Resident Evil 4 Remake - Reveal Trailer | PlayStation State of Play 2022

Nekolicina gastarbajtera da ne pricaju u ime cele zajednice, molicu lepo. Mene vise tripuje omladina tipa Miki, posedovanje na nalogu, pa makar bio nalog share buddy-a (jer obojica posedovati ne mogu) tesko ce me ubediti. :slight_smile:

Danas sam kupio Xbox oreo tako da je to znak da ne odustajem od Slytherovanja u Xbox zajednici :snake: :xbox:

1 Like

Pa ja otkad imam xbox one pa do danas sam uvek imao 1 osobu sa kojom deim sve igre i pretplate.
A kad sam kupio xbox one 2014e istovarao sam kamione i lepio stikere u hoadnjačama u julu mesecu…

Eh te 2014. sam kupovao fantome novih igara na PS4 za 1000 dinara, kakva su to vremena bila :joy:

Fantomi su uzas bili, nisi smeo na internet. Sad za par hiljada uzmes nalog, prodas, igras za manje pare nego sto si placao fantoma. :thinking:

Kome treba net za SP igru? A cena od 1k dinara za igru day 1 je nepobediva. Za tu cenu se nisam ni cimao da ih prodajem, ne sećam se u stvari jel i moglo, davno beše.

Nije problem singl player igra, nego ostale multiplejer koje igras svakodnevno u paraleli.

Nije mogla ni prodaja. Fantom se diskonektovao preko web appa, neposredno nakon skidanja igre.

Idealizujemo malo proslost. Bilo je jeftinije, ali ne toliko u odnosu na tadasnja primanja.

Bilo kako, mene zanimaju sadasnjost i buducnost, tj primarno sam fokusiran na smanjivanje cene gaminga i da se omoguci maltene cost-free gaming mladima kojima za koje je barijera ulaska u svet konzola jako skupa. Ne znam zasto spominjes cenu same igre - relativan trosak je i dalje jako mali, nakon prodaje naloga, ispadne par stotina do 1000 din po igri…

Fantom je na početku mogao sve, meni je Sudbina prvo bila fantom, samo nosilac nije smeo da ulazi na nalog. Davno bilo pa se zaboravilo.

Ja sam uvek za jeftiniju varijantu, nikad nisam bio gadljiv, kao neki, na share, što bih i danas dao 70€ ako ne moram. Meni je super i varijanta da imaš share buddy-ja, svako po 35€ i svaku igru imaš day 1. A opet, još na ps3 sam bio legala i kupovao igre u Games za 6-7k. Kad se nešto voli nadje se način :joy:

2 Likes

Da moguce, pa su posle uveli reatrikcije za fantoma. Na kraju su ga i ukinuli.

Ko je gadljiv na sharing verovatno ne voli pare pu pu daleko bilo bezte pare od mene placam igru 9000 din i ne pitam! :joy:

Oduvek smo znali da je zeleni community specifican u nedostatku boljeg izraza, ali ko bi rekao da ne voli pare (ubijam sa marketing skillovima znam).

2 Likes

Pa zeleni, barem ovi sa foruma, nekada davno nisu znali za bolje od piraterije, ni crkavanje konzola nije moglo da pobedi liteon :joy: Samo se i to zaboravilo. Sad je i legalno deljenje fuj i ne daj Bože, barem dok ne ugase Arg/Tur…

Znači posle svih ovih godina stanje po tom pitanju i dalje redovno, great.

1 Like

Kupis xbox oreo jer xbox i oreo te nagradjuju. Nabodes tu njihovu glupavu igru na netu i osvojis oreo skin za forzu horizon NA STEAMU!

Vecu budalastinu video nisam :joy:

Haha TO je nagrada? Omg ja mislio nesto konkretno… Neki 4WD terenac zelene boje… da ga utopim i kupim stan u Kotezu :joy:

Imas nagradnu igru ako si sacuvao fiskalni, a imas “igru” na netu gde skeniras znakove na keksu i moras da nabodes kombinaciju za digitalnu nagradu, koja je na steamu

1 Like

Cek za fiskalni to ona nasa nagradna igra za stan?

