Comcast i ViacomCBS predstavljaju SkyShowtime, novi striming servis dostupan za odabrana tržišta Evrope uključujući i Srbiju.
SkyShowtime će ponuditi preko 10.000 časova zabave priređenih od strane nekih od vodećih kreatora omiljenog sadržaja iz celog sveta. Novi servis će sadržati i premijerna prikazivanja, nove filmove i TV sezone svakog meseca, uz katalog vanvremenskih ostvarenja, klasika i programa namenjenih porodicama i deci.
Ponuda pretplate videa na zahtev (VOD) partnerskih kompanija će sadržati premijum i originalni sadržaj iz Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+, SHOWTIME, Paramount Pictures i Nickelodeon-a!
Baš juče okačih na Bench forum. Ovo je stvarno sjajna vest. Pogotovo kad se pogleda koliki je broj studija uključen u servis. Verujem da će biti odličan katalog. Samo se nadam da će imati lokalizaciju i pristojnu cenu.
Koliko paraaaaa?
Shut up and take my money ako naprave app za Web OS.
Kreću od 20.9. u nordijskim državama, početkom 2023. i kod nas.
Čak su okačili i zvanično saopštenje na srpskom jeziku:
http://corporate.skyshowtime.com/217845-skyshowtime-objavio-datum-predstavljanja-i-ekskluzivni-sadrzaj
Jos jedan… da covek lepo poludi…
Paramount plus… Hmmm. Ako bude imala emisija Inkmaster - I’m in
A tek ako bude neka “argentinska” cena
3€ mesecno pretplata, dok ne procitam sva sitna slova
Neshvatljivo je da nemaju app za Tizen. I da nemaju podršku za 4K.
Meni iskocila poruka na LG da je dostupna aplikacija, ne bih se ni setio iako sam i vec bio zainteresovan.
Ima Xbox app koji ne mozes pokrenuti jer regionalna ograničenja…
Aplikacija je veoma slicna hbo max. Mnogo je veci izbor filmova nego serija. Za ove pare deluje interesantno
Ja sam uzeo pretplatu, realno 3€ je kutija cigareta a ovo je tek početak, siguran sam da će širiti ponudu veoma brzo.
Ima li cega zanimljivo? Sto kazes 3e nije nista.
Nisam imao nešto vremena da pretražujem, vidio sam da ima Top Gun 2, Tulsa King, Yellowjackets…
Ima starijih dobrih filmova.
Jel ima emisija Ink Master kojim slučajem…? Ne mogu nigde da vidim, znam samo da je uključen u Paramount Plus, a vidim da to ima ovde pa sad ne znam kako funkcioniše.
Nema čini mi se još uvijek.