fizički napad… 10-15, verovatno 20 sati grindovanja…

A u tri lepe. Prvo jebeni lavirint, sad ovo. Ništa, ajd da grindujem. Nope, pojavljuje se samo dve vrste protivnika, koje je gotovo nemoguće ubiti i koji te isto spamuju do smrti.

Ni napred, ni nazad. Fuck yeah.

Ajd onda da makar igram ovaj Dark Souls 3, isto sam kod pretposlednjeg bossa.

Konačno pobedim ona dva idiota, i ajd sad Soul Of Cinder. Ojadim ga na jedan udarac do pobede i usere ga da ne zakači onim jebenim combom od 5 udarca i tu poginem.

Ajd ponovo. I ponovo. I ponovo. I ponovo.

Sat vremena kasnije ga opet svedem na jedan udarac kad na sekundu nestala struja jer komšija iznad jede govna i nešto čačka, pa nekako sjebao na trenutak struju za celu zgradu. E jebiga, ajd opet, nema veze, ponovo ću se nervirati, ali sam ga ovaj put pobedio. Ponoviću, jer je svaki put sve lakši i lakši.

Upalim igru ponovo, corrupted save… Da se nosiš u pičku materinu i ti Miyazaki i ovaj moj komšija debil. 40 sati igre ode u večna lovišta…

Kad te neće, neće te.

4 Likes

Ovde sam se slatko nasmijao hahaha

Nije da ti se smijem muci, jer znam kako je kad izgubiš save, ali šta je 40h za naš kalibar :smiley: 400h a ne 40h!

Ma da, ali, opet, toliko mi mrsko da igram Dark Souls 3 iz početka, da nisam siguran da li ću ponovo početi. Koga zavaravam, verovatno hoću, ali ću ovaj put sačekati da izađe sav dlc, pa polako…

Presao AC Revelations. Odlican zavrsetak Eziove trilogije. Presao sam je iz treceg puta…
Prica-apsolutno najveca prednost ove igre gejmplej na klasi ispod ali zanimljiv i pun sideq koje sam dosta radio(oko 17 18 sati sam proveo u igri)…
Najvise mi se dopale sekvence kad si u potrazi za Masyaf keys, toga nije bilo u ranijim igrama. U nekim trenucima kao da igram Tomb Raider :slightly_smiling_face:
Najdosadnje u igri…tower defence, nepotreban element u igri, ne znam kome je to bilo zanimljivo kad su pravili igru😏 Nisam skupio sve delove animus fragmenta a i ne planiram, to cu da pogledam na yt da ispratim. Sve u svemu odlicna igra od mene 8.5/10.
Sad igram Mass Effect.

Corruputed save je nesto najgore sto moze da ti se dogodi.

World of Warcraft: Legion. Nisam dugo igrao WoW, ali se nisam ni pokajao sto sam opet krenuo. Ja sam od onih koji vise vole old school (vanilla, TBC i Wotlk). Legion su stvarno opravili kako treba, sve sto je bilo potrebno od addona u ranijim verzijama wowa je sad ukljuceno u igru bez istih. Raidovi su zanimljivi, PvP takodje…blizzard se konacno fokusirao na eng game content a ne na levelovanje. Kad se samo setim koliko je trebalo ma vanilli od 1-60…sad ne treba trecina tog vremena do 110. Ono sto mi se takodje dopada jeste da je igra ‘casual friendly’ u smislu da ne moras provoditi cele dane farmajuci golde da mozes kupiti elixire i gluposti za raidove kao sto je to ranije bio slucaj.

Ogromna mana ove ekspanzije jeste da prilikom levelovanja imas utisak kao da igras SP igru a ne MMORPG…ljudi su fokusirani na to da izleveluju sto je brze moguce…i sve rade sami, niko nece grupno quest da radi…
Ako neko planira da pocne ja sam na Stormscale realmu u Hordi

mani me toga, i nemoj da pises vise o wow-u. jer ako se vratim, tebi cu naplatiti :smiley:

salim se. citao sam da je dobar legion. Ja sam igrao nesto desetak dana sam dobio free, plus su mi dali onu ekspanziju pre legiona za dz.

I skontao sam da mi vise nije zanimljiva igra. Dal su godine ili nesto drugo, ne znam, ali mi je bilo ultra dosadno iako sam imao pregrst novog contenta. Jurenje brojki na recountu i dovodjenje rotacije do savrsenstva vise nisu my cup of tea.

1 Like

aaa ne ne, ja igram Fifu 16 :wink: Nece Vukan to lose :smiley: hahahaha

Inace igre koje ce se pojaviti u EA accessu vise ne kupujem. Tako sam se zeznuo i sa Fifom 16. Ja je kupio a ona posle 10 dana dosla u EA. Imam taj EA uplacen na godinu dana i sve sto ce se pojaviti tu ne kupujem.

Trenutno prolazim Last of as Remastered I sta reci…veoma zanimljiva ,intezivna,opsirna I na trenutke veoma napeta(ovo se odnosi na one mracne I vodene podrume gde te ceka krvopija)igra.Uvlaci te polako u pricu i lagano ti se uvlaci pod kozu.Kakav li ce tek nastavak da bude?!

1 Like

Sta su bese glavne zamerke na Falout 4? Posle 20 sati igranja, otvorili su mi se neki silni side-questovi i mogucnosti za craftovanje, stalno nailazim na nove lokacije, a prica sa Synthovima i izgubljenim detetom postaje bas zanimljiva. Ogroman i raskosan RPG poput Skyrima, zaista nije zasluzio tako mizeran user score na metacriticu.

1 Like

Glavna zamjerka su zastarjele animacije, katasrofalan AI, neubjedljivi likovi. Kada gledas likove u npr Witcher, Metro i slicnim igrama, osjecas da su zivi jer se tako i ponasaju. U Falloutu svi izgledaju retardirano. To ubija nekako imerziju.

Sve ostalo je dobro. Svidja mi se paleta boja koju su koristili, po mraku je zaista prelijepo setati mapom.

Glavne zamjerke si nabrojao, morat ću te razočarat…

Kao što ćeš i sam vidjeti: Ne postoje silni side quest-ovi - svega par nakon završetka glavne priče, ni blizu ogroman RPG kao Skyrim - naći ću sliku koja pokazuje komparaciju misija sa dotičnim pa ću ti je postavit, priča ima “par različitih krajeva” od kojih je svaki bukvalno isti. Igra ne daje izbor da budeš “dobar ili zao”, bukvalno, osim ako nemaš Nuka World DLC s kojim dobijaš opciju da budeš kao raider i zauzimaš Commonwealth. Još jedna jako bitna stvar, igra nema svega 4 fakcije/guild-a, za razliku od Skyrim-a koji ih ima desetine…

Nakon 100h, sve će ti biti jasno. Igra jeste dobra, ali teško da se može nazvati RPG-om…