Ja sam proveo 2 sata. Evo sam ponovo i kazu zeniii se da zivis lepo. Da beee
Pa što bi zeleni pljuvali Redfall, to je domaći brend
Ps, lako tebi za jajca kad imaš minjone koje šalješ u park, a ovde smo mi minjoni.
Ovde se igrom najviše bave ljudi koje ne zanima od kako je objavljena, ali eto ih lol
Ti igras dok se on bavi PR sluzbom. Niste isti!
Lilke a clockwork
Ovo dobilo na vecem znacaju nego rat u Ukrajini ili inflaciji koja unistava ekonomiju na globalnoj razini. Idemo u propast kao drustvo, definitivno.
E pa vratio si se. Wellcome back.
Prije 15-20 godina bilo je puno vise (kvalitetnijih) igara u tijeku jedne kalendarske godine, a i mi gameri smo bili manje kriticni. Kupis neki gamerski casopis, procitas najave i recenzije i na kraju probas demo igre na disku koji dodje uz casopis, milina.
Danas je bitno voditi bitke za neke korporacije, jedni brane Sony, drugi Microsoft, treci nesto drugo, a ovi na vrhu uzimaju pare i smiju nam se.
Mora malo
Slusajuci ljude koji prate scenu, kazu da sve nagovestava da ce ovo biti epski fail. Dal je moguce da ljudi imaju toliko novca i studija a da ne znaju krstenu igru da naprave?
Generalno, ako je igra dobra u 30fps, biće još bolja u 60fps.
Ako ne valja u 30fps neće ni u 60fps.
Jednostavno. Samo zato što je igra u 60fps nije garancija da je dobra.
Ja opet kontam da to što je 30fps neće puno uticati na recenzije i da će biti tu negdje 80-85 na metacritic. 75 u najgorem slučaju.
Neće uticati jer će verovatno svim dati PC review kodove. Barem velikim publikacijama kao IGN, Eurogamer itd.
Igra će po samoj supstanci biti vrhunac Arkane studija, siguran sam. Ja ću definitivno probati u 30 , pa u 130.
Meni su za sada Jacob i Remi kandidati da mi budu main, mada moj support duh naginje ka Remi i malom slatkom robotu .
Ja čekam da čujem kad će taj update sa performance modom. Ako se bude baš puno moralo čekati onda ću igrati u 30fps. Ali ako će biti u roku neka 2 mjeseca recimo, to mogu sačekati. Svakako sam uletio sad u Personu 5 Royal a mogu i Deathloop do tad odigrati pošto nisam.
Verovatno ću i ja sačekati 60fps patch, ne žuri mi se. O igri ne znam praktično ništa sem da ima vampire, izbegavam informacije jer oću da me iznenadi.
Niko ne pravi igre ko Arcane, još uvek držim nadu da je sama igra dobra, uprkos seriji lošeg publiciteta.
Like a clockwork
A gospoda iz IGN-a kad dobili MS igru za review.