Shadows Of The Damned

I u ovoj godini nas ocekuju dobri naslovi, tako da ce za svakog po nesto da se nadje. Shadows Of The Damned je akciona horor avantura koja ce biti nesto poput Resident Evil 4 + sto sta. Nadajmo se najboljem. Datum izlaska ove igre je najavljen za 7 jun.

Genre: Horror Action Adventure
Release Date: 2011
Available On: Xbox 360,PS3

https://youtu.be/EW4eVczkGoM

Slazem se da nas ocekuju ove godine jako dobri naslovi al ovo sigurno nece biti jedan od tih. Resident je izgubio svoju car s 4-tim nastavkom i automacki prestaje biti survivor jer imas vendor-a za municuji i oruzije. Ovo je bolje okarakterisati kao Devil May Cry s vecim arsenalom oruzija

A sto tako mislis? Mnogim ljudima se svidja RE4 (i meni) pa ce verovatno i ovo. Shinji Mikami je producer ove igre. Uradio je dosta fenomenalnih naslova a Vanquish je jedan od njih. Mislim da ce biti dobra igra a ako ne, ima drugih sto dolaze…

da napomenem Dead Island,za 3 kvartal ove godine,gledao treiler,očekujem puno!!!

Ova igra baš podseća na Devil May Cry kao što je rekao Nemesis. Više bih voleo da bude kao Devil May Cry, nego Resident Evil. (Volim i Resident Evil, ali ipak više volim DMC)

Ne znam da li si igrao ove igre sto cu ti sad navesti al probaj pa ce ti biti jasnije sve. Slazem se RE4 je dobra igra ali nema vise one cari survivor-a vec je postalo klasicni FPS s naznakama survivor igre

Poigraj ovo :

Resident Evil 1, 2 (4 scenarija Leon A i B, Clare A i B), 3
Resident Evil Code Veronica X
Silent Hill (koji god da uzmes)
Parasite Eve 1 i 2
Alone in the Dark (mislim da je 4 dio - PSone je u pitanju)

Kad to predjes vidjeces sta je SURVIVOR pa se javi za jos naslova ako ti ne bude dosta xD

Igrao, ne boj se ali takve igre vise nikad nece izaci. Jesam li ja rekao da ce Shadow of the damned biti SURVIVOR igra?

ehhh to su bile igre… Zapalo mi je za oko ovo “horor avantura” i “Resident Evil 4” a ja pacenik za “takvim” igrama pa se ponadao… Ne tripaj se, nisam htio da te uvredim ili sta tako samo ti dajem savjete ako volis takav zanr

Ma sve je ok brate, sto bi se ljutio. Drzimo se mi teme. Kad izadje igra videcemo… Sasvim normalna stvar je da ce se nekom dopasti a nekom ne.

Izgleda fino a i “zvucna” imena su ukljucena u sami razvoj igre tako da se moze ocekivati dobra igra (samo ja nikad necu prezaliti one stare igre :frowning: )

ja sam big fan horor igara,igrao sam skoro sve igre,ali najjači utisak ostavila ja igra Fatal Frame 2 i 3 (ps2).Jednostavno najstrašnija,pravi survivor horror,ko je propustio ako ima šanse neka proba,sad je igra grafički bajata ali tril je jedinstven!!!

Upravo to. Sva tri dela su veoma jeziva. Nigde pomoci, nema pistolja, sacmara… Samo lampa i fotoaparat pa prezivi.

Samo da kazem nesto u vezi Resident Evila 4. RE4 je spasio ceo RE serijal od potpunog gasenja u stagnaciji, posto je Capcom od keca pa sve do cetvorke izbacivao prakticno jednu te istu igru. Uz to, ne slazem se sa konstatacijom da nesto ne moze biti survival horror ako postoji mogucnost da se kupi oruzje i municija. Cikam nekog da kaze kako System Shock 2 nije survival horror.

Da, prica se odvijala u Raccoon city-u a Code Veronica X na vise lokacija izvan RC-a. To je stvar ukusa ko sta voli i shvatanje survivor horror igara al ja sam govorio u svoje ime i sta mi je bolje. Naravno, vise likova ima koji vole RE4 od RE2 jer imas “nisan” i ciljas gdje oces a kad zafali metaka vrati se malo unazad i kupi pa nastavi. Resident Evil ima strasnu pricu i jako dobar serijal je al problem kod njega je sto odstupa od originalnog koncepta

To je bar moj stav

btw, vratimo se glavnoj temi - otisli smo podaleko u stranu

Umesto 7, igra je pomerena za 21 jun.

_[SIZE=“2”]Novi trailer:

YouTube - ‪Shadows of the Damned | Enlarge Your Johnson‬‏[/SIZE]_

The Escapist : Video Galleries : Extra Credits : An Open Letter to EA Marketing

Kratak Gameplay

ovde je bila moja ocena za igru 10/10 i link prema piratskim linkovima, za koje sam mozda i znao da cu biti banovan ali…

posto sam video da nema ban-a odlucio sam da testiram strpljenje administratora i postavim jos jedne linkove. sad sve pise ispod mog avatara…