imam orginal pržu liteon za prženje xgd3 igra ali mi nejde i nejde radim sve po tutorijalu od xboxrepublike sve namjestim od abgx do imageburn-a sve ljepo i kad počne prža pržiti igru dodjem mo do 97% i imageburn mi izbaci sljedeću poruku:
I/Q Error
hm,da izgleda da bi mogao u tome biti problem ali sam sad napravio jedan zaj.dakle umjesti iHas 124B freemware ubacio sam freemware od iHAS 524 B ali mi je sve uredno prošlo jedino što mi sad na prža stalno blinka sad ne znam kako povratiti na njezin orginal freemware jer mi sada se vodi da je iHas 524 B pržilica,a nije pa kad hoću ubaciti njezin orginal freemware kaže mi poruku da to nije nije ta prža pa pitam ima li to kakve veze ili kako povratiti njen orgigi freemware
Ti ako imas rezac Lite On 124 B Nisi trebao da ga crossflashujes u 324B. Tebi flesovanje u tom tutorijalu krece od 1. koraka, a ne od samog pocetka gde imas okacen link za crossflash. To se radi samu u slucaju ako imas neki od rezaca poput ASUSa, Plextora itd koji su podrzani za crossflash
i što sad? ništa probao sam tako zapržiti dvd i sve bilo ok do pred kraj opet 97% i ovaj puta poruka
I/Q Error
Device(0:0:0) ATAPI iHAS524 B AL2A (F:) (USB)
ScsiStatus: 0x02
Interpretation: Check Condition
CDB: 2A 00 00 3F B0 00 00 00 20 00
Interpretation: Write(10)-Sector: 4173824-4173855
Sense Area: 70 00 05 00 00 00 00 0A 00 00 00 00 21 00 00 00 00 00
SK Interpretation: Iliegal Reqest
ASC/ASCQ Interpretation: Logical Block Address out of Range
ono što moram kazati da i tako zapržen dvd kada ga stavim u xbox dobijem sliku od igre(CoD 3) ALI JE NE MOGU POKRENUTI
na momente xbox zavrti igru ali onda dobijem poruku:
The disc is not supported
For more help, visit Welcome to Xbox Support - Xbox.com
dakle što dalje, imam još samo jedan verbatim dvd ostalih 5 sam uništio uistinu ne znam što da radim http://imageshack.us/photo/my-images/37/20121212022529.jpg/
imam iHAS 124 ali sam ga nekako flashao na iHAS 524 jbg nisam gledao i sad mi komp pržu prepoznaje kao iHAS 524 a ona to nije, nemojte me pitati kako jer ni sam više ne znam,dakle jer je mogu kako resetirati da mi se povrati na ovu koju imam(iHAS 124)
da samo kako nema šanse probao sam sve ponovno ali sada kada hoću to napraviti i kada skinem nadogradnju za iHAS 124 kaže mi da takvu pržu nema normalno kad se preimenovala u iHAS 524 kužiš ne znam kako da vratim na iHAS 124
Sad cu ti reci najjednostavnije moguce: Nesto si za**ao, flešuj natrag na 124, ne da radiš update, već FLEŠUJ sa 524 na 124, prema tutorijalu koji sam ti linkovao, samo umesto ASUS DRW kako god, tebi piše IHAS 524, i flešuješ na 124, prati tutorijal i sredićeš. Ti si mislio da ja pričam za update, ja pričam da FLEŠUJEŠ natrag na 124
pa problem je u tome što ja nemam tu pržu nego imam iHAS 124 kužiš,a ja sam nekako natjerao da je iHAS 524 i sad ju komp prepoznaje kao da je iHAS 524 pa i pitam jer se može to nekako resetirati da opet bude prža iHAS 124 B kužiš tu je problem