Podmuklom Iranu nije pomoglo ni nabadanje sopstvenog golmana. Idemo!
E ova utakmica možā da bude zanimljiva. Nekako mi miriÅ”e na tesan rezultatā¦
Hrabra igra Saudijaca. Svaka cast kako igraju ljudi protiv mnogo jaceg protivnika
Gazi južnoameriÄku boraniju!
Auu kakva pobeda. Bravo, svaka cast.
Nemam reÄi. Ali volim kad se ovako neÅ”to desi i kad na papiru znatno slabije reprezentacije pokažu da ne igraju zvezde veÄ kolektiv. Uvek je Erve Renard dobro postavljao svoje reprezentacije.
Å alu (i moj animozitet prema južnoameriÄkom fudbalu) na stranu, ono Å”to se meni Äini bitnim ovde, je utisak da ovaj tim Argentine nije u stanju da se digne posle ovakve utakmice. Nekako mi je ova generacija uvek ostavljalal utisak ekipe koja nije u stanju da se digne posle Å”ok momenata/utakmica.
Skup fantastiÄnih pojedinaca, ali nikad nisu uspeli da naprave pravi tim od njih.
Mozda i najveca senzacija ikada na SP.
Evo liste:
The greatest FIFA World Cup upsets
Da budem iskren, za mene bi i nereŔen rezultat bio senzacija.
A trener stav kao da vode 5:0. Eh kad se setim pokojnog Maradone kako je ludovao pokraj aut linije. Ili bilo koje druge linije
Generalno se slažem da ovakva Argentina nema Ŕta da traži na SP. Ali ajde da ih ne otpisujemo pre vremena.
Ma naravno. Ne bih otpisao ni skup penzionera, a kamo li Argentinu.
Problem je Å”to ih Äekaju Meksiko i Poljska, ekipe koje tradicionalno vole da se poÅ”ibaju, i boli ih stojko za ime protivnika. Ovde su se, bez potrebe, uspaniÄili, i krenuli da divljaju. Äak i na 1-2 su mogli da stanu na loptu, organizuju par akcija na kvalitet, i zabodu bar dva golaā¦
Ovi su dogovorili rezultat, garant. NereÅ”en rezultat ovde, Å”alje Argentinu kuÄi.
Idemo kenguri!
Da je živ Maradona danas bi umro
Seik koji je platio argentini i odigrao iz keca u dvojku