Resident Evil 4 Remake - Reveal Trailer | PlayStation State of Play 2022

2 Likes

Preorder istog trena :smiley:

2 Likes

Probudim se za posao i sacekaju me ovakve vesti…jedna od najboljih igara koju sam igrao i odigrao dvocifren broj puta dobice remake :heart:
Pa ovo treba da se proslavi!

1 Like

Jel to bese deo kad predsedniku kidnapuju cerku a onda posslju ovog sa paklicom cigarete i majcine dusice u dzepu da je nadje?

3 Likes

Uvijek sam imao averziju prema RE 4 jer je to bio prvi koji je uveo Vendor-e i krenuo putem pravljenja pucacine a ne horror survivor igre. Nekad si morao da bjezis od njih, stedio svaki metak a sad…
RE 4 je svakako dobra igra sa zanimljivom pricom a sa trendom remake-a i “remasakriranih” izdanja bilo je samo pitanje vremena kad ce i ovo ugledati svjetlo dana.

Morir es vivir"
“Cogedlo Cogedlo”
“Ahi esta”
“No dejen que escape de la prision”

HAJPPPP :smile:

…you recieve our secret body…

1 Like

Ah to mi radi…

3 Likes

Ovo sa ovim rimejkovima je kao kad ti gospođa ode na frizuru i očekuje da se ponovo zaljubiš u nju.

Ne dešava se.

7 Likes

Šta ako se vrati frćkava?

that is the right question

2 Likes

Preboljeću. :grin:

Izgleda da nam stiĹľu i neki next-gen patch-evi za 2,3,7:

4 Likes

POKIDAOOOO

POKIDAOOOOoo

Si pijan? :smiley:

Jel si gledao Capcom showcase? Sve je ubaceno iz originala + nadogradnja. Selo, zamak, kamenolom…novi gameplay elementi u vidu perry sa nozem kao i stealt(?!) Ovo se uzima day 1 bez razmisljanja!

1 Like

Ne videh Jack Crauser-a, bolje bi im bilo da ga nisu izbacili. Legendarna boss borba. Super je četvorka, a ona ekspanzija žali Bože potrošenih minuta. I onaj re:verse online koji najavljuju po pedeseti put.

Inače najavili su dostupan demo od 60 min za Village u trećem (ili prvom) licu koga zanima.

2 Likes

Brutalno.

2 Likes

Pa update će kad platiš za gold edition :joy: jer koliko sam skontao to i ekspanziju su sakrili u taj gold edition kao… I par likova za mercenaries mod koji kontam da niko nije ni upalio ili igrao više od 10 min.

1 Like