Internal nemam. Ako hoćeš mogu da ti pošaljem invite za TorrentDay, Imam dva.
Može. Reci mi, šta sve ima na njemu?
Imam za bitsoup par pozivnica,pa ako neko zeli…
Moze meni ako nije problem
Sent from my HTC One X using Tapatalk
pusti email na pm
Jeste tracker je odlican, znaci samo vezane stvari za Xbox ima…ja sam vec 3 god na njemu i pre zadovoljan sam, ali koliko ja znam oni ti ne dele invite-ove, znaci moras bas naleteti kada su otvorene registracije…
Pa ima svega, ovo su kategorije: Movies/XviD, TV/XviD, Movies/DVDR, PC GAMES, Movies/Bluray-FULL, XXX, TV/X264, PSP, XBOX360, WII, Movies/BluRay, Movies/Packs, TV/Packs, XXX/Packs, Music Videos, PS3, EBOOKS, Movies/MP4, Bollywood Movies, Bollywood Music, TV/480p, Movies/480p, TV/SD-x264, 0-Day/Packs, Freeleech.
Ja uglavnom kupujem XBOX360 i Movies/BluRay.
Trebaće mi tvoj mail za invite.
…
…
Naziv teme je razmena inviteova a ne poklanjanje. ponudi nesto dobro
Akiris šta bi sa onim tvojom DB9 pozivnicom ,možda imam nešto interesantno visokog je levela najbolji na svetu u svojoj kategoriji samo sadržaj trackera može da bude problematičan neznam
dali to uopšte skidaš sa neta .
Jos uvek imam db9. Kako mislis problematican
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Imaš PM tamo ti je objašnjeno šta je u pitanju ,pa javi šta misliš !
Imam dva invitea za bcg i jedan za bitsoup, ako neko ima nesto neka se javi na pm
za bitsoup su invite-ovi blokirani sem ako nisi vip clan,cisto da znas posto su meni tako 3 propala…
Sad videh da je tako, a stojalo mi dok nisam probao da posaljem, jbg sta je tu je. Tu je i dalje bcg
Nemam više pozivnica za TorrentDay, podelio sam ih.
Sad je moj broj invitea za BCG drastično skočio, valjda zbog donacije, a moram ih iskoristiti do kraja meseca, tako da, kome treba neka se javi na pm. Ali jedini uslov je seedovanje torrenata, a na BCG je to makar lako
Svi smo izgleda dobili poprilicno veliki broj pozivnica, tako da ko hoce neka iskoristi ovu darezljivost, posto su javili da ce ih maknuti uskoro…
ja imam 52 invite-a za bcg sada