RAGE 2

Nadam se da ćemo uskoro imati više informacija o igri.

3 Likes

Bravo walmart, idemo dalje :smiley:

Haha!

Al’ nema Carmacka vise…

Mislim da je Carmack više tu bio sa tehničke strane zadužen za engine. Mislim da nije bio ni u timu za Doom 2016 pa je ispalo odlično na kraju.

1 Like

Nikada nisam završio prvi deo. Posle nekog vremena me je smorio… Ali sve u svemu, bila je dobro zamišljena igra… Nadam se da će dvojka bolje proći u svakom pogledu…

Nisi ni mogao…sto puta sam rekao da ta igra jednostavno nema kraj!
:slight_smile:

1 Like

4 ako se dobro sećam :smiley:
Ipak su bila dva diska igra + jedan MP…

1 Like

Ja sam presao igru, meni je stvarno bila vrhunska. Jedino sto mi je kraj igre bio apsolutno bezveze i posle ti je jedina opcija da krenes novu igru, ali izuzev toga sam bio odusevljen. :slight_smile:

1 Like

Ma ko sto kazete, igra nije ni imala kraj… to je bukvalno bilo, ‘ok, ponestalo nam para/vremena, ovde stajemo’. Bukvalno. Sto je steta, posto je gameplay bio veoma udoban a grafika prekrasna (ako preskocimo ucitavanje tekstura).

Ovaj tizer s kreveljenjem me toliko nervirao da sam ga na preskok odgledao.

Zao mi je sto id ne radi igru, ipak oni imaju jedan shmek koji Avalancheu definitivno fali. Ok su Mad Max i Just Cause, ali nekako im igre mirisu na AA. Fali im taj treci A.

Slazem se… The hell was that!?

tako znas koliko su svi ludi i opasni

4 Likes

Izgleda fantastično :wink:

Onaj trailer je bio cringe festival. Odumrlo mi nekoliko miliona mozdanih celija gledajuci ga.

Sto se tice gameplay trailera, ne znam zasto ali igra mi izgleda kao mjesavina mad maxa i doom-a. Volio bih da bude dobra igra, fale mi postapokalipticne igre.

Srecom brzo ce novi Metro, a tu su i TLoU i Days Gone. Bice veselo

thanks but ill pass

Mad Max + Doom + Destiny + Just Cause + Crysis

Ne znam sta da mislim. Moglo bi da ispadne ok.

Koliko deluje dobro sve to smesano toliko mogu da naprave zajeb da onda definitivno sarane serijal.

Za sada ovo vidjeno mi deluje ne znam ni sam kako. Nisam nesto preterano odusevljen ali ajde cekamo e3. Valjda ce biti vise gameplay-a.

Pričekaćemo E3, tu će valjda da saznamo sve što nas interesuje… Ali sumnjam da nih ja dao 60+$ za ovu igru…

Meni izgleda super :smiley: Ali dobro, ja deljem DOOM stalno kod kuce i kampanju i multiplayer i obozavam igru tako da mi se ovo svidja. :slight_smile: Koliko sam skontao nema nekog preterivanja u fazonu Just Cause-a, jedino sto ima dupli skok ako je suditi po traileru. A sto se tice price iz prvog dela, nije ona bila nista posebno da bi se sada ovde prica nesto nastavljala isto kao i Doom. Videcemo jos ali meni se svidja, i grafika je full isto, okruzenje i sve to. :smiley: