Rise of the Tomb Raider

EDIT

Baba Yaga DLC nam dolazi 28-og kad i pc verzija i traje oko 3 sata

Baba Yaga: The Temple of the Witch: Deep in the wilds of Siberia, there is a forbidden forest that no man will enter, where a Soviet expedition vanished without a trace. Lara enters the Wicked Vale in search of a missing man, but what she finds is a nightmare that she cannot explain. Is the witch, Baba Yaga, truly haunting the forbidden forest? Or is there more to the legend? Featuring three hours of new gameplay, this adventure expands the story of the main campaign with Lara facing deadly new adversaries, exploring a new puzzle-filled tomb, and solving a decades old mystery, all culminating in a showdown with an ancient and mythic evil. Includes a new outfit, and a new bow.

http://risetotheadventure.com/

Igra ce se pakovati sa karticama, sto znaci da ce biti cheap as chips na mnogim sajtovima :slight_smile:

Vec sad moze da se nadje za manje od 30 eura, a jos nije izasla.

Pa tako je sa skoro svakom igrom za PC.

pc

Prelepe slike…

Igram je dva dana na xbox 360 mogu reci dobra igrica nikada nije dosadna.

danas bas zavrsio sa Tomb Raider na x360 dobra igra nije losa skroz 94% predjena fali jos .D

…ali uslikane vertikalnom orijentacijom.

Jos malo …

Xbox One vs pc … mada meni ovo nesto smrdi,pogotovu kod drugog gif-a gde je grafika na pc-u mnogo bolja al videcemo za par dana kakva je stvarno situacija.

i jos nesto novo

Na boxu jeste 1080p ali je sve iskrzano nekako. Kad se udubis malo u detalje ne mozes posle ni da ne primetis.

I jos poredjenja

Performanse AMD karti su deprimirajuce.

Kao i svaka TWIMTBP igra optimizovana je katastrofalno, kao što sam onomad predvideo (koga ne mrzi neka traži)

5820K + 16GB + GTX780 - jedva 1080p 60FPS

Mora ta prokletinja od nevidije sve da uprska :smiley:
Za savršeno 1080p 30FPS iskustvo GTX960 :smiley:

PC MR my ass

A poređenje grafike na Eurogameru, side by side, igra izgleda gotovo identično kao na BOX-u.

Hajde da si platio igru, pa ni pola jada. Vec beslatno vecina skine igru pa se zali…

780 za 60fps u 1080p je odlicno.

Nisam pirat uopšte. Platio sam svoju kopiju posteno, ali ne za PC. I onda treba na PC-u od 800e da mi radi i izgleda identično kao na Box-u od 300e.