Resen Problem!

Ja stvarno ne znam zašto ti tražiš pomoć ovde, ovo je gaming forum, a ne udruženje pravnika :smiley:

3 Likes

Ali kako je on uspeo da telefon popravi u roku od odmah? Kao dobio telefon, odmah otkazao pošiljku i otrčao da popravi telefon, još mu i sredili telefon brzo, dečko daj taj servis koji radi tako brze popravke, trebaće nam :joy:

2 Likes

Tebra, nikad nemoj lazima da se izvlacis iz problema. Od jedne lazi nastanu 3 problema. Uvek reci istinu. Lakse tebi i ljudima koji ti pomazu.

5 Likes

Ovo je dobar generalni savet, ali nije sigurno da laze.

Za pocetak, mozda neki slip iz poste posalji, izvestaj iz servisa… verovatno od cele ove stvari nece ispasti nista, a za policiju ce ti sigurno trebati roditelji dok ce za ovog lika biti otezavajuca okolnost sto je pokusao prevaru maloletnog lica.

Takodje, kada opisujes, nemoj koristiti velika slova za naglasavanje.

1 Like

Koliko ja vidim lik koji je poslao telefon nije prevario nikoga, već je elias zavrnuo njega što nije poslao svoj. Ti njemu nisi poslao telefon po dogovoru i on čovek izgoreo za 120€. Vrati lepo čoveku telefon, a ako si dao 60€ za popravku, toliko te košta škola što si hteo nekoga da prevariš.

Ajoj batalite ljudi. Bilo proslo, nasmejali smo se od njegov problem. Idemo dalje. Na kraju ce mu ova tema sluziti kao dokaz za neke baljezgarije. Nisam ja teo, nego od onaj forum mi rekli, pa sam ja tako uradeo. Batalite.

6 Likes

Hajde bar lock na ovo… Dosta smeha za ovu nedelju :smiley: