Nece da moze bez da pitam
iskreno sam se nadao da necu uzimati ali je bilo svakakvih odgovora i na grupi za gopro sto sam pitao. Bukvalno sam nov u ovome i onda razmisljam o svemu. Da si video kako sam otpakivao i drzao u rukama, kao bombu da drzim ![]()
Videcu sa bratom da donese besto. Bukvalno sam gledao da uzme bilo sta od sledeceg.
50" samsung ili LG nista trece. 4K naravno to je to. Nisam zahtevan. Ne treba mojima nesto spec.
Ovo sam gledao. Pa kada brat budeo mogao neka donese nesto iz Budimpeste.
Ovo.![]()
Ma kakva Vida. Ako ne podrzava Max, sta je tek sa drugim, manjen poznatim aplikacijama… Samo android i LG. Ne znam zasto ne predju na Google.
Samsung ima app za sve. Sasvim je ok.
Iskreno meni je android na TV sranje.
Da, i Samsung naravno. OS je jako vazan, ne prihvatam taj argument da je lako castovati, sto manje cimanja - to bolje. Manje daljinskih, sve mora da bude lakse, brze i lepse - istovremeno.
Moj TV OS se svodi na INPUT taster
a da, i veš mašina me obavesti na tv-u kada završi pranje i susenje jer je isto LG, da mogu da krenem da se dernjam ženi da vadi veš ![]()
Jel nekom mozda zaostao Blu-ray rezac slucajno i jel bi bio raspolozen da mi sprzi jedan ISO od 16MB na disk? Ili da potencijlo ima info gde moze neki rezac da se nabavi, a da nije jedan jedini koji sam nasao na netu za preko 20k?
Sve u svemu PS5 debeljko mi je zbog manjka vremena ostao na 12.70, a sinoc su se pojavile dobre vesti da ce za koji dan 12.70 moci da se brejkuje. Mana tog brejka je minimum 50 minuta cekanja posle svakog gasenja, osim ukoliko posle tog brejka se ne otkljuca drajv gde onda svaki sledeci put ide instant.
Ja bre na KP gledao kad sam se tripovao da backup-ujem svoju kolekciju nesto tipa 50-60€ i to externi BR burner. To je bilo prosle godine…
A mozda ce raditi na narezanom DVD-u(PS4 je imao podrsku i za DVD za peticu nzm proveri) a tih diskova ce biti na Temu za neku sicu poput onih za PS4.
Pretrazio sam sve uzduz i popreko ali nema nista. Za ovo sto mi treba mora Bly-Ray disk. Dobio sam od clana sa foruma kontakt pa da nesto dogovorimo ![]()