Drugar je uzeo HD paket kod SBB-a.
Fenomenalna je slika.
Sutra kačim slike, sa mojim telefonom će biti slikane zbog toga moram da uhvatim svetlost dana nikako da se setim na vreme, uvek se setim kada sednem pored tv-a
Progutao mi post…
Da ne otvarm novu temu.
Koja je preporucena udaljenost gledanja na 40"?
Sve je subjektivno.
Ja moj gledam sa 1.5-2m i sada mi izgleda malo a na početku mi je bio ogroman… Tako da ono.
Da, al ima preporucena razdaljina…
Preporucena ti je x3, znaci koliko ti je velik ekran mnozis ga sa 3.
Primer uzmemo ajde tv od 40", to bi doslo ajde zaokruzimo 1m i sada racunas **1m x3 = 3 metra **,to bi bila preporucena udaljenost gledanja za tv od 40".
Ali realno, ako ti je prikacen komp, full hd, slova nema sanse da vidis sa 3 metra, isto tako i text u nekim igrama. Jeste preporuceno ali za filmove i tv programe rekao bih.
Tapatalkin’ w iPhone 4s.
smarate…
subjektivno je sve to, kako kome odgovara, tako je to…
Pozdrav, od pre neki dan sam i ja vlasnik ovog Samsunga i za sada sam i vise nego zadovoljan.
Narocito kada sam primetio da kod Ikoma mogu da gledam i digitalne kanale, pri cemu je slika znatno kvalitetnija, kao i zvuk.
E sad, jedna stvar me buni, tj. nesto pogresno radim ili …
Posto imam i kucni bioskop takodje Samsung 5.1 , star nekoliko god., hteo sam da ga povezem sa TV-om. Imam neke cinceve od ranije pa sam sa njima pokusao i ne ide nikako. Probao vise varijanti, podesio da zvuk ide na spoljni zvucnik i nista.
Sad nisam siguran ni sta tacno hocu ali ukratko ovo, gledam neki film sa USB-a i zvuk ide na kucni bioskop 5.1, pretpostavljam da moze ?
Jel mora opticki kabl mozda ili…
Izvinjavam ako smaram sa ovako laickim pitanjima ali sam se zbunio pa vise ne znam gde sta hocu da posaljem ali ovo je otprilike poenta.
Hvala unapred !
Najbolje bi bilo preko optičkog kabela.