Interesuje me da li ima neko od vas dobar sajt za krekovane Android igre?
Najvise me sada zanima FIFA 13 i PES 13… Zato sto koji god da skinem nije dobar… Pa ako je neko testirao nesto, neka pusti link ovde ili na pp
Hvala unapred…
apkmania tacka com ili mobilism tacka org
Dobar je i ipmart crtica forum tacka kom.
dobar dobar, u vreme symbian telefona boljeg nije bilo, za sada apkmania mi se pokazala kao najbolja uvek imaju najsvezije verzije svega pa tek onda mobilism koji ima ama bas sve, ipmart retko kad koristim bas iz tog razloga sto nema uvek sve najsvezije
A ima li sta od igara da valja u MP? Je li ima fifa ili pes online mod? Da razbacimo ponekad
Pa to sam i ja hteo… Ali ne mogu nikako da nadjem valjanu verziju… Proletos sam igrao pes 12 na tabletu… Mada nisam probao online… Ako neko nadje valjani link za jednu od ove 2 igre neka okaci…
direkt link ne sme da se kaci, ako neko nadje dobacice ti na pm, na apkmania imas uvek vise verzija svega pa proveri
Proverio sam… Nema…
Mozda ti telefon nije dovoljno jak da pokrene igru, a ne da ne valja verzija
Da nije jak usao bi u igru i cepkao, sekao grafiku… Ali kada je pokrenem odma izbaci obavestenje da je aplikacija prestala sa radom…
neke igre traze da si online dok ih pokreces, neke da si offline, proveri uvek NFO file
Probacu sada, mada cisto sumnjam da fifa zahteva da sam offline kada je pokrecem, zato sto mora da uradi veliki update… Npr fifa 12 je bila oko 1,2 giga…
Kad je igra prezahtevna mogu da se desi jedan od 3 pokazatelja (koja sam ja iskusio) a ona su:
1.Igra se pokrene i posle par sekundi ugasi.
2.Igra pri pokretanju izbaci fatal error (moze se desiti da i apk ne valja)
3.Igra secka i nije je moguce ni u meniju kontrolisati.
E sad prilikom skidanja krekovanih verzija moze se desiti da si skinuo apk koji je podesen da skida samo odredjenu relozuciju za ekran i nece da je pusti.Isto mi se desavalo.
Ukratko reci koji telefon imas i odmah cu ti reci jer moze da sljaka.
Evo probao sada i sa internet vezom i bez internet veze… Cim pokrenem igru, odma izbaci nazalost aplikacija je prestala sa radom…
Koristim Zte Blade 3… 1GHz, 512 ram…
Ali ono, pes 12 sam igrao bez problema na tabletu od 1ghz i 380 ram… Pa reko mozda ce i fifa 13 raditi…
Sa ova 2 sajta gde ja skidam igre nema ni fife ni pesa 13 samo 12-ice.
Nije mi jasno kako mozete da igrate fifu ili pes na telefonu???
geek-ovi:D
Slazem se sa tobom.Igranje sportova na fonu je grozno.Cak u opste igranje igrica na telefonu je grozno sem onih sitnih tipa Cut the Rope i Lets Pottery.
I ja imam 12, ali zastitili su download servere preko kojih treba da se update igra… Pa je moguce samo instalirati pomocu sd fajlova, a za to treba telefon da bude rootovan… A moj nije…
Cekaj, a da ti nisi pomislio mozda kako nismo u mogucnosti da prenosimo svoj tv i konzolu ili pak pc?
Ni meni nije jasno da li ti nabijas broj postova tek da ih imas vise, ili si mislio da ispadnes pametan sada… Igre na telefonu bar meni sluze kako bih ubio vreme dok sam u skoli, dok cekam bus, ili dok sam u busu… Zato molim te nemoj da se pravis pametan…
Ja skidam sa apkmania, nije los, ako bas nesto nema potrazim, ali retko kad nema.