Shadows Of The Damned

e sad se lepo pozdravi sa ovim forumom a i svi vi koji ovako postavite linkove prema pirateriji, jer ako ne znate da je to [SIZE=“4”]NAJSTROŽIJE ZABRANJENO NA OVOM FORUMU ![/SIZE], onda vam ovde nije ni mesto…

i rest my case

evo dva dev diary-ja

Ovo je neki trip kao isterivaci duhova samo sto si solo, svidja mi se ova igra :slight_smile:

Opet neki tripovi sa svetloscu kao Alan Vejk… Ok, hot girflriend from hell, nista sto vec nisam doziveo… :smiley: Cekaj bre, Suda, Mikami, Jamaoka?! Auuuuu, promaklo mi potpuno da treba da se pojavi, secam se najave sa proslog E3-a.

Nije lose, dve verovatno natprosecne horor igre za kratko vreme.

Evo danas sam probao igru 10-ak min i veoma mi se svidela a kad budem imao vremena, sa zadovoljstvom cu je obrnuti. Prica je manje - vise jasna. Demonska karakondzula vam otme ribu koju morate da spasite (so old school :tap:). Svidja mi se mapa kad ucitava nivo, podseca me na Ghost And Goblins :wink: Ako volite pogled kao sto je prikazan u Dead Space-u ili RE 4, dopasce vam se i ovo bez sumnje.

Kako su napljuvali igru,gore nego onog Hunteda,nadam se da nece biti toliko losa…jer sam RE i DS obozavao… :smiley:

Meni je igra bas super! Obozavam igre koje pravi suda 51. Covek je genije! Ako nesto znam unapred to je da ce boss bitke biti odlicne i jedinstvene! Oni koji su igrali No More Heroes i Killer 7 znaju o cemu pricam. I nemojte shvatiti ovu igru preozbiljno, tipa kao losa prica i te gluposti, vec uzivajte u gameplay-u! A zna se da je japanskim developerima uvek igrivost na prvom mestu, tek posle grafika i dobra prica.

japanci gameplay i dobra prica uvek, posle toga kamere i perspektive igre koje je zince privlacnom. Ako je japansko delo sigurno je dobro.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ko je napljuvao igru?

Ma citao sam po drugim forumima,ljudi koji su probali igre,toliko su je napljuvali,da sam se razoracao,e sada posto vidim da vi kazete da je igra dobra,probacu je…i verujem da ce mi se svideti,jer sam Dead Space obozavao!

So far so good, igram već par sati. zamerke koje imam su onako, generalne za današnje igre, previše kratkih cutscena, previše priče, i šala o penisu i izmetu.

Bzvz. Uvek mozes videti kakav je Gameplay i to je jedan od faktora koji ce presuditi da li ces igru probati ili odustati a ne da slusas sta drugi pricaju.

Vidis ja nikada na osnovu video klipa nesudim o igri, pogledam samo trejler za igru i obavezno je probam ili ne :slight_smile: ?
Zavisi sta ko igra, recimo meni je svki fps najnizi oblik video igre i neigram uopste igre tog tipa, moze tps akcione platforme poneka voznja :slight_smile:
Rewiew mi neznaci nista, meni je recimo vanquish bezveze a nisam ga ni probao :slight_smile: Samo sam video kakva je igra i to je to, mozda ima odlicnu fiziku ili napucavanje ja to ni ne znam?Ali jednostavno takav dizajn me nezanima.

Vredi li ovo rezati? Inace sam velik postovalac rada Shinji-a MIkamija i Resident serijala do RE5 naravno.

Ako gledaš sa te strane, vredi napomenuti da igra nije horor, nego jednostavno napucavanje sa demonima i blage puzzle. Napisah malopre da igram par sati, ali izgleda da igram malo više, jer u poslednjem sam actu =( Ali i dalje je so far so good =)

Pa ja skinem i narezem svaku igru,ako mi se ne svidi,izbrisem je i ostavim ZAUVEK :smiley:

jolpaz ce izgleda da bude prvi sa foruma koji je obrnuo ovu igru :smiley:

Pa juče sam se baš zaigrao ali danas nemam vremena, možda večeras ili sutra završim.

NIsta posebno…

Pa rekao sam da je to jedan od faktora ali ne mora da znaci. Vanquish prvo probaj pa daj svoje misljenje (inace mnogo dobra igra). Malo je bzvz suditi o necemu sto nije razmatrano…

Probao sam igru i shit mi je, prvo tematika napadanja rusa na amere a drugo, pretrano detaljima i specijalnim efektima.Kontrole i gemplej ok sve sam povatao ali mi nekako previse fantasy za moj ukus :slight_smile: