Rise of the Tomb Raider - novi screenshoti

Nadam se da ce da bude dobra igra, bar koliko i poslednji Tomb Raider.

Source : http://www.allgamesbeta.com/2015/02/rise-of-tomb-raider-high-res-screenshots.html

Grafika je neverovatna. Ako zaista bude ovakva. Znam da se igra prvobitno razvija za Xbox One, ali su ove slike sigurno sa PC-ja.

Zasto bi bile sa PC-ja? Xbox moze ovo da izgura bez problema.

Malo mi smeta sto je opet potpuno druga zena. Trebace mi vremena da se naviknem. Svidjala mi se prethodna verzija, bas me zanima sto su je potpuno promenili.

Nismo još ovakvu grafiku videli na Xboxu.

Jesmo, Ryse izgleda možda i bolje od ovoga.

Možda samo facijalne animacije (3lateral studio iz NS-a), ostatak verujem da će biti bolji od Ryse-a.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Jedva cekam da izadje ova igra bas mi se igra nesto :slight_smile:

Ryse nije izgledao ni približno ovome, bar ne na Xboxu, gde je bio u 900p.

:frowning: :frowning: Za PC ce izaci krajem 2016-e, kao da gledam… :sob:

Kada se gledaju ovi screenshotovi ryse bolje izgleda, kako će na kraju ispasti videćemo.
Mada vidim iz tvojih postova da guraš godinu dana staru priču kako je xbox slab i kako sve loše izgleda na xboxu zbog rezolucije i čega već. Ne, nije tako, i ovo nije neka nemoguća grafika koju xbox ne može da izgura.

Za PC ce izaci krajem 2016-e, kao da gledam… :sob:

Pa dobro, to je jos samo 2 godine.

Ryse izgleda bolje!

Ne verujem da ce izgledati bolje od ryse to je bas tesko al nek bude 10-20% losija i ja sam happy :slight_smile:

Za***** si se, ovo je sa PC-a screenshot jbg :smiley: 1080p je rezolucija.
edit : tj. ovaj sajt je okacio pogresan screenshot

Imam Ryse na PC-u i izgleda stvarno fino na ultra settings, ali nisam vidio kako izgleda na XO da bih mogao da poredim. Pricekajte da izadje RoTR na XO pa onda diskutujte, I guess :smiley:

A kad izadje na PC-u ( za par godina ) ja cu porediti sa Ryse na PC-u pa vam javim :smiley:

Izgleda isto kao na Ultra uz samo malo losiju 900p rezoluciju, sto je maltene neprimetno na tv-u

Vi kao da se ne secate kako su izgledali Ryse i The Order kad su najavljeni i pred izlazak :smiley: Odlicno izgleda, ali sumnjam da ce ovako da izgleda finalna verzija. Nadam se da ce devovi dokazati da gresim.

The Order je uvijek izgledao monstruozno dobro, da se ne lazemo :smiley:

Ja vise ne verujem screenshotima, a Boga mi, ni gejmplej trejlerima, nakon sto smo se par puta opekli (Watch Dogs khm khm).

Nisam nikada ništa rekao loše za Xbox, ali je činjenica da igre izgledaju lošije na njemu. To nije neka moja priča, već činjenica. Nisam ničiji fanboy, tako da sa realne tačke gledišta komentarišem stvari za Xbox, PS i PC. Ali je činjenica da su ove fotke koje su gore stavljene sa PC-a. Da li će tako izgleda i na Xboxu ne znam, niti sam rekao da neće, već samo da su gore stavljene fotke sa PCa.

Igra je sigurno “vremenska exluziva”, sto znaci da ce izaci i na druge platforme. Sad, da li ce biti bolje na Ps4 & PC? Vjerovatno, da. Ali to po meni ne igra nikakvu ulogu. Uvijek bi odabrao da igram igru na dan izlaska, prije svih, nego da cekam neku ne toliko drasticno bolju ispeglaniju verziju potpuno iste igre…

Edit: I ljudi, to je Lara Croft. Da je grafika kao sa PSX, ja bi je igrao. Ah, nostalgija…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”