Skidam sada fifa 12 sa apk mania… 13 verovatno jos nije krekovana… ali zanimljivo je da fifu 12 sam nekoliko puta instalirao i nije htela da radi… ali prvi put sam se susreo sa instalacijom tipa kao sto je na apk mania… pa mozda bude radilo… ali je samo offline verzija…
Edit: Instalirao sada fifu 12 na moj Zte Blade 3 i sve radi kao podmazano, preporucujem
Sta ti bi covece??? Ja imam za tebe prosto pitanje: kako igras fifu na telefonu??? Ne znam sta ti nije jasno. Zasto mislis da se pravim pametan kad mi nije jasno kako moze takva igra da se igra na telefonu. Ima mali milion igara koje se super igraju na telefonu, fudbal, pucacine i slicne nisu medju njima.
stvar ukusa naravno, ima dosta dobrih igara koje je malo teze igrati na telefonu, ali cim se covek navikne ide sve laganica posle, evo primera, Shadowgun igra, stvarno em sto fenomenalno izgleda, igriva je extra iako je telefon u pitanju
Igranje sportova na fonu je grozno.Cak u opste igranje igra na telefonu je grozno sem onih sitnih tipa Cut the Rope i Lets Pottery.
Moram da priznam da sam se i ja ohladio i na kraju presao na VITU, uzasno me nervira igranje na telefonu jer mi prsti prekrivaju pola ekrana i jako mi je neudobno. Mozda je stvar navike ali ja se prosto nisam uspeo naviknuti.
Also, this (izvinjavam se na offtopicu)
fifa ios/android:
vita:
Takodje, 4.99$ za telefone, 49$ za Vitu. 10 puta skuplje.
Fifa 13 za VITU je, takodje, bedna na svoj nacin jer je u stvari FIFA 12 sa novim transferima i to je izazvalo gomilu nerdrage-a kada se pojavila.
Ili, sto bi rekao Michael Pachter, opet moram da ga citiram, na pitanje zasto Microsoft ne udje na handheld market: because handheld market sux
Presao bih i ja na VITU, ali dzep prica sasvim drugu pricu
Ma ovo je samo da prekratim vreme… S obzirom na performanse mog telefona sasvim pristojna grafika i gameplay… U lakse sakrijem telefon na casu kada se igram
Sve je to stvar ukusa.Ali opet porediti ove igre sa igrama za Vitu je malo smesno i apsurdno.Same igre i po sadrzaju i po cenama su dosta drugacije.
Sad opet sve je stvar navike u vezi igranja na telefonu.Naravno da igranje na telefonu od 3.5 inca je zeznuto ali igranje na nekom od 4.5+ je vec totalno drugacije iskustvo.
Ja naprimer na mojoj X10-ci sa 4 inca prosto ne mogu da igram te tipove igrica jer je sve nekako sabijeno skupljeno a i sve radi ocajno.Valjda ce tamo pocetkom maja pasti Note 2 pa da malo uzivam
Pa i to sto kazes… Apsolutno im nije ista namena… I moj telefon je 4 incha, i vidi se da je mali za igranje… Ali vec na Note 2 je sasvim druga stvar… Kao i ja na tabletu kada sam se igrao… Fino je bilo… Veliki ekran, sve se lepo vidi
Hahah Ja sam na kljucnim predmetima dobar, a na onim ostalim se igram