Ova igra je koliko se ja secam bila najavljena jos kao launch title za Xbox 360 Kinect.Toliko me nahajpovala,da je malo falilo da ga kupim.Mislim da je ovo sav sadrzaj gameplay-a,nece ovo imati nikakve veze sa Kinectom2…
Najavljena je za kinect, ali ne za stari, znalo se da ce biti za next gen.
E3 2011: Ryse Trailer (Xbox 360) - YouTube
Vrlo dobro mi je ova najava ostala u secanju,i to nije bilo davno e3 2011(imas na kraju trailera,najavu za koji je sistem).Cisto sumnjam da su hteli da navuku na stari kinect,pre ce biti da su na vreme shvatili da,kompletnu njihovu zamisao,stari kinect ne moze da isprati,pa su na vreme odlozili za sledecu generaciju
Mene brini to da ako je igra bila za kinekt da moze ispasti veoma genercina ,pa videli ste i samo samo ides napred,a sto se tice borbe i ona je poprilicno skriptovana ,tj previse QTE.Valjda igra nece ispasti Sh*t,posto ipak je crytek radi.
Bas mislim da su QTE sustina gameplaya
To nisu klasicni QTE-ovi vec nesto kao egzekucije. Kada se iznad protivnika pojavi QTE neces fail-ovati ako ga ne pritisnes, mozes jednostavno nastaviti da udaras protivnika macem nekoliko puta i eventalno ces ga ubiti. Ali ako pogodis taj quick kill ustedeces sebi vreme i dobiti neki bonus.
E3 VIP - How’s the Combat in Ryse: Son of Rome? - E3 VIP - IGN Video
Da pa ja nezz odakle vam uopce da je borba obicni qte lijepo se vidi da je to finisher koji ubija instantly,nesto kao sto to imamo u god of war i slicnim h’n’s igara
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
to jesu QTE i to cisti to sto imamo u God Of War su isto QTE samo sto ovde iskacu ko ludi i jos se uspori vreme
fino to sve izgleda i rekli su da imaju preko 100 egzikucija ako se dobro secam
al brzo zamara
jednostavno samo idu jedan za drugim neprestano
plus kad ih koristih dobijas bonus sto te na neki nacin i tera da ih koristis
ja nisam protivnik QTE meni ne smetaju ako znaju biti dobro upotrebljeni kao npr GOW
ali ovde mi ih nekako previse ima u kratkom vremenu
Nemam ni ja nista protiv,cak mi se i svidja ali mi se cini da borba u opste nema dubinu i da zato potenciraju na njima,izjavili su nesto u fazonu kad napredujs kroz igru dobijas skilove na foru,dupli xp za finisher,pa se ja zapita oce li se u opste dobijati novi kombo potezi ili ce biti tako genericno.
New Ryse character details and screens - read the comic, unlock multiplayer bonuses
News: New Ryse character details and screens - read the comic, unlock multiplayer bonuses - Xbox 360 - The Official Magazine
Ovo ce u najgorem slucaju biti jedan dobar film. Samo da dotjeraju gameplay i ovo bi mogao da bude killer app za XO, iako mislim da nema potencijal da postane instant klasik. Ali da ima smeka igra-ima!
Iako je Microsoft potvrdio da će Forza 5 nativno raditi u 1080p rezoluciji, ipak nije isti slučaj sa Ryse: Son Of Rome. Ryse će nativno raditi na 900p rezoluciji. Mada samim tim da X1 upscale-uje sliku na 1080p, razlika ce biti neprimetna ako je verovati Aaronu Greenbergu.
U vrijeme izlaska konzole skoro će biti 2014-ta. A X1 ne može pokrenuti igru na 1080p. Sramota.
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Nije bas sramota. Mislim da je to vise zbog nedostatka vremena. I x360 je imao slicnu situaciju sa nekim launch igrama koje su radile u subHD rezoluciji. Moguce je da je do nedostatka vece kolicine brze memorije. Mora da se radi malo vise oko ESRAMA.
AH jbga sto je tu je,ali koliko mi se cini kz:sf je u 1080p,ali je zato u 30FPS tako da je po meni ovaj kompromis s RYSE dosta dobar jer se nece previse ocitovati jer ce grafika biti odlicna,a fps 60 sto je super bar po meni
Je li igra neigriva ako je u rezoluciji manjoj od 1080p?
Izgleda da jeste ima li neko resenje ?
Ispravite me ako gresim, ali koliko se secam KZ:SF je 720p@30fps, razlog valjda da bi sto lepse izgledala.
Ma kakvi 1080p, to je nepodnosljivo. Bez 4K ne palim nove igre.
Ima, nadaj se da ce doci na PC, pa upali na 3x4K monitora
Mislim da je diskusija jos prerana za ovo, jer em nismo probali te igre, em sve sto je bilo demoa po E3, TGS itd. je islo na pc-u a ne na konzolama (bese m$-u crashovalo, i jos koriste win7), tako da, sve je lepo ovako po demoima, trailerima i ss-ovima, ali dok mi uzivo ne vidimo kako to izgleda i funkcionise…
E to to i udri samo xD