Resident Evil Requiem - Recenzija

Nista manje nismo ni ocekivali :grin:

6 Likes

Hoce pasti platina, ili je to ipak prevelik zalogaj?

2 Likes

Pa pazi, ako platina zahteva prelazak igre vise od 2x onda teško jer nemam toliko vremena.

Zar ima auto save? :exploding_head:

Ja svaki cas trcim do pis masine :sob:

Zapravo vidim da ima neki sporadični autosave i jos nisam stigao do pisaće mašine. Svakako ja ću čuvanje progresa na mašini morati da plaćam ink ribbonima jer tako sam izabrao. Zna se ko je hard core foruma :grinning_face:

I ne mora ali moras da imas svaki checkpoint zaseban save file bukvalno jer samo 9 trofeja dobijas zasigurno. Ostale mozes lako da propustis.

1 Like

Sta kaze ‘šef’ kad ce izbori?

5 Likes

cim Chodex potpise sve brljotine oko Expo-a :rofl:

3 Likes

@robotnjik prijavljujem usera @Snake08 koji je juče došao a već je krenuo da širi smrad.

4 Likes

Nemoj tako Daco. Demokracija.

1 Like

Jos i cinkara ahahaha

9 Likes

Auu kakvo ludilo od igre! Ovi momenti sa Grace su jako stresni i bas sam under powered. Prvi put se susrecem sa item-om ink ribbon tin. Verovatno tu presipam mastilo koje mi je potrebno za save game. Imam ih nekoliko praznih i skladistim ih, te ocekujem uskoro da pocnem da ih kraftujem jer muku mučim sa ink ribbonima.

3 Likes

Ne pitaj , boze koliko me nazad igra vratila i to sve zato sto sam greedy i ne zelim nijedan item da discard-ujem . Sad doslovno sat vremena pakla moram ponovo proći… Kazni igra fino

1 Like

Idalje sam u onoj početnom delu gde Grace istražuje oba krila klinike (završio garažu), ali igra ume i autosave-ovima da kazni i na “modernim” podešavanjima bez ink-a :sweat_smile:
Nije baš tolko čest ovaj autosave kolko bih voleo da bude.

Ja namerno nisam hteo autosave jer svaki Resident Evil sam igrao u fazonu svakog kog mogu da preskocim okej je , mislio sam da ce na slicnu foru i ovo biti , ali nije bas tako, primas previse damage-a , a medicine nema bas mnogo i tamo gde je ima dzaba kada sam u fulu ogranicen sa inventory-em . Uglavnom svidja mi se ovo bukvalno te tera da zaista razmislis pre nego sto krenes negde i onda se desi nesto nepredvidjeno onda panika raste i krenes da trcis ko muva bez glave…

Wu Kong za ovo mama, dacho razočarao si skroz, ćaci gamer🤣

6 Likes

Pa… kako prvi put, nisi igrao originale?

Mislio sam da si fan…

Procitaj jos jednom sta sam napisao

Prelazio sam iste deonice po 10 puta juce. Ko da igram neki souls-like a ne RE. Jedva sam se iskobeljao iz glupe kuce.

Jedina stvar koja mi se svidela, fino su rezirali shitstorm na kraju 1 chaptera. Da sad ne spojlujem, ko da sve vec nismo videli 100x do sada, ali bih voleo je veca porcija u brzem pejsingu. Leonove sekvence su ovako samo kratki akciono orgijaski releaf za delove u kojima je Grejs underpowered.

Nije dobar znak kada vam se u nedelju prepodne vise igra vikendliga u Fifi (istinski zomb horor), ali sam “srecan”’ sto ce ovo biti gotovo za 10-tak sati, autori su makar uvidjavni i nisu precenili dobrodoslicu. Speedrunneri su vec nasli precice da ga smandrljaju za 2h.

2 Likes

you still there? daaamn :joy:

1 Like