eee ali koji FW ostaje? mada sad nije bitan jer sam se istripovao, upravo sam podesio sve kako treba, motion trail ga nema vise, moze da se vidi bas bas bas ako se zagleda skroz tamna scena i to samo na xbox-u, na pc uklonjen
sta sam uradio, PC sada vezan na HDMI, jbg ima nesto sto mi treba a to je HDMI black level setovan na LOW daje super crnu bez traila ali samo u PC modu, tj hdmi 1 DVI PC name
za PC na HDMI 1 portu:
pic mode standard
backlight 20
contrast 75
brightness 47
shaprpness 60
advanced settings
sve je zasivljeno hehehe
gamma -1
white balance R-offset na 23 (jer ima pinkish tone) sve ostalo na 25
picture options
color tone standard
hdmi black level LOW
resto je zasivljeno
**
za XBOX na HDMI 2:** rename u DVI DEVICES
picture mode standard
backlight 20
contrast 75
brightness 50
sharpness 50
tint 50/50
advanced
black tone OFF
dynamic contrast MEDIUM
shadow detail -1
gamma -1
white balance samo R-offset na 23 resto na 25
edge enhancement OFF
LED motion plus ON
LED nesto drugo heheh OFF
picture options
color tone standard
noise auto
mpeg auto
hdmi black level NORMAL jer na LOW ima trailova (ipak ima razlike izmedju hdmi 1 porta i cuvenog PC imena)
GAME MODE ne palim jer nista ne pomaze
sto se tice SD televizije, setovanja su
pic standard ista setovanja kao za xbox
black tone darkest
digital noise auto visualisation
mpeg auto
dynamic contrast medium
led motion plus ON
slika je super iako mi je ulazni signal kablovske uzasan, KOPERNIKUS je u pitanju a s obzirom da je pretplata 1050 din sad cu definitivno da uzmem TOTAL TV jer 1190 din u odnosu na 1050 je smesno a dobijaju se sve digitalni cisti kanali… videcu da nesto izmuvam za to ovih dana ima neka akcija 3 meseca free full paketi posle toga ide onda Total TV Plus paket za 1190 din…
EDIT:
koga zanima, nasao sam editor za kanale, mnogo se lako i brzo edituju na PC i samo se prebaci lista nazad na tv preko usb-a. Uradi se auto scan tv popamti kanale djuture, zatim lista se prebaci na usb, odatle na pc i edituje se sve sa imenima i rasporedom gde ce koji kanal i nazad u TV preko usb-a