Nista manje nismo ni ocekivali ![]()

Nista manje nismo ni ocekivali ![]()

Hoce pasti platina, ili je to ipak prevelik zalogaj?
Pa pazi, ako platina zahteva prelazak igre vise od 2x onda teško jer nemam toliko vremena.
Zar ima auto save? ![]()
Ja svaki cas trcim do pis masine ![]()
Zapravo vidim da ima neki sporadični autosave i jos nisam stigao do pisaće mašine. Svakako ja ću čuvanje progresa na mašini morati da plaćam ink ribbonima jer tako sam izabrao. Zna se ko je hard core foruma ![]()
I ne mora ali moras da imas svaki checkpoint zaseban save file bukvalno jer samo 9 trofeja dobijas zasigurno. Ostale mozes lako da propustis.
Sta kaze ‘šef’ kad ce izbori?
cim Chodex potpise sve brljotine oko Expo-a ![]()
@robotnjik prijavljujem usera @Snake08 koji je juče došao a već je krenuo da širi smrad.
Nemoj tako Daco. Demokracija.
Jos i cinkara ahahaha
Auu kakvo ludilo od igre! Ovi momenti sa Grace su jako stresni i bas sam under powered. Prvi put se susrecem sa item-om ink ribbon tin. Verovatno tu presipam mastilo koje mi je potrebno za save game. Imam ih nekoliko praznih i skladistim ih, te ocekujem uskoro da pocnem da ih kraftujem jer muku mučim sa ink ribbonima.
Ne pitaj , boze koliko me nazad igra vratila i to sve zato sto sam greedy i ne zelim nijedan item da discard-ujem . Sad doslovno sat vremena pakla moram ponovo proći… Kazni igra fino
Idalje sam u onoj početnom delu gde Grace istražuje oba krila klinike (završio garažu), ali igra ume i autosave-ovima da kazni i na “modernim” podešavanjima bez ink-a ![]()
Nije baš tolko čest ovaj autosave kolko bih voleo da bude.
Ja namerno nisam hteo autosave jer svaki Resident Evil sam igrao u fazonu svakog kog mogu da preskocim okej je , mislio sam da ce na slicnu foru i ovo biti , ali nije bas tako, primas previse damage-a , a medicine nema bas mnogo i tamo gde je ima dzaba kada sam u fulu ogranicen sa inventory-em . Uglavnom svidja mi se ovo bukvalno te tera da zaista razmislis pre nego sto krenes negde i onda se desi nesto nepredvidjeno onda panika raste i krenes da trcis ko muva bez glave…
Wu Kong za ovo mama, dacho razočarao si skroz, ćaci gamer🤣
Pa… kako prvi put, nisi igrao originale?
Mislio sam da si fan…
Procitaj jos jednom sta sam napisao
Prelazio sam iste deonice po 10 puta juce. Ko da igram neki souls-like a ne RE. Jedva sam se iskobeljao iz glupe kuce.
Jedina stvar koja mi se svidela, fino su rezirali shitstorm na kraju 1 chaptera. Da sad ne spojlujem, ko da sve vec nismo videli 100x do sada, ali bih voleo je veca porcija u brzem pejsingu. Leonove sekvence su ovako samo kratki akciono orgijaski releaf za delove u kojima je Grejs underpowered.
Nije dobar znak kada vam se u nedelju prepodne vise igra vikendliga u Fifi (istinski zomb horor), ali sam “srecan”’ sto ce ovo biti gotovo za 10-tak sati, autori su makar uvidjavni i nisu precenili dobrodoslicu. Speedrunneri su vec nasli precice da ga smandrljaju za 2h.
you still there? daaamn ![]()