Steam deck oled ide na oglas kad izadje ovo, mozda i malo ranije
Steta nece biti oled
Ako bude 500 eura kupuje se sigurno
Nema ovo bez 1000$ ništa.
Malo mi je nejasno kako ovo funkcioniše za xbox igre, taj deo nisam skapirao. Mogu da se igraju samo Play Anywhere naslovi, tj da se streamuju ili mogu normalno da preuzimam svoje kupljene igre i igram ih direktno sa konzole?
Pise native downloads.
Ne mogu Xbox igre uopšte, to je PC uređaj. Znači samo Play Anywhere igre ili ako si kupio PC igre. Ima sad i integrisan Steam u Xbox aplikaciji takođe što piše u članku.
Pravi Xbox handheld je tamo 2027. ili poslije. Ako ga ne otkažu do tad.
Jos samo jedan “mali” detalj.. cena?
Pa paprena verovatno. Po mom mišljenju se jedino X varijanta isplati. A koliko je Ally X bio na izlasku? 800€ ili više, ne sećam se.
Ako se usudim nagadjati:
- Xbox Ally X 900€
- Xbox Ally 600€
Zvuci dosta… ali iskreno dao bih. Samo se plasim da je i vise.
Po toj ceni, nikad. Ako hoće da im handheld zaživi, neka subvencionišu cenu. I onako su postali publisher za sve platforme sem Nintenda, a i to će.
DOA
..
Naravno da zelim da platim sto manje ali…
Sve je otislo u PM. Nece ni ovo biti razlika.
Ako bude toliko pa sacekacu konzolu pa cu je djirati sa sobom.
Mislim da hoce biti toliko. Pa vidi cene ovih drugih konzola.
Bilo bi lijepo da subvencioniraju ali neće vjerovatno. ROG Ally je isto papren bio a ovo je jače. Takođe MS, poskupljuje konzole 5 godina stare. Dani subvencioniranja su prošlost. Ne smijem ni da pomislim koliko će regularna Xbox konzola koštati sledeću generaciju. Ako se ne takmiče više u prodaji hardvera i ako ih boli briga gdje kupujemo igre, imaćeš taj Xbox za entuzijaste i fanove koji ga baš žele, ali bojim se da neće biti pristupačno baš. Nadam se da griješim.
Mislim da ih je i briga hoće li za li zaživjeti ovaj handheld.
Njima je ovo više borba Win11/Xbox OS vs SteamOS kojeg gledaju kao prijetnju.
Staviti cenu za ovako nesto da kosta 500€ je kriminal i sto se kaze, samo sanjaj
S obzirom da ima dve verzije, kontam da će jedna da bude 900-1000, a druga 650-800 oiro Što znači kod nas jeftinija verzija će da bude iljadarka, skuplju nemaju na stanju