Redfall Previews

Nema velike filozofije po mom mišljenju. Ko voli Arkane Studios shooting mehanike i osećaj kao u Deathloop, ovo će bito isto tako. Nije da im je ovo prva igra ili da nisu izbacili igru 10 godina pa da ne znamo šta da očekujemo.

1 Like

Za mene je ovo single player igra, nameravam sam da je igram. Siguran sam da coop mp daje neku dublju dimenziju, ali su uveravali da moze kao tipicna sp igra da se odigra. A za looter shooter nisam cuo, jel zaista tako? :grin: Mislim da nije takva igra. Razumem zasto nekima deluje onako neprivlacno kretanje i napucavanje, ali nekako imam vere u ovaj studio, ako budu razocarali, za mene ce biti prvi put. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Videćemo za nedelju dana. Nadam se da dobijem review code pre toga.

1 Like

Gledam bas video, i kazu da nije tipican l&s, ali ima definitivno neke elemente.
Kao ovo npr.

edit: jea pogledao video ima bas dosta elementa looter shootera, da ne kazem sve, ali arkane nekako ne zeli da tako nazivamo ovu igru imam utisak. :grinning:

1 Like

Nalaziš bolja oružja i upgrade, ali to je manji deo. Više je akcenat na abilities i njihovim razvojem (skill tree). Ja se nadam da imamo unlimited ammo, umesto da tražimo municiju unaokolo.

1 Like

Odgledah 5 minuta, sa tugom moram da konstatujem da izgleda jako bledunjavo. Zato sam i ugasio video jer mi nista nije drzalo paznju. Footage me podseca na L4D, modovan da ima vampire umesto zombija.

Nadam se da gresim, svakako ce se probati, al ovo nije ostavilo dobar prvi utisak.

5 Likes

Pa prije su ljudi poredili igru dosta sa L4D dok se nije znalo kakva je igra pa su ovi iz Arkane rekli da je više neka njihova verzija ranih Far Cry igara u Co-Op-u.

A ja sam dosta baš pogledao videa od ovih što su igrali igru sat i po kad je bio preview i opet većina kažu da nema nikakve sličnosti sa L4D. Ili kažu da ima DNA Arkane-a, pominju taj Far Cry ili Borderlands (vjerovatno zbog lootinga) itd.

1 Like

Bukvalno isto sam pomislio i ja. Odmah ugasio…

Dok ne izađe 60 fps mod niti gledam niti ću da igram, mene su već razočarali u startu, doviđenja - prijatno :grin:

1 Like

:heart_eyes:

3 Likes

Osećam nekih 75-80 metascore

Te oko 75 mi uvek budu omiljene, one 85-95 kao da te teraju da ih obozavas. Ako nesto suprotno kazes ispadas debil.
Ove 75 uvek budu kvalitetne sa nekim svojim manama ali zanimljive.
Jedva cekam :slight_smile:

1 Like

Za Deathloop su bila slična očekivanja, niko nije tačno znao o čemu je igra i da će biti ćorak, ono igra 85-90.

Pa većina Arkane igara je završila između 75-85 pa ne bi ništa čudilo. Ako bude 75 biće njihova najlošije ocijenjena igra.

Tu se slažem. Ja kao primjer navodim uvijek Greedfall. Igra iz 2018 sva neka clunky sa grafikom i animacijama koje izgledaju kao da je negdje iz 2012. Ali mene je kupila sa okruženjem i pričom, dao bih joj 8.5 npr.

2 Likes

Recenzije malo znače ako igru možeš u okviru pretplate da probaš prvog dana. Ako ti se sviđa igraj, ako ne briši. Arkane igre su miljenici kritičara ali komercijalno ne toliko.

Zbog Game Passa ovo će biti jedna od najigranijih Arkane igara.

1 Like

Kao što smo vidjeli, recenzije malo znače čak ikad igru moraju kupiti. Dead Island 2 milionče u prvoj sedmici sve govori. Gotham Knights uništen recenzijama a igra se prodavala dobro itd.

Ovo zvuci kao losa sala, samo sto nije.

1 Like

Što? Kul su kontroleri :face_holding_back_tears:

4 Likes

Dok ne ubace pozadi dugmice kao na elite nikad necu kupovati ove controllere. A jesu stvarno prelepi

3 Likes