Lepo to izgleda, mada su preterali sa Saving Private Ryan omazom. Mnogo me brine sto su onoliko udavili sa quicktimeovima, pa jesu oni svesni da to vise niko ne voli? Ubacili po quicktime za skoro svaki udarac. Suludo…
Slazem se. Ne bih zeleo da se borba svodi na quick time. Sto se tice tehnikalija, dobro izgleda ali opet kazem, gameplay me nije odusevio nesto spec.
Nadam se da nece biti tako, ali nije ono bio QTE za udarac, nego za finishing move. Sto je poprilicno u duhu hack’n’slash igara
Slazem se ali cela borba mi se cini kao skriptovana.
QTE uzasno smara. Jako bih voleo da vidim igru baziranu na fizici, tajmingu i detekciji kolizije sa naglaskom na multi, kao sto je Chivalry. Ali mislim da ce ovo biti top 5 must have igara na izlasku i nije bas za salu…
Po mom skromnom misljenju, buducnost igara je otklanjanje HUD-a i command prompt-ova na ekranu. Recimo, u Batman serijalu, navikli smo da vidimo one munje kada dolazi napad, i prompt za Y za kontru. Sledeci korak je da se to izbaci, da igrac jednostavno sve radi intuitivno. Jedno dugme za interakciju, tutorijal na pocetku i snalazi se.
Sada je ovo previse, u HUD-u mi stalno pokazuje sta da pritisnem, gotovo mi je to lose kao QTE. Tacno zaglupljuju igrace, ali mi smo zrtve omasovljenja igara.
QTE su simptom raka video igara-podizanje tenzije sa cinematskim deonicama mi nikada nije odgovaralo, zato sto prekida interakciju igraca sa igrom, i postaje polu-interaktivno gledanje filma. Dislike
/rant end
Ali ovo je bila samo serija ‘zavrsnih udaraca’. Nista drugo nije ni uradio, samo nesto kao mlatne macem tu i tamo, pa jopet QTE… to ima uopste nije pametno.
Hmm, mozda im je ostalo od Kinecta (ono bese je ovo trebalo da bude kinect naslov?), pa su umesto mlataranja rukama sad igracu dali da pritiska dugmice, jer je suvise posla iscupati stari kod i dizajnirati bolji sistem. Da, sad kad razmislim, i ono bacanje koplja je isto izgledalo kao da pripada kinect naslovu…
Fino je izgledalo dok nije krenula borba. Previse QTEova…
ovo je za mene pun pogodak od igre. ali Crytek da izneveri PC Fanbase? cisto sumnjam. bice ekskluziva godinu do dve, posle pravac PC enhanced edition
Potpuno se slažem sa komšijom iz susednog mesta
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sumnjam u to da ce da predje i na PC
Ovakvu igru sam cekao od Shadow of Rome (bilo je tu i sunjanja), nista slicno ne izlazi evo skoro 9 godina, bitno je da ima dosta zombija. Ovo jedva cekam, a Akiris, iz tvojih u Bozije.
Ova igra je potpuno po mom ukusu. Jedva cekam da probam ovo.
blago tebi pa nisi imao xbox od 2006. godine. pa ti nama ne bi bio ziv vec dobre cetiri godine, umro bi od tuge za ekskluzivama koje su se skurvale i presle na pc
ah jbga imao sam ps3 u to vrijeme:D
Nemoj me podsjećati
Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2
Mene je oduvalo,oduvek sam hteo AAA igru na ovu temu,ali ni meni se ne svidja sto toliko forsiraju quick time,mada koliko sam video slicno je god of waru ,kad potivnik ima malo hpa opalis B i onda krece QT,tako da mi to nije toliko strasni ako hoce uradis ga ako ne opet lepo :D.
Neko je pomenuo da je ovo trebala da bude kinect igra,ako je tako onda me ne cudi sto ima toliko QTE,samo da ispadne dobro.
Edit-Izvinjavam se za dupli post ,nesto mi komp zabo.