Resident Evil Requiem - Recenzija

Veće je tržište sw2 od vr tako ono da switch 2 je bitan

1 Like

Kao da sad imaš ne znam ni ja kakve pogodnosti.
Stvar izbora.

Formula 1 donosi interaktivne 3D prenose na Apple Vision Pro https://share.google/YTkR1jpiEUuZMMPNU

Nije sve tako crno za vr

1 Like

6 Likes

https://kotaku.com/resident-evil-requiem-metacritic-ai-review-videogamer-2000674042

1 Like

Kako nemam, Apple Pay, PayPal, dopune po ceni ispod vrednosti? Šta mi vredi što će i na potencijalnom Srpskom regionu moći Apple Pay ili direktno kartica, kada će cene digitalnih igara biti kao u gejmsu ili gejmcentru…

1 Like

Od te gejms cene nikako ne bi mogli da pobegnemo, jer je 79€ gotovo standard za novu igru u EU.

Mene lično nerviraju sve regionalne začkoljice i rado bih za igru dao 2-2.500 rsd više samo da ne moram da se dealujem sa tim.

Normalno. Resident Evil se igra na konzoli broj 1! :+1:

1 Like

Opa ovo je izašlo. Vreme je da se uskoči. Jel slična Villageu ili…? Bukvalno nemam pojma ništa o igri, što je možda dobro da slep započnem.

I jeste i nije, možeš da biraš iz prvog ili trećeg lica da igraš, da ti ne otkrivam više bolje ti je tako.

1 Like

Koliko vidim dijelovi sa Grace liče na RE7, a Leonovi na RE4 Remake.

Jeste prirodno da se RE igra na Playstationu ali ja sam imao volju da kupim za SeriesX. Nazaloat MS se potruduo da unisti sve sto ima veze sa fizickim igrama (i gamingom) tako da nisam uapeo da nadjem igru u Srbiji.

2 Likes

Ko moze, ovo obavezno treba da igra na PS5 Pro jer je 60 fps sa raytrancigom maestralna optimizacija. Ali kapiram da su na ovom forumu Pro hejteri sve neki :joy:

@robotnjik kao sto rekose, lapo lapo je Village (Grejs) i 3rd person (Leon), smenjuju se sekvence. Ali mi je generalno vise nekako oldskul.

5 Likes

Da dodam samo da su DualSense vibracije i trigeri odlično odradjeni :grin:
Jedini immersion breaking momenat na koji sam naišao je…

Viwa i MonsterCard?! :smiling_face_with_tear:

Ušao bzvz da proverim i konzola idalje košta 105.000rsd wtf

1 Like

Odigrah jutros nekih 45min, meni je odlična. Brutalno izgleda na Pro, još sa surround ozvučenjem u sobi, bombonica. Jedino eto, zbog specifičnosti kolorita, ne dolazi do izražaja OLED.

Sviđa mi se i priča, makar ovo malo što sam video. Malo mi početak dao vajb Alan Wake 2, zbog onog grada, FBI istražitelja, captiona preko celog ekrana…

1 Like

Upravo izašlo

Requiem prva igra sa novim PSSR na Pro konzolama.

Update u martu će ima toggle za novi PSSR

2 Likes

Cuj PRO hejteri, pola foruma ima PS5 Pro :smiley:

7 Likes

Meni je prvi resi bio na gamecube tako da si trebao switch 2 verziju da kupiš

4 Likes

Uzas. Onakvu igretinu da igras na tetrisu.

Zašto da ne,igraju i drugi na tetrisu i hvale prati postove gore

1 Like