I to je tacno. Moj matori se bavio veslanjem. Taj klub koji postoji 60+ godina u zemunu. “Galeb” morao je da izda vecinu svojih prostorija za glupavu kafancugu da bi preziveli. Posto su na dobroj lokaciji u Zemunu na keju. Ali eto to nikoga i ne zanima.
Bogdaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn i ide trojkaaaaaaaaaaaa AKA Kecman :tap:
[video=dailymotion;x2kp4vs]http://www.dailymotion.com/video/x2kp4vs_bogdan-bogdanovic-u-stilu-dusana-kecmana_sport[/video]
Najjaci su Bogdan i Bjelica.
nisam ostrascen,to samo tako deluje,samo mi je preko glave kolicina nepravdi koje se rade protiv Partizana…veoma dobro sam upoznat sa svim mogucim radnjama i spolja i iznutra u nasem fudbalu koji pratim preko 25 godina,isao sam na bezbroj utakmica,naravno najcesce na jug kad sam bio mladji… naravno da sam i ja za privatizaciju,zasto vlast ne izvrsi privatizaciju koju su obecali odmah cim su dosli na vlast jos pre skoro dve godine,a zna se zbog cega nece ili ne smeju da je izvrse…evo jos jedan primer objektivnosti,Partizanu nije dosudjen penal u derbiju vise od 20 godina,to je vise nego sto neki imaju godina ovde,a u tom periodu c.z.su se svirali nebrojeni smesni-nepostojeci penali kao sto je jedan kad je lopta pogodila Rnica u “ruku” sutem sa udaljenosti od 30 metara,sudija to uopste nije ni video jer je bio daleko,dosudio je na osnovu svoje pretpostavke,a posle se sve lepo videlo da ga lopta udara u nogu-butinu iznad kolena…mogao bih ovako da pisem 3 dana i noci o svim mogucim kradjama i nepravdama…
Nemoj, leba ti.
Sve da je to i tacno 100% a nije bas 100% malo je smesno pozivati se na to sto nam nije dosudjen penal 20god. Malo zvuci smesno. Ja se na to ne bih pozvao od sramote. Ako je to potrebno da za uspeh pa bolje da gase radnju i nastave da drze samo hotline i ostale gluposti koje vec partizan ima!
Ovo za hotline je živa istina ali to je bilo davno, tamo nekih 90-tih godina.
Ima tu raznog mulja s obje strane, nema šta, i baš zato nam je fudbal tu gdje jeste, dva metra ispod zemlje. Da se ne vraćam daleko unazad, dovoljno je vidjeti da je dr. Zvezdan Terzić na čelu Zvezde, lice sa potjernice Interpola, otjera Nikolu Mijailovića iz tima jer se drznuo da nešto kaže protiv uprave, ucjenjuje Lazovića da se odrekne plate, igrači koji i čine fudbal se tretiraju k’o stoka, šikaniranje, prijetnje, ucjene, neplaćanje dažbina… A ako ne pristaneš na sve to, plaćeni mediji te označe kao izdajnika, navučeš gnjev navijača na sebe, jer zaboga fudbal se igra zbog ljubavi prema klubu a ne za platu.
U Partizanu je još gore, klub koji je dva puta igrao Ligu šampiona u zadnjih deset godina, gdje samo za ulazak inkasiraš 10-15 miliona evra, klub koji je od prodaje igrača u tom periodu inkasirao minimum 100 miliona evra, sad je u dugu 15 miliona. Još ti kao prezentuju finansijski izvještaj gdje se vidi da su rashodi kluba 20 miliona godišnje? Pa za šta rođače? Ne plaćaš zakup stadiona, imaš svoj trenažni centar Teleoptik, plata prvog tima je oko 1,5 miliona godišnje i to je najveći izdatak. Plate osoblja u klubu teško da pređu milion godišnje. Ispada da za topli obrok i troškove autobuskog prevoza na utakmice ode preko 15 miliona evra godišnje?! Nismo svi ovce.
Politika diktira finansijsku politiku, podjelu kolača od transfera, sudijski odabir i kriterijum, rezultate i prodaju bodova, i onda ja treba da dođem na stadion da urlam k’o budala za neki ideal. Neka hvala.
Da se razumijemo, žao mi je igrača i trenera koji moraju da rade u ovakvom mulju.
Fifa bi trebalo da se malo bolje pozabavi fudbalom u Srbiji ali oni previše vjeruju Fudbalskom savezu, koji šalje ko zna kakve lažirane izvještaje u Nion, jer su dio istog tala.
