Resident Evil 4 {MT}

Survival is just the beginning. Six years have passed since the biological disaster in Raccoon City. Leon S. Kennedy, one of the survivors, tracks the president’s kidnapped daughter to a secluded European village, where there is something terribly wrong with the locals.

4 Likes

Ja sam potpuno zaboravio cetvrti deo, ako sam ga uopste igrao, tako da ovaj remake gledam potpuno novim ocima. Juce sam bio dosta umoran, tako da sam se samo upoznao sa ljubaznim i gostroprimljivim mestanima spanskog sela.

Prvi zombi mi je naravno dosao glave. Mrzim tu mehaniku kada je potrebno ispaliti dva sarzera a glavu je nemoguce pogoditi jer eskiviraju kao profesionalni bokseri. Nakon toga me je gengrejpovala grupa neunistivih zombija, naizgled bez izlaza i resenja, da bih shvatio kako je potrebno samo malo trcati u krug i iskulirati - igra to namerno ne kaze nego te natera da trcis u krug i boris se za zivot.

I’m too old for this :poop: fazon, ali nastavicu. Grafika je vidljivo nize rezolucije u performance modu, ali odlicna, kosu nisam ni probao da ukljucim.

2 Likes

Nisam ni ja igrao cetvorku. Nijednu od 16! verzija koje su izbacili do sada. Cak ni Quest VR verziju. :grimacing:

Ali kao novopeceni veliki van serijala, jedva cekam veceras da uskocim! :slightly_smiling_face:

2 Likes
1 Like

Ja sam se nakon završene 7 i Village-a, odlučio da krenem redom glavne igre, tako da sam pre neki dan započeo Resident Evil HD, pa ću onda 2,3,4.

3 Likes

Pametno! Ja odigrao 8, pa 7, pa 2! Danas krecem 4. :laughing:

2 Likes

Trebao si prvo keca pre cetvorke da imas odlican niz.

Za divno čudo ja se sećam dosta, očigledno upečatljiva igra bila. Mada meša mi se pomalo sa peticom, koja mi se isto jako svidela.

U mojoj glavi četvorka je izgledala skoro ko ovaj rimejk sad. Mislim da sam čak baš tu doživeo svoj prvi quick-time event i bio debelo impresioniran.

1 Like

Zasluženo

Ja sinoć završio trojku i 15 mutacija Nemesisa i jedva čekam večeras da uskočim u ovo. Sutra mi je cheat day, jaoooo kad zveknem pizzu trijesdvojku plus pomfrit, plus čokoladu na kraju uz ovu igru. Uh! :joy: Sve sam živo ispomerao i otkazao za ovaj vikend, nema tetovaža, nema posla, nema devojaka, da ne vidim nikog. :joy:

3 Likes

Igra rastura. Leon ima bicepse kao moje butine.

Bas sam ispizdeo sto igru necu videti najmanje do ponedeljka vece. Prvi i zadnji put ce ovo biti da sam preorderovao u Game Centru. Pa barabe jedne sto radite preorder ako ce igra doci “najverovatnije” u ponedeljak a mozda i kasnije?

2 Likes

Prvi zombi je tutorijal za QTE. Ne možeš ga ubiti dok mu ne pustiš da te jednom uhvati.

1 Like

Moze, upravo odradio. :laughing: Ali da verovatno je osmisljeno kao tutorial zato je tesko.

Ma uzas brate. Cak sam bio i spreman da promenim porudzbinu iz Steelbook u Standard ali ladno nisu dobili ni standard. Kakvi indijanci. Dok je u Games-u stiglo sveee…kakve sam srece, da je vreca puna picki ja bih se za kurac uhvatio

11 Resident Evil 4 Tips And Tricks To Save The Day - YouTube

Kakvi zivotni problemi :joy:

2 Likes

Meni je igra na standardnoj težini zasad poprilično teža od RE 2 i 3. Doduše, njih sam igrao na m&k, ali i tempo igre je bio dosta sporiji pa ta prednost vjerujem i nije tako velika. Za prvi prelazak sam imao namjeru da ne koristim treasure maps dlc, ali evo već na drugom chapteru sam se predomislio :grin: