Pise ti negde u uputstvu sigurno nesto vise o punjenju uredjaja i o voltazama i naponu. Po meni je najgore punjenje to sto pokusavas preko usb na kompu da punis.
A to sto je taj lik napisao moze biti tacno ali iskreno ne verujem da moze stetiti bateriji osim ako ne pise u uputstvu da izricito mora da se puni pod odredjenim kriterijumima.
Btw, punjenje punjacima nepoznatih proizvodjaca se prvenstveno ne preporucuje zato sto sve sto pise o naponu i voltažama bude netačno jer u realnosti te brojke se ne slazu i uredjaj koji puniš strada…ti imas samsung punjac i nemas razloga za brigu.
Iskreno za bateriju manje vise, nego mi je za uredjaj. Evo napunio sam obe na 100% sa tim punjacem za 3h.
Generalno kad punim telefon adapter se bas zagreje ( verovatno vuce vise struje ) medjutim sad kad sam punio ovo, tek tek da se osetila toplina pa onda nagadjam sad da on pusta struje koliko je dovoljno za punjenje.
Novo mi je ovo sve i onda ne bi da se zezam sa tim, cak i da kupim dodatni punjac koji posebno radi bez GoPro kamerice.
Iskreno do sad nisam sjebao ni jednu bateriju/uredjaj a punim cime god stignem. Obicno je to 25w samsungov USB C. Ovo ti je ta zanimljiva stvar oko USB C da uredjaj i punjac pre samog punjenja provere snagu i jacinu koja odgovara uredjaju.
“USB-C has a power negotiation protocol, the two devices will communicate to determine what power level to send.”
Ja sam moje baterije punio punjacem sa slike ispod, a na kutiji i baterijama stoji sledece:
Ajde da ovde pitam. Ima li neko ovde TLC i Hisence TV?
Hocu matorcima da kupim neki smart TV pa me zanima valja li cemu?
Kakav im je operativni sistem? Najvaznije mi je da ima app za Netflix i MAX- bivsi HBO.
Imam ja Hisense, odličan je tv, uzeo sam ga na preporuku @ninja .
Ima Vidaa operativni sistem koji je meni odličan, brz i responsivan, ima i dugmiće na daljinskom za gomilu nativnih aplikacija.
Jedina mana je što nema podršku za HBO u neku ruku. Kad kažem u neku ruku znači nema nativnu aplikaciju, ali kad uradim share screen sa telefona iz HBO appa posle možeš da upravljaš streamom putem daljinskog od tv-a, tsko da mi nije to nikakav problem.
Hvala ti. Ali uzimam mojim matorcima. Pa mi je vazno da imaju app. To me malo koci iskreno.
Kazi mi ima li sada za MAX aplikaciju posto nije vise HBo nego su je prekrstili.
Hvala, matori su to. Mene bi mrzelo da pustam sa telefona a gde njih da cimam.
A iskreno samo zato i hocu da im menjam tv. Imaju neki obican 32"
A vole filmove, serije… ima da procvetaju uz Netflix i HBO/MAX
Uzeo svojima neki od 32" za ~30k, i odlično se pokazao. Slika je dobra out of the box i nije trebala kalibracija, radi fluidno i jednostavan je za korišćenje.
Jedina mana je Vidaa OS što nema neke aplikacije, pa ako hoćeš Android TV ili neki drugi, treba uzeti Fire Stick, Android Box, Chromecast stick, itd.
Da ti olakšam, Max možeš skroz normalno da pustiš kroz browser TV-a, jedino se treba navići na kontrole na daljincu
Hvala ti. Hvala svima.
Hisence otpada onda. Osnovna funkcija ce mu biti uz najobicniji TV da ima Netflix i HBO/MAX.
Zato sam i resio da im menjam tv.
Brat ima Sony i on ima Android ja nisam zadovoljan time. Bilo je bagova, pa je morao da padne i neki reset i tako. Bas nije vredno tih para a nije malo para Sony.
Njima treba jednostavno i dugotrajno.
Ne da ja budem posle toga 24/7 tehnicka podrska
Izbor se sam sveo na Samsung i LG.
Koliko znam oni imaju svoj operativni koji ima HBO i Netflix.
Malo sam skeptican prema samsungu. Ti jeftiniji modeli ulazni 4K imaju ocajan zvuk.
Hvala Vam svima. Pojuricu neki od ta dva.
Znam, ali meni lakše ovako, prelistam na telefonu nađem šta želim, kliknem share i pusti se na tv. Jednom kad se slika pojavi na tv, imaš sve funkcije appa, premotavanje, podešavanje titlova i sl. Čudno ali pretpostavljam da su, znajući da nema nativni app, ipak implementirali funkcije appa koliko su smjeli.
Imao sam Samsung 4K RU7100 iz 2019. pre nego što sam uzeo LG. Zvuk je daleko od očajnog. Naravno, nije kao kod dedicated zvučnika, ali sve se vrlo jasno čuje. Ima i BT, pa ako baš toliko zatreba mogu da se prikače neki BT zvučnici. Povezivanje ide automatski i vrlo je prosto.