Ma ružne su obe nikad nisam voleo retro dizajn štaćeš mrzelo ih da smisle nešto novo .
jel bile neke exkluzive nisam ostao sinoc da gledam…i datum…ja kada sam sada video ne verujem da su toliko slicne…
Jesu, a konkretan datum nije dat, kao ni za One
Za One se zna
Zna se mesec, a ne konkretan datum, nemoj da mešaš pojmove
ajde drzite se teme ako nije problem, vec vidim da se ispoljava fanboyizam, nije ok i bice sankcionisano ako bude doslo do drasticnije promene u komunikaciji
hvala
Izlazi kada i COD…evo bicu fin
Interesantno mi je što su naveli da je konkretno u “Jet Black” boji, znači da e biti još boja, ko po običaju, ne bi ovo izgledalo loše ni u beloj ili sivoj boji
svidja to sto su povecali rucke na gamepadu konacno, deluje da je skroz ok sada za koriscenje
sto se tice boja, naravno bice ih jos, uvek su imali 3-4 boje, u Japanu su imali silver, red i blue ps3 cini mi se…
Nije stvar samo da su povećali kontroler, nadam se da su koristili bolji materijal, jer je PS3 kontroler meni delovao mnogo krhko, ako bi ga stisnuo malo jače, raspao bi se, dok sam kotrolere za xbox bacao o pod i zid i mahom su preziveli
samo deluje veruj mi cvrsti su i jedan i drugi, ovaj za ps3 znam kod ortaka u igraonici je prezivljavao svasta, leteo i na ulicu i slicno…
Nisam probao, mada sam dolazio u situaciju gde sam imao želju da ga bacim sa petog sprata. Demon’s Souls utiče loše na ljude
Sada je jedina bojazan vezana za joy. ako su gljivice iole bolje, bice ovo najsladja kupovina
to za pecurke je individualna stvar, jer znam da se ljudi prema tome ophode svako na svoj nacin, nekima traju duze nekima krace, jednostavno neki to lome, neki pazim hehheheh imam Logitech-ov gamepad onaj sto lici na xbox kontroler, vec ko zna koliko godina unazad, igrano na njemo do besvesti, nista mu nije, xbox kontroler takodje, jer ja pecurke ne bijem ne lomim ne krsim vec pomeram normalno a ne u trzanju i kidanju… a i *****u misa taj deo ti je 1$ da se zameni tako da ne brinem oko toga ic
Meni smeta to sto nemaju gotovo nikakav otpor, zato kazem za pecurke. Uzasan je za igranje shootera, posebno ako si iole takmicarski nastrojen
Jeste x-box one skuplji 100 evra ali ne zaboravite da dolazi i kinect uz njega,to mi dodje na isto kao sony 4!
ja nisam naisao na taj problem, pa KZ sam presao u fullu sve, to jedino ako pre toga ne mazes ruke margarinom pa nemaju otpor, meni cak vise godi ispupcena pecurka nego udubljena kao na xbox-u, ima da se kupe ispupcene za xbox
Onda bolje da ga izbace ili loše im se piše 90 % ljudi neželi kinect !
moram da priznam da sam se zeznuo sto sam ga kupio, zbog sebe, ali sa druge strane deca ga obozavaju, tako da znam kako cu da sutradan izmorim dete kad ne zna sta ce od energije
to je proizvod namenjen porodicama sa decom, casual gamerima, za hardcore gaming je i dalje za****ncija blago receno, ali u drustvu itekako dobra zabava… ko kupuje konzolu zbog gaminga iskljucivo, hardcore gaminga, ovo je glupost onda, ali sa druge strane ono sto sam prvo rekao…
Iskreno, očekivao sam više od dizajna, mada kao i u slučaju XO nije presudno. Ako je XO VHS recorder ovo je VHS player. Sve u svemu, kosina mu daje neku dinamiku i to mi je ok. Kombinacija mat/glossy je isto ok. Vidi se da je omaž PS2. Da li ispravljač dolazi posebno ili je deo konzole, tj u kućištu?