Razer Onza controller for xbox 360

Okay you serious Xbox 360 gamers — Razer makes its debut into console gaming with Onza, a console controller just for you. Built with that quality we raved about in the Razer Imperator mouse, Onza gives you adjustable tension in the analog controllers, a programmable multi-function button, and those Hyper response buttons that are so easy to push, a Razer specialty.

We’re avid Xbox 360 players and are picky about the controller. The Onza feels more substantial in the hand than the stock controller, and we like that it’s wired, eliminating lag. It’s a kick to be able to adjust the tension of the analog sticks so they feel just right. And check out that spooky green light seeping out of its midseam. Nice.

This $50 controller is still in early development — we played with a hand-built prototype — but Razer has Microsoft’s blessing to build it. It earned our enthusiastic thumbs-up as well.

izgleda extra jedino je steta sto je wired (zicni) a ne wireless (bezicni)

3rd party dodaci za Xbox 360 ne mogu biti wireless, osim ako Ms ne odobri (u retkim slučajevima), kao što je GH/RB wireless gitara/mic, tako da su svi kontroleri wired.

Ali to nije sprecilo lika iz videa da laze oko razloga zbog kojeg je joypad wired :).

Cim sam ga video pocele su da mi cure bale na ustima.Moram da ga imam.

znam ali nadam se da ce izaci wireless
a pljeska ako izadze wireless ja ne razmisljam odma ga uzimam :slight_smile:

Uh mene je wireless razmazio – sad ne bih mogao da smislim kabl. A dva seta bumpera mi se cine kao overkill, mada mi se jako svidja podesavanje tenzije na pecurkicama. Nego, sta mu je ona stvarcica na levom kaziprstu na drugoj slici…?

meni je extra i sa kablom i + moze da se podesava analog to je extra skoro sam kupio wireless joy beli nisam znao da ima ovo chudo :(inace bi cekao i kupio ovo :slight_smile:

Takodje…mogao bi sa kabelom da igram jedino da je jedno 16m kabl pa da mogu da se uvalim u fotelju i da ne razmisljam :smiley:

ma meni isto

Ja mnogo volim porodicu da prepadam - pazi kabl :smiley:

Bolesno. :slight_smile:

A da inace i ja ne bih mogao sa kablom da igram. Navikao sta ces.:slight_smile:

ja bi mogo i sa i bez kablom meni je vazan joy

Pa nije bas da je lik sa snimka lagao o razlozima, Razer ima puno iskustva sa hardcore gamer-ima, cak vecina dizajnera iz Razera jesu gamer-i, iskustva sa PC opremom govore da se retko odlucuju da proizvedu Wireless opremu , jedini gaming mouse koji su napravili bez kabla je Razer mamba.

pa da nije valjda onaj natpis za dzaba “By Gamers For Gamers” a i taj mamba moze i zicno i bezicno sve u svemu ovaj joy razbija

Vau… ovo je ubitacno mada jmb ti m$ i njehovo licenciranje… Odlicno izgleda game pad… veliki sam fan razer-a… jedino sto ima kabel…

i ja sam ali nadam se da ce mozda izaci wireless joy o5 kazem je neverovatan ja bih kupio ovaj joy samo da sam znao ranijeeee

Available for Pre-Order on the 17th January 2011. :party: :tap: :rock:

Uf moracu ovo da nabavim kada uzmem xbox…inace obozavam razer opremu,imam misa i podlogu :slight_smile:

sad’ kad’ se nashi distributeri napale pa zunu cenu od 100 eura! :smiley:

Cekam odgovor OFFICECOM-a da li ce i kod nas biti pre-ordera. Samo se nadam da ce cena od najavljenih 50E za tourn. edition biti ispostovana. :emoticon-0100-smile