Sport

Kako se pravis naivan i sve izvrces onako kako ti zelis… To je tako ljigavo ponasanje i totalno nezrelo.

Meni je jako drago sto nije pun stadion, jer je Terzic jedan olos koji je cene karata digao u nebesa. Zasto ovaj post nisi napisao prosle godine? Tad je stadion bio krcat. I da, delija ima vise nego grobara (mozda ne na ovom forumu, ali ih ima).
Ali kao da je to i bitno?! Ti kao neki silni grobar, valjda se ne bi trebao zanimati drugim klubom i veoma bitnom cinjenicom da li je stadion ispunjen do kraja ili 80%…

Na kraju krajeva, ne mogu da verujem oko cega se vi prepirete… Gori ste od ovih praznoglavih likova na tribinama (oni su barem na utakmici, dok vi se*ete ovde)!

Daj Boze da nam se fudbal digne na noge i da i Partizan zaigra Ligu Sampiona nekada, zajedno sa Zvezdom. Da oba kluba budu ozbiljni konkurenti za Evropu, svake godine. Da se ulaze u sport, ali i da ne bude gladnih i neskolovanih, bolesnih i siromasnih, jer pre zabave i fudbala, ima i bitnijih stvari.
Na kraju, daj Boze da se mrznja izmedju dva kluba svede na minimalu, da kao normalan narod navijamo za nase klubove kad igraju protiv stranih (bas kao sto sam i navijao za Partizan i ulazak u Ligu Evrope).

5 Likes

Stvatno nisam pratio to oko cene karata. Koliko su karte :slightly_smiling_face:

Isto kao i za Partizan. :joy:

Nema sta bezobrazno skupo sad sam guglao :face_with_hand_over_mouth:

Nisu uspeli da popune to carnex, nis, pepsi i marbo? :joy:

Inace mislim da je to oko broja navijaca jedan veliki mit i prava steta sto se i navijaci ne popisuju u Srbiji. Teza je da navijaca Zvezde ima mnogo vise, a ja ako krenem od skole, firmi u kojima sam radio pa na kraju krajeva i na ovom forumu uvek su Partizanovci bili vecina. Mozemo da pricamo i o poteskocama da se sad napuni Marakana pa onda i o polu prazoj Areni na vecini Zvezdinih utakmica u Euroligi, naravno izuzetak je ona kompleksaska utakmica gde ih je bilo 30 000(12000 duhova), a setimo se samo Partizanovih utamica gde su navijaci bukvalno bili jedni drugima na glavi.

Glupost od posta.
Po toj logici se može osporiti bilo koji doktorat, jer nije juče odbranjen.
Doktor nauka je doktor nauka.
Šampion Evrope je šampion Evrope.
Nobelova nagrada je Nobelova nagrada, i tako dalje.

Inače katastrofalna greška Borjana koja može skupo da košta.
Jovančić i Rodić odlični.

Doktorat se polaze jednom dok se liga sampiona igra svake godine i svake godine dobijamo novog sampiona :slight_smile:

Loša ti je logika.
Po tebi se poništava prethodna Nobelova nagrada za medicinu kada se dodeli nova :joy:

Ne znam kako da ti objasnim :slight_smile:

Zvezda je bila 91 pobednik kupa sampiona i to je vazilo za tu godinu i sada o Zvezdi mozemo da pricamo samo kao o bivsem pobedniku kupa. Sada je sampion Liverpul i rokada sledi svake godine osim ako ne odbrane titulu. Znaci jednom prvak ne znaci uvek prvak :smiley:

Nije da ne vrede nista ali sve su to bivsi sampioni. Pa ne mozes zauvek biti sampion jer dolaze novi i novi itd…To vise kazem u smislu jer ta teza jednom sampion uvek sampion nema smosla :slight_smile:

Ok i ja se ponosim titulom KK Partizana ali to je proslost, a sadasnjost svi znamo.

Msm pa sta sad treba da znace te titule? Bila je i Steaua prvak pa sta sad? Pogledaj kakva su sad tuga i sta im je drzava uradila, bukvalno osramocen klub…

Gol Vulića vredan 0,9m€ ali ne "država pomaže Zvezdi":joy:

Glupo poredjenje.

Mislim ta titula iz Barija ce svakako ostati ispisana u stranicama istorije fudbala sta god da se desi ali Zvezda nije sampion Evrope vec bila je sampion Evrope 91 a aktuelni sampion Evrope je Liverpul.
Mislim i baba je nekad bila devojka ali to vise nije i niko je vise ne tretira tako.

Bezvezno pisanje.
Po toj logici Rafael Nadal sa deset osvojenih Rolan Garos titula je sada baba a nekada je bila devojka :joy:

1 Like

2,7m€ vredna pobeda.
Ali to je u drugom planu. Kataklizma Totenhema protiv Bajerna otvara realnu šansu da se prođe ova grupa.
Da se vrate slavni dani :smiley::ok_hand::zap:

1 Like

Oblak gleda utakmicu i ne veruje… Na apatatima :slight_smile:

2 Likes

Nisam bas fascinaram jer je sa nezasluzenim igracem vise :joy:

Namestio Vucic sudije :relaxed:

1 Like

Partizan dobio sampiona Italije usred Italije, odlicno krece sezona u kosarci! :black_large_square::white_large_square:

5 Likes

Ali kad su promasili 4 od 5 bacanja pozeleo sam da izgube…
Jaka ekipa, bice odlicne derbi utakmice.
Kvota u jednom trenutku na Partizan je bila nerealnih 2.50 :roll_eyes:

U jednom trenutku 4 crnca na terenu i Gordic, a peva se Mars na Drinu :laughing:

1 Like