Podmuklom Iranu nije pomoglo ni nabadanje sopstvenog golmana. Idemo!
E ova utakmica možā da bude zanimljiva. Nekako mi miriÅ”e na tesan rezultatā¦
Hrabra igra Saudijaca. Svaka cast kako igraju ljudi protiv mnogo jaceg protivnika
Gazi južnoameriÄku boraniju!
Auu kakva pobeda. Bravo, svaka cast.
Nemam reÄi. Ali volim kad se ovako neÅ”to desi i kad na papiru znatno slabije reprezentacije pokažu da ne igraju zvezde veÄ kolektiv. Uvek je Erve Renard dobro postavljao svoje reprezentacije.
Å alu (i moj animozitet prema južnoameriÄkom fudbalu) na stranu, ono Å”to se meni Äini bitnim ovde, je utisak da ovaj tim Argentine nije u stanju da se digne posle ovakve utakmice. Nekako mi je ova generacija uvek ostavljalal utisak ekipe koja nije u stanju da se digne posle Å”ok momenata/utakmica.
Skup fantastiÄnih pojedinaca, ali nikad nisu uspeli da naprave pravi tim od njih.
Mozda i najveca senzacija ikada na SP.
Evo liste:
The greatest FIFA World Cup upsets
Da budem iskren, za mene bi i nereŔen rezultat bio senzacija.
A trener stav kao da vode 5:0. Eh kad se setim pokojnog Maradone kako je ludovao pokraj aut linije. Ili bilo koje druge linije ![]()
Generalno se slažem da ovakva Argentina nema Ŕta da traži na SP. Ali ajde da ih ne otpisujemo pre vremena.
Ma naravno. Ne bih otpisao ni skup penzionera, a kamo li Argentinu. ![]()
Problem je Å”to ih Äekaju Meksiko i Poljska, ekipe koje tradicionalno vole da se poÅ”ibaju, i boli ih stojko za ime protivnika. Ovde su se, bez potrebe, uspaniÄili, i krenuli da divljaju. Äak i na 1-2 su mogli da stanu na loptu, organizuju par akcija na kvalitet, i zabodu bar dva golaā¦

Ovi su dogovorili rezultat, garant. NereÅ”en rezultat ovde, Å”alje Argentinu kuÄi.
Idemo kenguri!
![]()
Da je živ Maradona danas bi umro ![]()
Seik koji je platio argentini i odigrao iz keca u dvojku