Mislim da je poenta Dante-ovog posta ta, da svaki prerelease video i screenshot u danasnje vrijeme obicno bude sa prenapucanog PC-a i onda se isti predstavljaju kao screenshoti ili video sa neke od konzola. Jednostavno zele da igru predstave u sto boljem svijetlu i da se poveca hype, a onda kad ta igra izadje vidi se da je znatno losijeg kvaliteta od prikazanog. Sjetite se samo E3 video-a Watchdogs-a i screenshota jedne ( ne sjecam se koje) od Forza igara
gdje su uporedjeni screenshoti prije i poslije izlaska igre. Dva razlicita svijeta.
Klasican primjer je i ovaj gore screenshot Ryse-a sto je Padawan okacio, pise da je screenshot sa XO, a u stvari je sa PC-a ( skonta se lako jer je 1080p rezolucije ).
False advertising je realna stvar ovih dana Ja se pak nadam da ce izgledati ovaj Tomb Raider ovako, i da nece nijednu platformu zakinuti.
Ma, ovo nisu bullshotovi, zbog toga sto ovakav nivo grafike vec postoji na XO, sada postoji, i nista vam nece biti cudno za bozic 2015 kada treba da izadje. Malo su ispeglali TR engine, ne izgleda bas toliko spektakulararno, zaboga.
Lako je sada i hajpovati i hejtovati ali cinjenicaje da je poslednji tomb raider bio brutalan i ja sam bas uzivao igrajuci ga,neka i ovaj bude kao i prosli i ja zadovoljan(samo da sto pre izadje i za PS4)…