Serije...

Hej narode ,kao prvo poydrav svima ,odavno nisam bio na forumu :slight_smile: Vidim desavalo se sve i svasta :smiley: No da predjem na stvar.
Skinuo bih par serija na lap top ,ali nemam predstavu kako i gde jer nikada nisam skidao serije ,pa bi mi dosla dobro bila kakva pomoc :slight_smile: U svakom slucaju hvala lepo svima :slight_smile:

P.s ja se unapred izvinjavam ako ova tema vec postoji ,ako pak postoji slobodno brisi te

Mozes to probati, nisam probao, ali cu morati, da vas pitam jel moze the walking dead i game of thrones preko ovog?

1 Like

Naravno da može, bukvalno posle premijere serije kače a samo zavisi od prevoda kad je prevedu a pošto se radi popularnim serijama to ide instant par sati posle emitovanja. GoT ide na HBO sa odgovarajućim addon-om moguće je pratiti live.

Teach me master

Sta ste svi zapeli za GoT haha

Stranger Things 2
Gleda neko? Stigao sam mislim do neke 6 epizode.
Meni se serija toliko svidja. Taj neki smek osamdesetih, neka nostalgija za tim filmovima tog vremena… Ma bas mi nesto prija kao ni jedna serija do sada. Nije najbolja ali mi najvise prija.

4 Likes

Gledam ja, veoma dobra serija, sto se tice smeka 80tih i svega iz tog perioda ja sam odusevljen i trazim neku filmsku gresku ali ne spazih. Toki voki komunikacija i "code red " vrh fore, dokaz da nam je danas mobilan suvisan :slight_smile:

1 Like

Sve sam spremio. I prevode i dobar snimak, samo da počnem. Nadam se da ću večeras odvaditi bar dve epizode.

Toliko mi se svidja da nemam reci. Prosto jedina serija gde ne ubrzavam uvodnu spicu vec je obavezno gledam. Zvuk, ona slika koja je kao blago loseg kvaliteta sa nekim belim tackicama…
Ma sve su uboli 101% Bas ima neki smek.

Zavrsio sam Stranger Things
Odusevljen sam. Nije svakako najbolja serija koju sam vide. Ali mi je svakako najdraza serija koju sam ikada gledao.

Ja ovih dana gledam Leathal Weapon, serija ima šmek filma i provlači se tu i tamo radnja iz filma koja čini i okusnicu serije ali glumci se ne trude da kopiraju Mela i Denija…prava limunadica od serije. Znaci dobar humor, akcija, glumci…nzm jel gleda ovo neko ali topla preporuka za opuštanje. Ko voli film zavoleće i seriju!