Ja sam tako razmišljao mnogo pre nego što sam otišao. Nemam ja ništa protiv objašnjavanja. Ni ti ja nismo napali jedan drugog. Drugačije gledamo na stvari, i to pravi diskusiju (objašnjavanje) zanimljivim.
Bar da gledamo na tenane sada.
Upravo to rekoh ortakinji, pre minut. ![]()
Da al nikad nisam bio da se pisa po drugom, dok ovi provociraju celu utakmicu. Njihovo pravo, bio balet, kartanje ili sta god , onda treba da ocekujes i povratnu. Ovde su dva lika jela govna celu utakmicu, zna se i zbog cega. Posle naravno mi ispadnemo najgori.
prvo sranje kod klupe kad je bilo cistokrvni svajcarac se hvata za jaja i proziva klupu.
Svakako fudbaleri su kao curice , pocevsi od foliranja za faul , pa na kraju do bezanja po tereni kad izbije sranje.
Svakako ja podrzavam njihovu reakciju na provokacije, ja da ga cuvam celu utakmicu bi ga useravao sto fizicki , to psihicki.
Ljude, koji provociraju na ovakav način, najviše jebe kad ga iskuliraš. Ukapira koliko je nemoćan. Kad uleti kontra, on je pobedio, dao si mu ono što je hteo.
Kad si sam da, kad se ovako nesto desava definitivno ne. Pogotovo kad znas kako mediji zakuvavaju. Pratim gol.hr kad pisu statuse, pa to je strasno. Od toliko razumnih ljudi koji navijaju za sport , do drugih mentola sto spominju traktore i slicne stvari. Zato nam je i tako
Aco, da se ne lazemo. Da smo ih dobili ili vodili 3:1, pokazao bi neki nas igrac isto ovo njima ![]()
Zašto to pratiš? Vidiš da ti ne prija. Internet komentari služe ljudima da istresaju lične frustracije, izazvane ko zna čime. Neka tema bude povod, ljudi se izdrkavaju jedni na drugima, a posledica nema.
O tome kad pobedimo… ![]()
Dosta vise o ovome, necu da se nerviram.
Ma daj, kakvo crno nerviranje ![]()
Sport mi služi da se dva sata derem na TV i serem s društvom. Kad se utakmica završi, generalno me zabole ![]()
Tadić na kraju izjavljuje “Pa ništa, idemo dalje”. Ne znam ja gde se on to “dalje” zaputio ![]()
A ovo za provokaciju se apsolutno slažem sa @mvasic. Mi smo kao narod generalno psihički slabi i lako nas je trigerovati. Za fudbalere da ne pričam, oni se pale ko hepo kockica. Zato smo i izgubili, mentalna nula. Japan na 2 utakmice gubi od favorita i preokreće igru u svoju korist i što je najbitnije, odbrane taj rezultat. Na terenu se sve vidi. Japanci su došli da igraju a ne da se zajebavaju na terenu. Svaki put kada sudija svira prekršaj japanski igrač to prihvati bez ikakvih negodovanja. Nema šta da se raspravlja, zna šta je uradio. Na terenu vlada disciplina i uigranost. Al ajde da više ne smaram sa Japanom, postaću onaj profa iz Tesne Kože
. Čekamo meč sa Hrvatima.
Irfan Mensur - bogotac ![]()
E jeste ![]()
Znam da je neko čudno ime.
Gresis u mnogo stvari.
Tadic je u pravu. Ipak je ovo samo jos jedno takmicenje. To je zivot i sport. Uspeh, neuspeh, ides dalje.
A sto se Japana tice koliko god da ih volis, da je u grupi pored Maroko bio drugi, Spanija bi dobila taj mec i izbacila ih. Jesu dobri ali ne toliko.
Isto tako nisi gledao dovoljno utakmica Japana kao i njih u klubovima. Nisu toliko mirni.
Ah osecam se tako nekako ispraznjeno i pospano , ne znam zasto ali mozda i bromazepam deluje i cini svoje. : D
sad pod crevo i u krevet ![]()
Ovakav utisak sam stekao kada sam gledao njihove utakmice na svetskim prvenstvima. Priznajem da ne pratim njihovu ligu pa ne znam kakvi su u klubovima ali na prvenstvima su zaista korektni. Dobro, znam ja malo i da preteram i da pravim ne znam kakve igrače od njih iako su svi prosek. Meni je njihov stil igre zaista nešto nesvakidašnje a za selektora Moriyasu imam samo reči hvale.
Pa ima , mislim meni treba jaka zena koja moze da me umlati , kao Diksi, ono kad me dovati da me prepolovi na pola kao grisinu. ![]()
Ovaj rad
:
Inace sto se mene tice na ovom Mondijalu definitivno glavna zvezda sudinica Stefani Frapar
, recimo na ovom Mondijalu najjaci utisak na mene su ostavile ekipe kao sto su Japan, Senegal, Maroko, Juzna Koreja, Australija a sto se tice igraca pojedinacno bas ni za jednog ne mogu da kazem da je ostavio neki poseban utisak na mene kao recimo 1994. Romario i Bebeto, Roberto Badjo, Stoickov, Georgi Hadji ili recimo 1998. Dzej Dzej Okoca, Batistuta, Zidan, Djorkaef, Brajan Laudrup, Suker, Sedorf, Davids, Marselo Salas i Ivan Zamorano ili 2002. Ronaldinjo, Titi Kamara, El Hadji Diuf, Hakan Sukur, Klose ili 2010. Diego Forlan, Asamoa Djian, Gonzalo Iguain, Kasiljas, Cavi, Iniesta, David Vilja ili 2014. Dzejms Rodrigez, Kejlos Navas, Tomas Miler ili recimo na proslom SP 2018. Mbape, Luka Modric, Mandzukic, Heri Kejn, Romelo Lukaku, Eden Azar, Grizman…ono na svakom SP dosad je neki igrac iskakao ili nekoliko njih za koje smo mogli reci eee ovaj igra turnir zivota ili sad na ovom prvenstvu nova zvezda je rodjena , na ovom prvenstvu kao da nema takvog ili takvih , tako da na mene najjaci utisak definitivno je ostavila Stefani Frapar , na ovom prvenstvu ostavila je jaci utisak na mene nego bilo koji igrac. ![]()