Shadows Of The Damned

Što znači da prosto nisi ljubitelj japanskih treš igara koje odišu igrivošću a šprdaju se sa svačim. Dobro svako ima ono što voli i ne voli. Ja na primjer doskora nisam mogao smisliti RPG igre a onda sam shvatio da mi se u suštini ne sviđaju samo japanski RPG sa borbama na poteze i onim njihovim anime/manga likovima.
Vjerujem da će mi se svidjeti Shadow i da će to biti još jedna dobra trešina.

**[SIZE=4]Screenshots:

[/SIZE]**

Gamespot ocenio igru sa 8.5

Gamespot su mi oduvek bili najgori sto se ocenivanja tice,samo im daj sto vise :cash: i biraj ocenu.

nasi ljudi :smiley:

jos uvek nisam probao normalno igru. igrao nekih 5 minuta i to je to. tako da nisam merodavan (jos uvek :))

To je tacno ali mislim da i vecina to radi.

evo mene ako Heather iz Silent Hilla 3 za PS2 ne izgleda bolje…

Shadows je rađen u skroz drugačijem grafičkom stilu, nešto kao Killer 7.
Igra definitivno nije za svakog ali kome se sviđao uvrnuti Killer 7 ovo će obožavati.

isti taj grainy fazon ti je u silent hillu

ja sam je igrao sat vremena i svidja mi se onako videcu do kraja

Neke lokacije u sotd su baš silent hill fazon

Upravo sam presao Shadows of the Damned. Hmm odakle da pocnem… Igra je radjena u Unreal engine i kao takva gameplay je dobar. Grafika nije bas za igru koju bi gamer ocekivao 2011 ali zadovoljavajuca. Ova igra moze zahvaliti strasno dobrom crnom humoru za “ono nesta” prilikom igre. Juce sam slucajno krenuo da je igram…jedno 30 min…i bukvalno sam se navukao na tu igru. Morao sam je zavrsiti jer imam jako puno za uciti, rokovi su u toku a sama prica, humor i gameplay me lijepo “tjeraju” da ovo igram! Pocetak je bas mocan (mislim na prvih 10 - 20 min) i bas je prava uvertira za sve ono u nastavku. Sistem napucavanja oruzija je svima vec poznat pa ne bi trebalo biti vecih problema. Svakako treba obratiti paznju, prije “pravog” igranja ove igre, na Achievements jer su laki i moze se jako dosta G poena ostvariti (mislim da sam oko 700G osvojio na Normal). Boss-ovi nisu teski, samo treba uhvatiti ritam i skontat na kom principu i kako rade (mislim na njihove poteze) i to je to. Kroz citavu igru prati vas jako dobar humor od strane Johnston-a, Garcia dok Flaming dolazi na kraju do izrazaja. Johnston i Garcia pricaju takve “gluposti” da sam bukvalno pauzirao igru dok se ismijem al ono pravo bas. Prica malo odudara od klasicnih prica pa je to jos dodatni smek. Glavni lik me u vise navrata podsjeca na Danny Trejo u filmu Machete :smiley: Slicnog su karaktera

Po meni ovo je najvece iznenadjenje u 2011. O igri se nije puno govorilo ali dok je ne probate ne znate o cemu vam govorim. O LA Noire, Crysis 2 i drugim igrama se pricalo dan i noc pa se na kraju nije stvorio taj “osjecaj” inovativnosti, price, ono nesto da vas vuce da igrate jer se bukvalno sve vise - manje znalo.

U svakom slucaju igra je jako dobra ako ne i odlicna. Naravno bice onih kojima se nece svidjeti al sta bih sad… Splatterhouse ima slicnu “draz” kao ova igra pa kome se svidio - ovo ce obozavati. Naravno nisu isti zanrovi ali imaju ono nesta