NEMOJTE PISATI VISE! RESEN JE PROBLEM!
Proveri prvo ovo, nazovi pa pitaj da li spadas u ovu grupu.
http://zastitapotrosaca.gov.rs/za-potrosace.php
I da, ovo jeste drzavna sluzba, ali je eto pomogla skoro osobi koju poznajem.
Hvala na odgovoru, problem je sto imam 14 godina I ne znam da li ce da me prihvatu kao ozbiljan, sta da radim?
Da li KupujemProdajem ima neke mehanizme kako se ovo reŔava? Jel mogu oni donekle da savetuju ili pomognu?
To Å”to si maloletan, moralo bi onda da ukljuÄi tvoje roditelje ili nekog starijeg da te zastupa, poÅ”to neÄeÅ” daleko stiÄi sa sluÄajem.
Pa ja ne zelim da ih mesam, to je poenta, iako sam maloletan, hocu da znam da li da mu posaljem telefon u vrednosti od njegov sto mi je poslao? Jer sad malo sumnjam sta da radimā¦
I kako da me pomazu kp kad me je covek vec prijavio za prevaru I poslao mi je prijavu preko maila? I preko svega toga zablokirali su mi nalogā¦
Znaci jel bolje da ga prijavim u mupu ili da mu posaljem telefon u vrednosti od njegov sto mi je poslao? Jer covek me preti da ce me prijaviti mupu I supu, a ja nisam nikakvu nameru imao za prevaruā¦
Kakve ocene ima on na KP?
Ima 81 pozitivne, I 3 negativne
Ima li nekih predloga?
Zasto ti ne bi vratio niemu njegov telefon a zadrxao svoj? Jedina steta je sto imas troskove, druga stvar kontaktiraj KP sa drugog naloga zbog prevare i razjasniā¦
Ne znam sta pokysavas da mu das drugi u vrednosti, odmah i jedan i drugi postajete sumnjivi?!
Pa ja bi mu vratio njegov da ga nisam vec stavio u servisu I platio 60⬠popravka, I sad da mu vratim ne bih cisto jer sam ga JA licno sredio⦠zato hocu da mu posaljem moj drugi telefon sto vredi isto kao kako je bio njegov pre servisa
I sta da radim? Jer ne zelim da mu vratim jer sam vec platio 60⬠popravka.
A otkud ti ideja da banes samo tako i bez zdravo,niti bilo Å”ta dodjes i tražiÅ” pomoÄ od nas? Prvo nisi Älan foruma,drugo niste ovde obavili trgovinu pa da mi kumujemo ovoj zahebanciji i trece da si Äist i ispravan kako tvrdiÅ” ti bi posavetovao se sa svojim roditeljima Å”ta i kako da uradiÅ”.
Kad budeÅ” hteo da priÄaÅ” o igrama i konzolama dobro doÅ”ao si. A ovo reÅ”avaj sa mamo i tatom. Znas onaj crtani : da je pera odmah otiÅ”ao u policiju do svega ovog ne bi doÅ”lo.
Hahaha pa ti nisi ni video da sam rekao cao ljudi⦠a mene kazes ni zdravo nisi rekao, ja sam rekao da necu da mesam roditelje jer nemaju oni vreme za to⦠uvek su na poslu, rade od 06 do 22h. Tako da zato sam trazio pomoc
Älan si nepuna dva sata.
PriÄa ti je suplja kao sito .
Lik te je prijavio?Zasto ako si ispravan i ako si poslao telefon ? ImaÅ” potvrdu o posiljci ,imao bi je da si poslao i ciglu.
ZaÅ”to Å”aljeÅ” drugi telefon u vrednosti od 125⬠ako si poslao veÄ prvi?
DeÄko za preko 5.000 DIN policija tereti za prevaru. Posto si maloletan tereti roditelje. Moj ti je savet nazovi mamu- tatu i objasni Å”ta si uradio i resi to sa njima. Mama i tata crnce od 6 do 22 h a ti se razbacujes sa popravkama od 60⬠i drugim telefonima od 125ā¬
Hahahahahah
Druze iskreno sumnjiv si ti meni cim ti toliko odbijas da celu situaciju objasnis roditeljima i trazis pomoc po forumima. Koliko sam ja shvatio ti si svoj telefon trazio odmah nazad, tako da mu fakticki nisi poslao telefon, a hteo si da mu posaljes drugi koji manje vredi jer je on tebi poslao neispravan telefon. Sto znaci da si i sam napravio gresku jer si ocigledno hteo da uradis nesto pa ti nije proslo. Mislim da ti je najpametnije da se posavetujes sa rodaiteljima da ne bi upao u vece probleme.
Vazi hvala za pomoc, ne morate vise da pisite. Ali ja vam kazem poslao sam p10lite, vratio sam ga odmah jer sam video.da.je.neispravan njegov, tako da ja cu vrv njemu poslati neki drugi jer sam vec platio.popravku. hvala
I sta si postigao sa time. Kada si vidjeo da je njegov telefon neispravan, zasto ga isti dan nisi poslao njemu nazad? Nego si ga odneo u servis. I jos nesto rekao si da ste telefon poslali isti dan? Sto sigurno nije tacno, jer ne bi stigao da otkazes paket.
Ja sam 6 godina clan na KP i nije mi se desilo do sada nista. Jednostavno pazim sa kim saradjujem.
DeÄko lažeÅ” iz posta u post, prvo ste poslali u isto vreme , pa si ti preuzeo njegov telefon ali si stigao pa vratio svoj a pri tome si popravio njegov telefon ?!?! Ako želiÅ” savet izgladi sa Äovekom i vrati mu telefon i gledaj da povuÄe prijavu.
Ako sada dobijeÅ” dosije veruj mi neÄeÅ” se usreÄiti ni ti ni tvoji potomci.