Ljudi evo kao Akiris, imam i ja 52 pozivnice za Black Cats Games ajd kome treba delimo i sakom i kapom…javite se ovde ili PM.
da to sam zaboravio da naglasim, delim i ja inviteove, ne trazim nista zauzvrat, kakvi su manijaci na BCG, ne bi me cudilo da me banuju ako ne iskoristim inviteove
Krenulo ajmo ljudi jos 50 Inv za BC Games ostalo javljajte se da ne banuju ako ne delimo…heheheheh
Nema sanse da se razdeli 52 pozivnice, jedva sam razdelio 7
Meni danijel poslao prvu i ja ukucam normalno mejl (Gmail) i taj kod i kliknem Submit i ono tako vrti pola sata. Ja prekinem i probam opet, kade kod je invalid. On mi poslao opet i ista situacija…
Google chrome je, imam Adblock instaliran, da nije nesto do toga…
Moze biti, vecini kojima sam slao kodove su imali gmail i uspešno su se registrovali, probaj preko nekog drugog browsera
Evo javljam se
PS: Postoji li neki tracker gdje imaju stare igre tipa world cup 2010 itd. ?
@MAXS Meni je upravo akiris poslao kod i ista situacija…koristio sam gmail i google chrome
EDIT: Evo sad mi je poslao jos jedan kod, instalirao sam mozilu pa cu videti sta ce biti, ali trenutno ne izgleda obecavajuce, samo vrti kruzic za ocitavanje -.-"
Znaci nema nista od toga, to neka fake invite fora…
Probaj da restartujes ruter…da ti promeni IP adresu,pretpostavljam da imas dinamicku. Probaj ono sto sam ti rekao na PM.Drugi Browser,Iskljuci Antivirus,Firewall…pa probaj.Meni je dodose nalog na starom Yahoo.mail-u nisam probavao sa gmail.
Ako nista ima 50 invt. pa mozemo da probamo koliko hocemo. Neka kombinacija ce raditi heheh =)
Meni jos vrti u mozili Inace nemam ni jedan anti virus fire wall itd
Ma bezi bre, sad nece ni da ucita. I koji ce mi djavo, TPB je i vise nego dovoljan i ponekad Bitsoup
Ljudi, jel jos neko ima problema sa BCG? Uopste ne mogu da pristupim sajtu, pokusao sam sinoc i evo upravo sad i nista, ocitava ga beskonacno.
I kod mene ista prica,tj ne moze ni da ucita.
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Ma dobro dodje torrent gde skidam punom brzinom…pokušavam sad da skinem bioshock infinite al brzina ne ide preko 50kb/s
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Ne radi bcg
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Jel ima nekih vesti kad ce ponovo raditi normalno ?
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Jel proradilo ovo cudo ?
Meni je juce radio sajt.
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Radi sad BCG, a ako hoce jos neko invite, nek se javi na pm, ostalo 40