Vrhunac upliva politike je kad ti preko noći srpski kopilot dovede svoju bulumentu u klub protivno statutu, a ovi prodaju dva najbolja igrača pet dana pred nastavak šampionata, otjeraju trenera i dovedu drugog koji je do tada vodio tim koji ispada iz lige, sve zbog čega?
Da li je stvarno ikom normalnom više bitno da li će šampion biti Zvezda koja ne može dobiti licencu za evropska takmičenja ili Partizan koji će ispasti u drugom pretkolu kvalifikacija?
Život je prekratak da bi se arčio na takve trice.
Hotline provereno bio i 2004god Znam gde su im prostorije bile.
Celnici UEFE se tu pitaju ali zatvaraju oci na konto sto uvek mogu da racunaju na podrsku FSS kad dodje glasanje. Naravno ne moze bas sve da prodje (primer licence). Inace nismo najgori sto se tice namestanja, mislim da je u Hrvatskoj jos crnja situacija ali oni makar imaju reprezentaciju.
Sumnjiv si mi nešto… ;;;
bile su prostorije za dahtanje u to vreme ispod juzne tribine.
ovo je otprilike realna slika stanja
ti si jedan od onih likova koje fudbal i sport uopste ne zanima,kao oni “navijaci” sto dolaze na utakmice zbog svih ostalih sporednih stvari osim fudbala…
Penal se ne svira na odredjeni vremenski period nego na faul. Bar je tako bilo kad sam ga ja poslednji put gledao.
Ako ti tako kazes. Ali da sam to sto ti kazes onda bih bio lozana i neobjektivan. Nesto tako kao ti na primer. Onda bih kukao sto mi niko nije svirao penal.
To je u rangu onih izgovora kada smo jednom izgubili na derbiju “trava je bila visoka na marakani!” Pratim ja to sve. Ali nisam lik koji cmizdri i kuka kao kalimero, nepravda, nepravda… Mani se toga ako si bolji daj golove iz igre. Ne cekaj da ti neko dodeli. E to je sport. A to sto ti pricas je kukavela!
Da skrenemo malo sa Zvezde i Partizana. Veceras se nastavljaju kvalifikacije za Euro. Izdvojio bih neke meceve koji ce se igrati preko vikenda.
Petak : Crna Gora : Rusija; Spanija : Ukrajina obe utakmice su u 20:45h
Subota : Hrvatska : Norveska ( u 18h) ; Bugarska : Italija; Holandija : Turska obe u 20:45h
Nedelja :Albanija : Jermenija ( u nadi da ce biti X ili 2 ) u 18h i Portugal : Srbija ( 20:45h )
Ajmo malo i drugi sport. Evo prepucavanje jos traje na relaciji FIBA Euroliga.
To je realno mnogo bitnije za nas sport. Posto nas u kosarci makar ima. Fudbal je mrtav pacijen odavno samo im niko nije rekao!
Ovo treba pratiti. Od toga zavisi kako cemo se kotirati. Koliko cemo imati predstavnika u evropi svake godine. Posto je zvanicno ABA liga pukla!
Neki ludak/huligan pogodio golmana Rusije Akinfejeva bakljom u glavu. Nemački sudija Ajtekin prekinuo meč u prvom, drugom minutu.
Ako UEFA primeni iste kriterijume kao za utakmicu Srbija - Albanija, Rusi mogu da ocekuju zestoku kaznu. :lol:
Vođa navijača Crne Gore se izvinio putem razglasa i napomenuo da je huligan identifikovan.
I mene ovo mnogo zanima. Nisam pametan, ali vrlo je moguće da ako ULEB ovdje odnese pobjedu da ćemo gledati privatnu zatvorenu ligu onog ljigavca Bartomeua u najkraćem roku.
Kad bismo pametno odigrali na kartu Fibe, da nam vrate zagarantovano nacionalno mjesto u Evroligi i još jedno u kvalifikacijama, jer sa ABA-om, ma koliko cijenio kvalitet košarke koju donosi, spašćemo uskoro na jedno mjesto za cijeli region, a posle toga ni toliko.
Sad kako stvari stoje moglo bi se lako desiti da se Partizan i Zvezda iskolju u aprilu oko tog jednog mjesta, a potom FIBA preuzme Evroligu, vrati nacionalna mjesta, pa u finalu domaće lige da se koljemo ispočetka.