dok se oni "u"grade, u pakovanje, u dugmitje, u kabl…
Zna li se kada će ovo uopšte i/ili kada će kod nas?
Josh uvek chekamo informacije.
Vise mi se svidja obicni crni kontroler,ovaj je verovatno bolji,ali oblik mi se uopste ne svidja.
Mnogo moćno izgleda, i verovatno ću ga uzeti. Ta žica me ne pogađa puno, pošto je xbox udaljen od mene 20 cm dok igram
Dobio sam odgovor jednog od distributera. Kazu moze da se naruci od momenta pojavljivanja na Razer listi artikala za Evropu. Cenu nisu pominjali, ali moje iskustvo je da su im cene indenticne kao i na oficijalnom store-u, odnosno bice 39,99 za obican i 49,99 tournament.
Novi oficijalni teaser.
Koji je to distributer ?
OfficeCom.
Tu su jos i Game-S, Desk, Ex Ecentar, tako da konkurencije ne nedostaje, pa su i cene u normali (hvala Bogu). :dada:
jeli ima ovog kod nas?
napalio sam se:)
Ma klasican xbox joystick ftw!
Posedovao bih ga …
Da li se zna jel ce moci ovaj kontroler da se koristi i na pc-u?
Moze da se koristi na PC-u, radi bez drivera.
jedva cekam, ali ako ne izadje wireless, uzecu ‘‘silver’’ jer sam se mnogo navuk’o na wireless…
Ovaj kontroler u wireless varijanti neće izaći.
a koji je bolji, ovaj ili silver? i sta je poboljsano kod silvera?
Kod silvera je poboljšan d-pad. Meni je bolji Onza i njega ću i uzeti kad izađe.
uzeo bih onzu, ali posto ima kabal nista od toga, igram dosta daleko od konzole… tako da mi wireless bas odgovara, a i ne mrsim ruke i noge u kablove…
Ja ovo cudo definitivno uzimam kad izadje u sribiji,nije me toliko briga sto nije wireless,jer do pre pola godine sa igrao sa wired controlerima tako da mi nije bitno,bitno je samo da moze na pc da se prikljuci,sto mi je najbitnije. Samo se nadam da cena ovde kod nas nece biti preko 5000 dinara.
Ma idi ovo kod nas ima da kosta 100 evra…
Super izgleda samo ce verovatno biti skup