Posto sam ocigledno u nekoj RE fazi ( :joy:), odmah nakon sedmice odigrao ovaj demo dva puta. Jednom pc jednom konzola. Stvarno deluje da su sve fenomenalno odradili, malo kontrole, kao sto je gore pominjano nesto minimalno ne stima, ali popravice se. Na PCu nadrndano sve max izgleda bolesno. Presrecan sam sto rade i na VR verziji. Predobro.

5 Likes

A zašto se u ovoj temi i dalje priča o pirateriji,napravite svoju razmena temu ostavite nas budale koji kupujemo igre

2 Likes

U sustini svi delovi su vezani ali su nekako podeljeni u grupacije. Mozes da ides redom od Resident 1 pa nadalje za pocetak ali on je uradjen kao kamera iz ugla pa ti to mozda i ne legne toliko. Resident Evil 2, 3 i sada 4 su remake verzije iz treceg lica i sve izgledaju do jaja. U dvojci igras sa Leon i Claire, imas dve odvojene kampanje sa nekim izmenama i mozes da biras sa kime ces prvo. RE3 je radnja sa totalno drugim likovima ali se desava u isto vreme kad i RE2 tako da se posecuju cak i neke iste lokacije.
RE4 igras opet sa Leonom koji je umedjuvremenu napredovao od obicnog pandura do predsednikovog obezbedjenja gde je treniran i sl i sad ide da povrati njegovu kidnapovanu cerku i tamo nailazi na novu vrstu virusa.
RE5 igras kao Chris Redfield (rodjeni brat od likuse sa kojom igras RE2) i takodje lik sa kojim igras u RE1 ako resis da ga odigras. U RE5 je radnja u Africi, tu kampanja moze da se prelazi u dvoje. Meni se i taj deo svideo, ima neke epic boss borbe sa Albert Vesker-om ali nebitno sada.
RE6 igras sa svima po malo, imas 3 odvojene kampanje jedna sa Leonom, Jedna sa Chris-om i treca sa nekim novim likom ali taj deo je cista akcija maltene i nula horora. Izgleda lepo, ima kul momenata ali taj im je mozda najgori resident do sada, bar po ocenama i sl.
Zatim imas Resident Evil Revelations 1 i 2 gde igras sa Claire Redfield (likusa iz RE2 i rodjena sestra od Chris-a).
Imas sat tu nekih “medju delova” koji su izasli i objasnjavaju radnju izmedju nekih trenutaka ili pre zaraze itd kao RE Zero, pa ima Code Veronica itd. ali necu da te pogubim jos vise sa time.
Onda ide Resident 7 i 8 (Village) koji su usko povezani i prate pricu skroz drugog lika, ali i tu se u jednom trenu pojavlje poznati lik iz prvog dela i ako se ne varam RE7 je radnja smestena na samom pocetku zaraze negde oko perioda RE1 samo na drugom kraju zemlje.

Spanska serija ali je kul :joy: Mozda sam omasaio neke cinjenice jer kucam brzo ali to ti je ukratko to bez nekih spoilera.

Inace sve igre su u trecem licu (ako racunam Remake verzije) osim prvog dela i Zero gde je kamera iz ugla i 7 i 8 gde je kamera u prvom licu (8 ima mogucnost da se promeni kamera u trece lice ali je malo bagovite i ne bih savetovao za prvo prelazenje)

I trenutno su sve Capcom igre na popustu na Xboxu tako da je svaki deo tamo pa navali. Neces da se pokajes svakako.

4 Likes

Ja sam originalne RE od 1-4 igrao više puta, ovo poslije nisam. Imam 7 i Village, to ću odigrati, odigrao sam remake dvojke isto. Dosta sam igrao i Code Veronica sa kolegom na Dremcast-u ali ja je nisam završio, nego je kolega sam. To bi volio da remake naprave više nego išta.

Varaš se, hronološki RE 7 je poslije RE 6.

ja sam pre svega iznenadjen da se oni jos drze nekakve hronologije

Nisam igrao 7 i 8. Jesu li tu ubacili supernatural aspekt ili je još uvek samo biološki?
Što sam video, RE8 mi deluje da je supernatural