SILENT HILL Transmission 19.10.2022.

Idemoo breeeeeeee :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

5 Likes

Ne zove se bre Transmission nego je prenos live na njihovom sajtu :joy: Ali svakako ne smem da se upuÅ”tam u neki hype da ne najave neke pachinko maÅ”ine ili majice i sranja pa da letimo za Japan da im palimo studio :joy: Videćemo 19.

2 Likes

Pa znam da nije ovo igra vec prenos. Zaista ovog puta ocekujem remake. Aj da bacimo kladzu :grinning:

1 Like

Hmmmā€¦ Može neka opklada samo Å”to i ja kontam da će neki remake da bude al ajde da čujem Å”ta misliÅ” :joy: NeÅ”to mi smrdi na remake dvojke (iako bih viÅ”e voleo prvi deo da urade remake u stilu Residenta)

1 Like

Pa trebalo bi remake keca. Idemo groundfloor pa na dalje. Gledamo uzivo u sredu :smile:

2 Likes

Mislim da taj uzas ne bih vise igrao zaista, koliko god da je dobra grafikaā€¦ pomisao na dvojku je bas mucna (nisu mnogo bolje ni trojka i cetvorka). Keca nisam igrao jer sam u to vreme bio PC gamer a portovi retkiā€¦ prvu konzolu sam kupio tek godinama kasnijem 2007, xbox.

Referenca je inace iz dvojke, Marijino pismo. :dotted_line_face: Tako da je verovatno remake drugog dela koji je nekako i najkultniji u celom serijalu.

A sto li ti @jahalang0112 nisi znao engleski sa 16-17 godina ili kolko si tada imaoā€¦ Trebalo bi tada vec uveliko da si ā€œpropricaoā€ zbog muzike, filmova i igara. No dobro sada sigurno svi pricate engleskiā€¦ u spanijiā€¦

A omoti su stvarno jezivi (u losem smislu).

image

image

image

1 Like

Ijaooooo sineeeee :heart_eyes::heart_eyes::joy:
Dajte jednu ljutu dunju iz XBR shop-a :joy:

1 Like
1 Like

4 nove igre i filmā€¦ Auuuu sunce ti poljubim. E ovo je Showcase. :heart_eyes::smile: Svaka čast, iskreno sam se nadao da nije samo remake dvojke u pitanju.

1 Like

Jedna od igara :heart_eyes:

1 Like

I to :joy: Ima Remake Silent Hill 2, Silent Hill Townfall (deluje mi kao onaj P. T. jer vidim na trenutke da je u prvom licu), Silent Hill igra nalik Until Dawn i sličnim igrama baziranim na odlukama (zaboravih ime, ne mogu da pohvatam sve :joy:), ovaj Silent Hill F Å”to joÅ” ne znam Å”ta je ali mi se sviđa morbidan trailer i mislim da je to ono gde su procurele koncept slike jer trailer podseća baÅ” na to. I imamo Return to Silent Hill film.
Najbolje od svega Ŕto su vratili dosta ljudi i dizajnera iz originalne ekipe zajedno sa čovekom koji je pravio muziku.
Inače Silent hill 2 remake je Playstation 5 ekskluziva Å”to kontam da će i većina ostalih naslova da bude. Nije u rangu sa Blizzard i Activision akvizicijom, ali su fino zavukli Xboxu sa ovim moram priznati. :smile:

1 Like

Koliko sam ja razumeo samo timed ekskluziva

Rekli su na stream-u da je full ekskluziva za Remake. I izlazi za pc ako sam dobro skontao, ali nigde nije pisalo da je timed ekskluziva niti su pomenuli. JoÅ” su se rastrtljali na temu kako su oduvek bili na Playstation-u itd, itd.

Ovde kaze timed, sta znam
The remake is touted as a PlayStation 5 console timed-exclusive, with a Windows PC version also coming.

Sad vidim u traileru iz stream-a da sitnim slovima dole piÅ”e da dolazi na PC i da igra neće biti dostupna u drugim formatima narednih 12 meseci. Kul onda, joÅ” bolje. :metal:

1 Like

Steta za timed exclusive. :man_shrugging:

2 Likes

Sto steta? Sony kopa sebi grob, treba im svaka pomoc da prezive u surovom svetu skupih akvizicija.

Inace je blober bas dobar studio, Medium je bio odlican i potcenjen, ali eto kako se vremena menjaju, prosli put su radili Xbox timed ekskluzivu, a sada Playstation.

Ja ovo verovatno necu igrati, ipak, previse je za moju psihu. Ali generalno bih voleo prave next gen horore, za sada, iako je generalno horor malo posrnuo, Calisto Protocol bas obecava.

Za Xbox igrace koji bi igrali ovo day one?

Pa, nece ni Xbox svoj ekskluzive da prebaci na Sony. Takav je konzolni biznis, sta da se radi. Ne vidim da je to neka steta, imas dva tabora, pa ko sta voli. Ideja da sve radi svuda (potpuno isto), obesmisljava postojanje odvojenih konzola, nemas sem ekskluziva vise ni jedan krsten diferencijator jer su identicne X86 arhitekture.

1 Like

Ajmo redom:

Silent Hill 2 Remake - kao i svaki remake/remaster, okej. Za klince nesto novo, za nas matore da se prisetimo. S tim sto sam igru presao cini mi se 5 puta (da dobijem svaki kraj) i ne verujem da cu igrati remake, jedino bas bas ako nema sta da se igra.

Silent Hill f - Igra vristi FATAL FRAME na sav glas, sto je super. Meni su FF igre ostavile veci utisak strave od SH igara. Tako da, nadam se da ce ovo biti proper horor title.

Silent Hill Townfall: - prvo lice i ja se ne volimo od pocetka mog gejminga tako da, probacu, pa cemo da vidimo kad cu odustati.

Silent Hill: Ascension - Kad vidim Ascension u nazivu igre, ne mogu da se otmem utisku da manjka kreativnost, i da je nesto na silu pravljeno. No, ako je nalik na Until Dawn, sto da ne, voleo bih jump scare choice heavy Silent Hill.

toliko.

5 Likes