Rezanje XDG3 igre

ja shvatam šta ti kažeš, pokušavam da ti objasnim šta da uradiš, ali ti mene ne shvataš. Ovako, prvo, treba da ti piše isto ako na ovoj slici, nakon toga, ideš na write flash, iskočinje ti upozorenje, ideš yes, dalje imaš tutorijal, da ne spamujem celu temu

Jesam napravio sam to i jos uvijek je ihas524 b sto dalje

http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3382-tutorial-crossflashing-na-liteon-ihas-drive.html
Prati tutorijal, korak 3, samo umesto 524 ti stavljas 124, znaci, skini firmver za 124, i teraj dalje po tutorijalu

Neznam dali je u tome problem kad sam tako poceo przit igricu doslo mi je do 97% i neki error neznam dali je do toga sto smo raspravljalo sad evo slike poruke ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Kazem ti, vrati na stock 124, pa ubaci Burner Max, trebalo bi da ti radi, ovo deluje kao da nije ubačen Burner Max kako valja i tih famoznih 3% nisu narezani

pazi da ne ne sprzis przu sa tim zezanjem

ništa,spržio sam sad sve bez greške dakle nisam dobio kod prženja ni jedan error ali mi pri ubacivanju u xbox kaže unsupported disk pa mislim da je po mome da je stvar u xbox-u tj.LT+ nadogradnji mislim da imam stari LT+ dakle nešto manje od godinu dana je prošlo kada sam dao modati xbox pa pitam kako mogu znati koji imam LT+ u xbox-u može li se to znati,inače starije igre igram bez problema i mislim da sam stavio onaj prvi LT 3+ nadogradnju

Verovatno imas LT2.0 pre godinu dana nije bio LT 3.0. Ja sam svoj xbox kupio krajem decembra prosle godine, i imao sam LT 2.0

lt 3.0 je izašao krajem decembra prošle godine

Onda su ti bili diskovi losi, da znam da su Verbatim ali nema veze, zna se desiti da u paketu bude koji fals disk…

ništa,budem nadogradio ponovno na LT 3+ pa ću viditi,no da pitam još da sam siguran da li se uvijek mora proći prije prženja sa abgx360 programom XGD3 igre bez obzira ako sam to već prije napravio ili je dosta to samo jednom odraditi i da li moram čekati da mi očita one postotke ili nakon provlačenje od nekoliko sekundi mogu odmah izaći iz programa bez da čekam očitanje u postocima i da najvažnije KAKO MOGU ZNATI koji LT+ imam u xbox-u(sad vidim da sam xbox dao modati 3.02.2012.)

evo ponovno sam dao modificirati xbox 360 arcade i sad sve radi no moram još ipak nešto pitati da li mogu sa modanom konzolom(LT 3+) ići na net,netko kaže da netko ne,a opet bojim se da ne dobijem BAN dakle jer zna netko

Možeš ići online sa konzolom, ako su igre rezane po tutorijalu, ali uvek postoji šansa za ban, mada nije nešto velika

ok,hm još jedno pitanje može li mi usb memorija od 16gb poslužiti kao hdd mislim da li ima načina da recimo pokrečem igrice sa usb memorije kao sa hdd-a od xbox-a

Na usb mozes samo da instaliras igre, ali ce ti i dalje trebati ta igra u drajvu dok je igras. Igre instaliras sa diska, znaci treba ti disk u svakom slucaju

Sent from my iPod touch using Tapatalk

ma ok znam da mora biti disk u konzoli bitno da mogu pokrenuti tako igricu da mi se štedi laser