Redfall Previews

Meni totalnom laiku za game development, to zvuci totalno feasable. Videcemo sada koliko ce im trebati da izbace patch - kladim se da ce super brzo to da zavrse.

Starfield je manje problematican u tom pogledu, nekako smo spremniji jos uvek da predjemo preko 30 fps klasincog RPG-a.

1 Like

Moguce da su izracunali da velika vecina publike nije ni cula za 60fps, ako igra radi njima dovoljno. Mi smo verovatno solidna manjina, racunaju kukacemo nedelju dana pa ce neka nova stvar da nam odvuce paznju. :woman_shrugging:

I umesto da citamo hvalispeve o igri, oni naprave ovo.
Steta… ali bice i taj 60fps update

1 Like

Zato vreme u Nintendolendu ljudi srećni ako igra uopšte bude u stabilnih 30fps :sob:

1 Like

Da je MS odgodio opet bi bilo nesposobni MS ne zna da upravlja studijima, bla, bla…

Ovo ne stoji jer vraćam se opet na ono da je statistika za neku igru, ne sjećam se koja je bila statistika bila 70% u korist quality moda. I juče sam dosta komentare čitao po xbox člancima i stranicama ima baš dosta koji su rekli da preferiraju quality mode i da ih ne pogađa ovo. Ono jeste tih 60fps standard industije sada ali average gamer doesn’ t give a fuck. A njih je najviše.

1 Like

To mozda na PS5, jer jedino Sony ima pravi 4k quality :joy:

1 Like

Svejedno ali i bio je Playstation podkast u pitanju gdje sam čuo to, samo ne sjećam se koja je igra bila.

@jahalang0112

Ja mislim da je bitnije bilo da bude flawless launch zbog PR-a, jer imali su praznu godinu prije i stalno je priča kako Xbox nema igara itd. Igra jeste co-op ali i single player i ostaće tu i biće u dobrom stanju jer doće taj performance mode. Ovdje je problem launch, ne kakva će igra ostati.

nintendo je apple gejminga

1 Like

E ako je došlo do poređenja hardverski najjače konzole na tržištu i Tetrisa iz 2017. godine onda vrh :slight_smile: Veća je ironija što će igra od 30 fpsa laganica biti ovogodišnji GOTY.

1 Like

Nece.

Na tu igru sam i mislio :smiley:

1 Like

Aha, Zelda. To je okej, to moze lagano GOTY. Reko RedFall Goty pa reko dal me zajebava covjek odje.

2 Likes

Open world? Ili samo arena shooteri i fajteri?

Pa da je Redfall obima Splatoon ili Smah Bros radio bi u +120fps lol. Dizajn i veličina sveta je bitna.

Pa taj Redfall sigurno nije obima Horizon Forbidden West pa je sramota sto nema 60fps kao pomenuta igra.

1 Like

Pa nije ni arena shooter ili fajter lol. Slažem se da treba da bude 60fps ali je lupanje porediti igru sa Splatoon/Smash Bros.

1 Like

Kao i svaki platformer, 60 je dobrodošlo. Dobar posao, ali traži dalje :clap: :saluting_face:.

Plavi na forumu jedva dočekali ovakvu objavu da mogu Uskrs da provedu pljuvajući 30 fps-a na xboxu za jednu igru. :joy: Odjednom imamo u publici i dizajnere, i programere, i developere, i menadžere, šefove, kakve su finansije, koji su rokovi, šta je ko rekao i kakve ultimatume postavio, svi znaju kako će sve da bude fail na zelenoj kutiji day one iako nemaju u planu da igraju igru duže od sat vremena kao sve ostalo, čak i da ima 1200 fps-a :joy:
Jeste fail 30 fps-a ali opet ko zna šta su oni zamislili i kako žele da “teraju” igru što se izgleda tiče. Odkud mi znamo koliki je svet, da li je veći ili manji od Horizona, (bar ja ne znam) šta se sve nalazi u njemu itd. Igra nije neki hardcore multiplayer poput CoD, Apex ili da je brza kao Doom ili šta god nego 4 igrača max prelaze kampanju zajedno. Mene iskreno igra ne radi toliko niti imam sa kime da je igram, probaću je kad izađe pa da vidimo kako će da mi legne tako da mi sada ne pravi neku razliku fps. A i šta se digla buna toliko kad maltene svi ovde imaju neke svemirske televizore, panele i lude display-e i teško je uključiti game mode da poveća fps ako je toliki problem. To čak i moja kantica ima :joy:
Ne branim ovu igru da se razumemo, jer kao što rekoh ne radi me ovaj stil igre isto kao i Starfield koji treba da izađe. Drago mi je što nešto izlazi i što se nešto dešava ali definitivno nije moj fazon. Ali je smešno kako već dva dana isti ljudi vrte istu priču u krug. :joy: Ako su rekli biće update, biće. Za God of War je godinu dana trebalo da otključaju fps, ne znači da će ga ovde biti za mesec dana. Trebali su da odlože igru ali šta sad.
Idem da farbam jaja :joy:

1 Like

Sto si isfrustriran brate? Sve sto si nabrojao su cinjenice. Ko je kriv sto MS ne ume da odradi posao kao Sony :man_shrugging::joy:

p.s. malo se i sprdam. Moram da se ogradim da mi Robot me uvali Bana Jelacica. Ne mErise me :man_shrugging::joy:

1 Like

Ma gde sam frustriran, proveo sam sat ipo vremena u Lidl birajući nalepnice i boje za jaja. :joy: Utrnuo sam ceo tako da frustracije više ni ne osećam. :joy:

3 Likes