Evo kako izgleda i PS4… izgleda da i MS i SONY idu na neki retro look
Pa meni izgled/oblik i nije toliko bitan sve dok su crne boje…;;;
Kakv li će biti slim ove konzole?
pazi sad, gledano po slikama PS4 je manji od XBOX ONE, to se vidi, i to zesce manji… slim ce biti kao PS2 sto je bio, sleek awesome design
Nece ga ni biti.
Meni je OK izgled. Kao i ONE… dopadaju mi se ostre ivice. Super mi je sto moze da se drzi i vertikalno tako da cu ga bas lepo smestiti pored TV-a
Taman sam se pitao gde bi stavo sad i One, kraj PS2 Slim, PS3 Phat i Xbox 360 Phat. Samo što mi i dalje deluje kao položeni oštrač noževa
To sam pitao više iz šale, ali mi se čini da će ipak biti i Slim, PS1, PS2 i PS3 su imali slim verzije, verovatno će i PS4 imati neki redizajn
Awesome. Podseca na PS2.
vraca se vreme PS2… osecam da ce biti tako kao u vreme xbox keca i ps2, jos je ms sam sebe ukopao krstivsi konzolu ONE… sve jasno
Konzola izgleda sjajno, meni se bas svidja, ali kao sto je Daniel rekao, oblik nije toliko vazan, samo da je konzola skroz crna. Glavno, mnogo bolje izgleda od XO. Krajnja ocena, 8.5/10.
Verovatno nista posebno korisno, osim ako nemas ili ne planiras decu u skorije vreme.
Generalno mi se nesviđa ,ko neka džinovska lego kocka ali šta je tu je nadam se da đe oni otvori iza biti dovoljni da ohlade mašinu ,valjda su koristili olovo ovog puta u meri kojoj treba .
Još da otkriju cenu !
Ako je funkcionalno kao Kinect, onda će biti interesantno u društvu
Otkrili su cenu: 399 dolara/evra i 349 funti
olovo nece nikad da koriste bre, zabranjeno je jos od 2003-e, tako nesto, ROHS standard
Onda su valjda stavili rešenje ko za PC jer se to ****** tamo nikad ne dešava .
Ako je 400 evra jelto onda PS4 jeftiniji za 100 evra od XBOX ONE.
Da, jeftiniji je za “samo” 100 evra u startu
samo 100, sasvim dovoljno bre…
inace na PC ne desava jer na PC ti CPU nije zalemljen za plocu vec ima svoj slot i ti ga ubacis samo okrenes osigurac/poklopac i zakljucas ga da stoji tu, kad resis da menjas cpu ti ga izvadis i stavis novi … ostale komponente se ne greju da bi im otpadale kuglice, drugacije se postavljaju komponente… a i uzvija taj problem nece niko vise sebi da dozvoli, ne prave se sada cipovi u istoj tehnologiji kao na pocetku sadasnje generacije gde je disipacija toplote bila nenormalna pa se zato sve to odlemi, sada su 3x manji procesi proizvodnje, sitniji tranzistori, samim tim se manje greju
Doda se malo para i kupi se godinu dana plusa i još jedan kontroler ili igra i za početak si miran
kako se neki ljudi neobjektivni pa to je uzas, skoro identicne konzole i po izgledu, po meni cak ONE izgleda lepse ali nisu posebno ni jedna ni druga, od jednom vise izgled nije bitan…
Šta ti sad tu dramiš? Od svih nas koji smo komentarisali, većina smo rekli isto što i za One, može bolje.